64

Анонимен

преди 2 години

Фигуранската мафия rpaби България както и турчин не е rpaбил

63

ДртПрч

преди 2 години

До Анонимен 57: Неваксинираните СМЕ обществото бе, плиткоумник. Набоцаните овчици сте малцинство - ще траете и хоро ще играете.

62

Анонимен

преди 2 години

До ЛианА кой плати за това? Аз ли ? Аз същщо се разболях от Ковид и изкарах един ден с хрема и температура в къщи и 7 дни без вкус и мирис. Купих си една опаковка разтворими мултивитамини и това беше. Щото съм ваксиниран. Колко струвам аз на здравната система и колко ти ?

61

ДртПрч

преди 2 години

Да се оплачат на Здравната каса, да увеличи парите за пътеката! И да спрат да приемат хора, които не са за болница!

60

Анонимен

преди 2 години

До до 49 Абе много непослушни познавам, които вече станаха послушни след кислородната тръба, що така?

59

Анонимен

преди 2 години

Определено антиваксите са креатури на много ниско еволюционно стъпало.

58

до 49

преди 2 години

Естествено, че всички сме се отправили натам - нали това беше целта на заниманието. Само че аз и други мислещи не сме склонни да павираме пътя към него, за разлика от послушните боцнати.

57

Анонимен

преди 2 години

Тия антиваксърите хем не се ваксинират, хем искат обществото да им поема лечението в болниците. Не става така бе брато. До едно време сте, после ще ви изринеме. Всички разбраха че сте много злобни хора.

56

Анонимен

преди 2 години

53 пневмония! Сам си го написал. И преди Ковид, пневмония беше същата.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако си мислите, че става въпрос за разделение на хората, за пропаганда, с която да притиснат неваксинираните, за загриженост или друго, грешите. Просто хорицата са си направили сметчицата, че при 80% неваксинирани бая парички ще паднат ако имат право да си искат от пациентите. Не, че и сега не искат. Ама сега може да се разcмъpди работата. Обаче ако е законно, ще могат да си искат повече и ще е куче влачи, диря няма. Това е цялата работа. Каквото и да ти говорят, става въпрос за пари. Човешко е.

54

Анонимен

преди 2 години

Много правилно решение на болничната асоция, даже много закъсняло. Неваксинираните тикви да си плащат.

53

Лиан

преди 2 години

Аз не съм ваксинирана и бях в болница 10 дни с Cov-19. Повярвайте лечението струва и повече. Нямам никакви заболявания, при джи пито ходя на 5-6 години веднъж, но това беше ужасно. По 4 пъти на ден системи с по 3-4 разл.банки, ремдисивир, други антибиотици, урбазон, антикоагуланти, кислород (чух разговор между сестрите, че на ден само кислорода е 4,5 тона) и още таблетки,два пъти ме гледаха на скенер, сърцето на ехограф три пъти т.к. от пневмонията се получи излив към сърцето. Е, дали не струва?

52

Анонимен

преди 2 години

Моя позната с типични симптоми на Ковид, от страх беше изпаднала в ужас. Излезе и теста, отрицателен. Питам я е как се? Ами по-добре съм, дишам по-добре. След толкова лъжи, какво да е. Друга е в момента с отключена депресия, изкара Ковид без симптоми. Сина и беше болен и и направиха тест. От доста време не е работа, заради депресията. Масово се правят на жертви, трупат лайкове, лъжат за да събират внимание. Едва няколко процента са наистина тежки случай, същото е и с обикновения и свинския грип.

51

IT-спец

преди 2 години

До Така 26 Пич, за къв късмет говориш кви хиляди левове, балдъзката и гаджето й, брат ми, чичо ми и братовчедите го караха за 2-3 дни с чайчета омега 3, куркума и прахчета за гърло някои от тях, това са макс за всичко 50 до 100 лв. аз като човек който си прави кръвни изследвания на 2 години и не съм боледувал от грип от поне 15 години че и повече защо да се ваксинирам при положение че D витамина ми е на макс а по принцип витамин D е в основата на лошото боледуване ?

50

Някой си

преди 2 години

На някой му е стара информацията. Пътеката е 1 400 лева. За по-леките случаи. За тези, на които се наложи да бъдат интубирани, се заплаща отделно по клинична процедура за интензивно лечение. На ден цената е над 400 лева. Т. е. за всеки по-тежко болен, касата заплаща много повече от 1 400 лева.

49

Анонимен

преди 2 години

До прочетено някъде Значи междувременно и ти си отишъл в Ада, бе сладур.

48

Анонимен

преди 2 години

Тези пари раждат корупцията сред лекарите,и убиват хора всеки ден. Кой знае с каква химия тъпчат хората по болниците,и те се бъгват,а аз се чудя защо лекрите вече не могат да лекуват пневмония,а то било за пари. Надявам се един ден всеки да отговаря за това,което е направил за пари.

47

прочетено някъде

преди 2 години

"Годината е 2034-та. Бъркаш в джоба на старо сако, напипваш маска и с усмивка си мислиш, ама че времена бяха! После грабваш мачетето и излизаш на запустялата улица, за да търсиш храна и да се предпазиш от групите подивели, ваксинирани преди години зомбита."

46

158

преди 2 години

А едно време да си доктор беше хуманна професия.. Сега са търговци на смърт..

45

Анонимен

преди 2 години

Бай Спецов да хване да провери с екип от НАП откъде болниците "дофинансират" лечението? Откъде гребат по 2к на пациент? Бах таа бездънна яма. Ти им плащаш 1400, те харчат 3500!