84

Анонимен

преди 2 години

Слушах внимателно цялото интервю и точно мислих да задам въпрос по тази тема до "Здравей България". Абсолютно ще се съглася с всичко, което искат от лекарският съюз, но аз също имам един въпрос? Мисля да спра да си плащам здравните осигуровки, докато не се премахне монопола и се получи право на всеки да избира къде да си сключва договори. Право на избор. Имам въпрос, платените ми здравни осигуровки до момента, които не съм ползвал от години...Ще ми бъдат ли приспаднати или върнати?

83

Обективно

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ПО ЕПИКРИЗАТА ВИДЯХ ЦЕНАТА НА 2ТА АНТИБИОТИКА, ПРОБИОТИК, КОЙТО НЕ СА ДАВАЛИ, АНТИКОАГУЛАНТ И 2 ИНЖЕКЦИИ ХИДРОКОРТИЗОН = ОБЩО КЪМ 60 ЛВ. ЗАНЕСОХМЕ ПАМПЕРСИ, които сменяли на 3 дни. Почти всички ни ги върнаха! Изписаха го болния с ПОЛОЖИТЕЛЕН КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД / по наше настояване!/. И това за 1400лв.??????????

82

пак този

преди 2 години

Я доктор четата да изяснят, от COVID-19 "както е селското име на ТОРС вируса" или от бактериална пневмония. Защото бройките в световен мащаб приличат на пневмония.

81

Няма такава стойност

преди 2 години

Стойността на клиничната пътека е константа. Не се променя. 1400 лв. е. Няма средна стойност. Зависи от това дали един пациент е интубиран- с механична вентилация или без механична вентилация. Тогава над тези 1400 лв, се заплаща на болниците отделно и цената на интензивното лечение, която зависи от това, колко дни е продължило.Така,за лечение на един пациент, касата може да плати и 10 000 лв.за усложнени, тежки случаи. Има много точни коментари по темата по-надолу

80

Асан

преди 2 години

Балтов да връща 100 милиона дето ги е краднал :)))

79

Точно

преди 2 години

Търговските дружества ги интересуват парите , а не вашето здраве !

78

Андреев

преди 2 години

Добре де, а тези пациенти за които са похарчени стотици милиони за участието им в експеримента с ваксините и по презумпция трябва да са защитени от Ковид? Какво правим с тях? Мен като неваксиниран гражданин, плащаш редовно данъци и здравни осигуровки, никой не ме е питал искам или не искам да се закупуват експериментални ваксини, които по всичко личи че не предпазват от Ковид? Аз пък искам лечението от Ковид на ваксинирани пациенти да се заплаща от тях, а не от Здравната каса!

77

Анонимен

преди 2 години

Как точно се изчислява усреднената стойност на пътеката?

76

Анонимен

преди 2 години

Най-типичния симптом при уплах е сърцебиене и ичестено, повърхностно дишане. Затова толкова сили се хвърлят да ви ужасяват толкова.

75

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните животни все едно са им дали да отпият от свещения граал. По полека се изказвайте. Не сте толкова специални.

74

Милицията

преди 2 години

При диктатора Живков и гадния СОЦ беше безплатно,държат те и 2 месеца и те изписват тогава здрав,ама сега това ни чака,вируси,кемтрейси,ГМО,трети пол,десети пол,олиг.френия и свободия.Не искате труд и ред а само права.Всичко това дойде от ЕС и Америка.Сега яжте банани,напатувайте се в "бели държави"с черно население,бездомници,наркомани.Овце!Добре ви е,плащайте и стига сте ревали!

73

Дедо

преди 2 години

3500лв !?!? С кокаин ли ги лекувате бе !?

72

Анонимен

преди 2 години

Ако ше се раздават пари, мое ли на тия, дето сме си го изкарали с хремичка и аспиринче вкъщи, здравната каса да ни превежда по половината от тия 1400 лв, дето са за пътеката за лечение на леко протичане на грипа? Щото нали един вид сме ги спестили на здравната каса като не сме търчали панически в болница?

71

Супер

преди 2 години

Докторчетата скоро ще фалират с хиляди. Обявяват война на населението, което десетилетия ги е хранило и е плащало осигуровки. Това няма да бъде забравено никога. Такъв остракизъм ще ги застигне от обидените, че ще съжаляват за всичко, което вършат сега. Гнусни продажници.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 3500лв -ами точно затова ви промиха мозъците да не слагате ваксина, а те да точат пари на ваш гръб, просто е!

69

Анонимен

преди 2 години

До 62 " Щото съм ваксиниран. Колко струвам аз на здравната система и колко ти ?" Ох, айде стига превземки! Повечето карат вируса леко! Ваксинирани, неваксинирани, няма разлика! И аз съм от неваксинираните и го карах леко, без болнична помощ, без и от джипито помощ, така че кой колко е похарчил от осигуровките си няма връзка с това дали е ваксиниран или не! И казвам "похарчил от осигуровките си", с надеждата нещо да ти светне! Ама едва ли, че то с телевизор вместо глава е невъзможно да се мисли!

68

Анонимен

преди 2 години

Ще то след 10 ноември все се плаща по нещо в болницата.Първо да си здравноосигурен,да заплатиш потребителска такса,да си доплатиш за избор на екип и т.н......все плащаш.

67

Стига бе

преди 2 години

Гръбначна операция е 3000 лв, егати ковод0

66

ДртПрч

преди 2 години

Аз изкарах ковид-хремата с лека температура за два дни и малко аспирин с витамин С. От какъв зор да се ваксинирам?!?

65

Анонимен

преди 2 години

Ами да им увеличат лекарствата от 20 на ден на 40! Тогава може и 5000 лева да стигне лечението.