221

PS

преди 2 години

Апропо д-р инж.генерал о.р. ББ отговаря ли на изискванията на длъжностната характеристика за премиер? От ЕНП има препоръки от хер М.Вебер и генералния секретар г-н Антонио Лопес. Дори хер Вебер наскоро - преди вторите парл. избори смяташе, че те ще бъдат спечелени от ГЕРБ и д-р ББ ще бъде премиер министър. Да се надяваме, че на третите парламентарни избори за т.г. уважаемият хер ще бъде прав.

220

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Митева, разбираме, че Вие като дългогодишен служител в администрацията на НС разбирате много от това дали дадено лице съответства на изискванията за премиер на РБ и като така отхвърлихте лицето К.Петков като абсолютно непоходящ за такъв поради липса на качества на обединител. Вие ли писахте длъжностната характеристика за този пост?

219

Анонимен

преди 2 години

Кирчо защо не си го вземе Радев за секретарка? Той за друго не става. Канадска секретарка.

218

Ха-ха

преди 2 години

Както върви,много вероятно е ИТН да не са решаващо важни за съставяне на правителство.

217

Anonimen

преди 2 години

Жената искала да тича, някой я бил спъвал. Но май трябва първо да се научи да говори добре, поне да отиде на логопед.Явно сценаристите от ДС и съветници на Радев &Трифонов още не са й казали какво точно да говори.Тайна.

216

Искам Тошко

преди 2 години

Тошко е най-подходящ! Той е умен и комуникативен, говори добре и се разбира с хора от различни партии! Няма друг като него!

215

Анонимен

преди 2 години

Ти ли си подходяща да фъфлеш и ходиш на работа с панталон като за цирка?

214

П.К. инк.

преди 2 години

Защо за =Казуса Кирил Петков=, говорят, като за киро лъжата?

213

пияница мистик

преди 2 години

Леле, тези още не са се коалирали и започнаха да се плюят един - друг. Няма да има живот тази коалиция, гаранция. А въпросната чалгарка като и гледам торбите под очите или е с много сериозни бъбречни проблеми или е алкохоличка със стаж

212

нн

преди 2 години

Правителство навярно ще има, но начело с БСП. Насипните партии нямат подкрепата на избирателите, ще скърцат с зъби, но ще се примирят с коалицията. Ще започнат да управляват, ще се изпокарат и след година ще се разпаднат и отново избори. Президентът и той само с подкрепата на 15% от БСП най вероятно ще трябва да си тръгне.

211

Анонимен

преди 2 години

Бойко 100 про си се връа баткиии! Ще се нормалнизира малко таз стрнаа найа накрая!

210

Анонимен

преди 2 години

ПИЧА ***, КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ТИ СЕ НАБИЕ В ТЪПАТА ЧУТУРА, ЧЕ НЯМА КАК ДА МЕ БЛОКИРАШ, ПЕДЕРАСТЪ?

209

Гореща новина

преди 2 години

Моя моя тишина в заата ! Ох тая ще ме спука от смех ! Да слага едно късо поле и бегом в Магаданс в 7/8...

208

михаал

преди 2 години

Ама вече и постове ли се раздават?

207

шимпанзе от ИТН

преди 2 години

Булонката нещо напрегната ми се види.

206

За промяна!

преди 2 години

Хайде тролчетата да мирнат малко. Неуморни ама сигурно добре им плащат!

205

Свалячка

преди 2 години

Да бе госпожо, тоя младок не ти подхожда, виж старата пушка Янев си го бива повече, ама и той си е фигурант, виж Радев може, какъв юмрук вади, за друго не мислим. Младия Кире лъж'льото, не, Кире либерало от Перник, не си пада по ст'ари чанти, той си пада по царица-парица. Та си дойдохме на думата: демократи, либерали, кому'нета, все от едно котило и затова си се съеш'ват. Щели да са мнозинство и да управляват. Е, ако на този народ 45 години не му стигат, дайте му още от същото, ама със силикон.

204

На кого

преди 2 години

още не му е ясно , че това момче/К.Петков/погази конституцията и е подал декларация с невярно съдържание???

203

Анонимен

преди 2 години

Дръпна пред вас и ... не е вървежен. А и какво означава "обединяващ"? Що з апростотия? Хората имат портиворечащи възгледи и е важно, някои да поеме поска, дори да е против исканият на едни. Не мжое, винаги да се търси "баланс".

202

Пич

преди 2 години

Какви коалиции бе, Ивче? Забрави ли, че ИТН коалиции не правят? Нали това дрънкахте в 2 поредни парламента, докато ви молеха за обединение срещу мафията? Пък сега изведнъж се сетихте колко близки ви били позициите с останалите протестни партии? Ми що тогава не направихте правителство с тях, а? Колкото до Кирето - даааа, определено Ники Маус, Шнорхела и Барбадоса бяха най-обединяващите фигури, които сме виждали :) Кирето не може да им стъпи на малкия пръст :)