48

Ха ха

преди 2 години

Дони Тръмп е тоооолкова як че ако не се САМОсаботира няма кой друг да го направи.

47

Анонимен

преди 2 години

ОДОБРЕНИЕТО НА БАЙДЪН Е 98%. В АФГАНИСТАН!

46

Let’s go Brandon

преди 2 години

Талибайдън се срина във всичко и унищожава САЩ бързо и сигурно,те за най-великия американски Президент статия след статия!Напишете за рекордната инфлация сега,непозната до момента в САЩ ,напишете за безумната престъпност в демонратските градове,напишете за одобрението на назначения от 30 процента.

45

Питър

преди 2 години

Повечето трътки коментират без да са прочели и ред от статията.... Не бил президент, страхували се от него - конкретният повод е, че Тромбона е на път да провали отново републиканската кампания дори срещу слаб президент като Байдън

44

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

С тая статия ме убеждавате, че всичките ви писания са лъжи. Трябва да си пълен идiот за да предпочетеш бай дън. Аз не мисля че американците са такива ***

43

преди 2 години

Пак Тръмп им е виновен. От доста време не е президент и още ги е страх от него !И с парво ! Сами отварят вратата за неговото завръщане !Let's go Brandon

42

Анонимен

преди 2 години

Щом 1 година след изборите продължавате да пишете против него,значи много ви е страх да не се върне. Че върне ли се жална ви майка,ще разгони цялата глутница платени подмазвачи

41

Анонимен

преди 2 години

Не само ИМАШЕ измама, но и виновните трябва да бъдат строго наказани (както и поръчковите медии)!

40

Анонимен

преди 2 години

Ама защо пак пишете за Тръмп? Пишете за наакания си любимец, дето не помни коя година сме и за вицето му със сините веннци.

39

Анонимен

преди 2 години

Блумбърг що не се кандидатира вместо да плюе от своите корумпирани медии?

38

Анонимен

преди 2 години

ТРЪМП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

37

Бай Благой

преди 2 години

На никой не му пукс за този. Само вие ни занивате с него

36

абсолютен психопат

преди 2 години

.....за връзване.

35

сергееФ наблягай

преди 2 години

"Летс Гоу Брандън( в превод- фук Байдън)"....наРушкия, който е развален Български.

34

Анонимен

преди 2 години

До най-слабият Резидент- Не само най-слабия и найтъпия но и се-нилен и корумпиран. Затуй го посрещат навсякъде с Летс Гоу Брандън( в превод- фук Байдън) . Ще расипе и САЩ и света.

33

хеха

преди 2 години

Абе от коя лява медия го преписа това *** ? Те още не са разбрали, че Байдън ги разсипа за под година в Авганистан, на границата, с мерките и с финансовия план тип социализъм, по време на глобална икономическа криза.

32

Анонимен

преди 2 години

Ми, не, няма измама, никъде.

31

Гладна журналистка

преди 2 години

Тръмп има поне половин кило мозък повече от списвачката на тази статия. А Лофлер и Пердю са RINO така че и с тяхна победа нищо нямаше да е спечелено. Докато Тръмп не прочисти РП или направи своя партия, горко им на САЩ а и на света.

30

Въпрос

преди 2 години

До АТАКИСТ 25- Не разбрах само кои са добитъка? Тези дето дори ще плащат по 10лв за тест но няма да си сложат главата на дръвника за кеф на господаря си? Или тия дето за спестят левчетата и получат ваучъри, навеждат вратлета пред господаря си?

29

Не

преди 2 години

Това все едно да питате дали Волката Сидеров се самосаботира. Ми не. Човека си *** милионките, лупка си на барабанчетата, обградил се е с млади но много секси журналистки в Алфа ТВ, шмърка бело на смрът и всяка вечер яде и пие като на банкет. Какво му е. Човека експлоатира системата. Не знам защо трябва да го мразим.