70

Анонимен

преди 3 месеца

Ще то след 10 ноември все се плаща по нещо в болницата.Първо да си здравноосигурен,да заплатиш потребителска такса,да си доплатиш за избор на екип и т.н......все плащаш.

69

Стига бе

преди 3 месеца

Гръбначна операция е 3000 лв, егати ковод0

68

До 57

преди 3 месеца

А на вас кой ви плати ваксините бре ваксър? Да не са по 2.50???

67

ДртПрч

преди 3 месеца

Аз изкарах ковид-хремата с лека температура за два дни и малко аспирин с витамин С. От какъв зор да се ваксинирам?!?

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да им увеличат лекарствата от 20 на ден на 40! Тогава може и 5000 лева да стигне лечението.

65

Анонимен

преди 3 месеца

И за кво 3500 лв? Лежиш в мизерна стая дето не си струва и 30 лв/вечер, ядеш *** храна за 5 лв, ако въобще можеш да ядеш. Това прави 600 лв, слагат ти едно обдишване дето хаби 2 лв ток и ти дават долнпробни антибиотици за 30 лв общо. Всичко друго е за докторите, минимум 500 лв от пътеката. А доктор влиза 2 пъти дневно по 10 мин. Мед сестрите по-често ама те им плащат по 800 лв на месец и без това

64

Анонимен

преди 3 месеца

Фигуранската мафия rpaби България както и турчин не е rpaбил

63

ДртПрч

преди 3 месеца

До Анонимен 57: Неваксинираните СМЕ обществото бе, плиткоумник. Набоцаните овчици сте малцинство - ще траете и хоро ще играете.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До ЛианА кой плати за това? Аз ли ? Аз същщо се разболях от Ковид и изкарах един ден с хрема и температура в къщи и 7 дни без вкус и мирис. Купих си една опаковка разтворими мултивитамини и това беше. Щото съм ваксиниран. Колко струвам аз на здравната система и колко ти ?

61

ДртПрч

преди 3 месеца

Да се оплачат на Здравната каса, да увеличи парите за пътеката! И да спрат да приемат хора, които не са за болница!

60

Анонимен

преди 3 месеца

До до 49 Абе много непослушни познавам, които вече станаха послушни след кислородната тръба, що така?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Определено антиваксите са креатури на много ниско еволюционно стъпало.

58

до 49

преди 3 месеца

Естествено, че всички сме се отправили натам - нали това беше целта на заниманието. Само че аз и други мислещи не сме склонни да павираме пътя към него, за разлика от послушните боцнати.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Тия антиваксърите хем не се ваксинират, хем искат обществото да им поема лечението в болниците. Не става така бе брато. До едно време сте, после ще ви изринеме. Всички разбраха че сте много злобни хора.

56

Анонимен

преди 3 месеца

53 пневмония! Сам си го написал. И преди Ковид, пневмония беше същата.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ако си мислите, че става въпрос за разделение на хората, за пропаганда, с която да притиснат неваксинираните, за загриженост или друго, грешите. Просто хорицата са си направили сметчицата, че при 80% неваксинирани бая парички ще паднат ако имат право да си искат от пациентите. Не, че и сега не искат. Ама сега може да се разcмъpди работата. Обаче ако е законно, ще могат да си искат повече и ще е куче влачи, диря няма. Това е цялата работа. Каквото и да ти говорят, става въпрос за пари. Човешко е.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Много правилно решение на болничната асоция, даже много закъсняло. Неваксинираните тикви да си плащат.

53

Лиан

преди 3 месеца

Аз не съм ваксинирана и бях в болница 10 дни с Cov-19. Повярвайте лечението струва и повече. Нямам никакви заболявания, при джи пито ходя на 5-6 години веднъж, но това беше ужасно. По 4 пъти на ден системи с по 3-4 разл.банки, ремдисивир, други антибиотици, урбазон, антикоагуланти, кислород (чух разговор между сестрите, че на ден само кислорода е 4,5 тона) и още таблетки,два пъти ме гледаха на скенер, сърцето на ехограф три пъти т.к. от пневмонията се получи излив към сърцето. Е, дали не струва?

52

Анонимен

преди 3 месеца

Моя позната с типични симптоми на Ковид, от страх беше изпаднала в ужас. Излезе и теста, отрицателен. Питам я е как се? Ами по-добре съм, дишам по-добре. След толкова лъжи, какво да е. Друга е в момента с отключена депресия, изкара Ковид без симптоми. Сина и беше болен и и направиха тест. От доста време не е работа, заради депресията. Масово се правят на жертви, трупат лайкове, лъжат за да събират внимание. Едва няколко процента са наистина тежки случай, същото е и с обикновения и свинския грип.

51

IT-спец

преди 3 месеца

До Така 26 Пич, за къв късмет говориш кви хиляди левове, балдъзката и гаджето й, брат ми, чичо ми и братовчедите го караха за 2-3 дни с чайчета омега 3, куркума и прахчета за гърло някои от тях, това са макс за всичко 50 до 100 лв. аз като човек който си прави кръвни изследвания на 2 години и не съм боледувал от грип от поне 15 години че и повече защо да се ваксинирам при положение че D витамина ми е на макс а по принцип витамин D е в основата на лошото боледуване ?