44

Анонимен

преди 2 години

В чии джоб потъват тези пари ?

43

Анонимен

преди 2 години

Имам близка, която в момента е в Пирогов, а говорих с нея и съм убеден, че не е за болница! Познавам я от години, просто е наплашена от цялата истерия, имала 38 градуса температура, положителен тест и хоп - в Пирогов. Сега я наливат яко с антибиотици и кортикостероиди. Дано има дни!

42

От опит!

преди 2 години

И понеже не намират пари...убиватхора с инсулти, инфаркти... като ги пишат с ковид и ги "лекуватпо" по протокол за ковид с противопоказни медикаменти за техните заболявания за да получат 7000 лв. Хайде да не ги жалим, че истината е друга!

41

Анонимен

преди 2 години

Милите, чудят се от къде още да оскубят. Ваксинирани, и вашия ред ще дойде по този начин. Не си мислете, че сте специални.

40

Аз спирам да

преди 2 години

Плащам ЗО и данъци. Време всички неваксинирани да направят същото. Тогава 100% от пътеката няма да ви е финансирана. Искам здравна застраховка. Така е честно! Ползваш колкото плащаш! Моето ЗО на месец ми струва 270 лв. Към това и 30 лв. здравна застраховка. За тези 300 лв ако са застраховка знаете ли какво обслужване ще получа? Блестящо, но проблема са цървулите със 17 лв. На месец! Време е за истинска реформа и ще има пандемия от гладуващи лекари! Дано, дано, дано!

39

ОБИРДЖИИ

преди 2 години

Болниците няма как да намерят пари за разликатаАБЕ МИЛИОНИ БЪЛАГРИ ВСЕКИ МЕСЕЦ ВНАСЯТ ОТ 30 ДО 100 ЛЕВА ЗА ЗДРАВЕ ВАШАТА **** КЪДЕ СА ПАРИТЕ ДА ВИ ****

38

Е, па...

преди 2 години

Не е вярно, че пътеката е 1200.От средата на септември е 1400лв. Отделно, ако се наложи интензивно лечение, се плаща на ден по 155 лв без интубация, и 426 лв на ден за интубиран. Това е извън цената на клиничната пътека. Пример : ако болен с корона вирус лежи в болницата 10 дни и е приложено и интензивно лечение с механична вентилация за 5 дни, то в този случай на болницата се заплаща 1400 лв за клиничната пътека + 2130 лв. за интенивно лечение. Общо : 3530 лв.

37

Анонимен

преди 2 години

Интелигентните народи се ваксинираха над 80%, у нас тъй като държавата позволява на всякакви "мъдреци" като Мангъров и Чорбанов да говорят срещу ваксините сме на този хал.

36

Анонимен

преди 2 години

До vladyОгромна част от настанените в болница изобщо не са за там.Прекарах "ужасният"вирус преди месец.Тъй като съм с хроничен бронхит веднага настояха да вляза в болница, а на мен кашлицата дори не ми беше обострена.Отказах и даже се направиха опити за натиск посредством заплахи от типа на-сега не постъпиш ли няма кой да те приеме после като те удари пмевмонията Повтарям,бях с 37,0 температура, хрема,слаби болки в гърлото и се оправих за точно 3 дена.А какво ли щеше да е ако ги бях послушал???

35

ДА

преди 2 години

Геноцид!

34

Ха

преди 2 години

Абе сладур, къде си видял ваксър да се усложнява може да има тук там някой алергичен, 6 милярда ваксини са сложени. Тая опорка, че другия четвъртък ваксинираните ще започнат да измират я забрави.

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните кво правят в болница тогава?С такива идей нз как го мислите .

32

Анонимен

преди 2 години

Значи разликата от 2300 в джобчето на чичо доктор-депутст.

31

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите, като почнете да се усложнявате след известно време от "ваксината" вие ще си доплащате ли за лечението си. Много сте наглички май май.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо в болницата приемат хора, които спокойно може да се лекуват вкъщи? С температура от 37,5 с леко грипче, да тези които имат нужда от кислород, ок, но това са хора със съпътстващи заболявания. Много натиск, много пропаганда, какви ли не ваксини има, но никога, на кой не е натискал толкова за ваксинация.

29

Анонимен

преди 2 години

"Лечението на болен от COVID-19 над 3500 лв., пътеката - 1200 лв."---------------Затова фиктивно надписваш запълнени легла в ковид отделението и спестяваш от лечението. Както правят всички болници в момента.

28

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Здравната каса купува скъпата американска отрова ремдесивир, която при много хора води до отказ на бъбреци и черен дроб и сътветно смърт от полиорганна недостатъчност, която после се приписва на ковид. Повечето жертвите в интензивните отделения са убити от ремдесивир, а не от ковид. Този *** се използваше при опит за лечение на ебола и е по-смъртоносен даже от нея.

27

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за около 130 милиона отгоре, за целия зимен сезон, а като ви крадат с милиарди, за самолети за магистрали и други мръсотии ..... тогава пари все се намират

26

vlady

преди 2 години

Няма как лечението на кихащ и подсмърчащ дори с кашлица и температура да е 3500 лв. Явно се прилага теория за ширпотребата на проф. Ал. Томов. В интензивно отделение са под 10% от настанените.

25

Така

преди 2 години

Ако всички са ваксинирани болните в болница ще са 10 пъти по малко. Ваксини има за всички и са безплатни. Ако направиш избор да не се ваксинираш трябва да си готов за последиците от тоя избор, както и за всеки друг. Имаш къдмет минаваш леко, имаш среден късмет минаваш през болница и си назад 2 - 3 хиляди, нямаш късмет заминаваш по принцип. Не може да правиш глупости цял живот и да те дундуркат я партията я държавата.