261

тя

преди 2 години

Ти си подходяща- ха, ха ,ха !

260

Анонимен

преди 2 години

"Обедъяуаш буезъдеът" какво трябва да значи?

259

ДААА..

преди 2 години

АЗ НЕ СМЯТАМ ЧЕ ТИ СИ ПОДХОДЯЩА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОВА НЕ Е САМО МОЕ МНЕНИЕ НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН К.ПЕЙКОВ БЕШЕ НО ВЕЧЕ НЕ А ИТН НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН ЗА КОГОТО ДА КАЖА ТОЗИ СТАВА ЗА ДЕПУТАТ И ДОСТА ПРЕКАЛЯВАТЕ С ТОВА ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА ЗНАЕМ КОИ БЯХА НА ПРОТЕСТА ОТ ИТН САМО БАЛАБАНОВ БЕШЕ ВЕДНЪЖ И МАЯ СЕ ПРАСКА ЗА ПРОТРСТИРАЩА НО БЕШЕ ПРИ МАЙКИТЕ КОГАТО ТЕ ПРОТЕСТИРАХА БСП БЯХА ДВА МЕСЕЦА ВСЯКА ВЕЧЕР С ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ И ДОКРАЯ ИМАШЕ ДОСТА ХОРА ОТ БСП

258

Анонимен

преди 2 години

ДС мобилизира редиците си преди изборите в ИТН.

257

Анонимен

преди 2 години

Права си.Подходящи са само хора с говорни дефекти.

256

Знам

преди 2 години

Когато Буци слиза от власт

255

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли кога Петков е приел българско гражданство?

254

Анонимен

преди 2 години

А на тебе не ти ли е съвестно ,че осъдиха едно болно момче заради вашите номера.Уж много я страх,тинтири минтири,а веднага се отказа от охрана като приключи злополучното НС,щото й тежало да я охраняват.Пат.ка!

253

Анонимен

преди 2 години

По добре БГ осъдена евентуално,отколкото разграбена ,Булонке!Стига с тези мошеници.Вчера обявиха номерата за партиите и веднага автобусите на ПП облепени с едри букви ,че продължават " промяната "игрите си тръгнаха из БГ.

252

Анонимен

преди 2 години

Булонката да върви на логопед,а не в парламента

251

Бай Ганя

преди 2 години

WЕй Славчо,бе ти чак сега ли разбра,че Киро Харвардя е долнопробен лъжец и тарикат бре? Цяла БГ, по села и паланки говорят,как Кире е избудалкал Радето,че не е вече канадец!?! Сегинка КС ще му клъцне топките:)) Киро даже се само предлага..за премиер?! Чакай бе Киро,че Бай ти *** защо го пререждаш бре галфонек!? Бай ти *** няма харвардски кетап,но те туря в малкия си джоб бре вакъл Овен с бели зъбки! Кире дай ми две мускалчета розово масло бре,аз ще ти ги платя по 5 гроша бройката,а после ще го продам по 20 бре! Ха ха ха...Седнал Киро мурафети да прави на Бай Ви ***!?Ей Киро,стига си дрему

250

Анонимен

преди 2 години

Началото на измамата видяхме,ако това е " промяна,ще да сме тотално сбъркани за Кир и Ас.Меморандум с фалирал албанец за 34 млн.срещу %,смяна на ръководството на ББР с изп.директор уволнен от ОББ с описани мотиви в решение на ВКС,абсолютен про.фан по банкови дела,адвокатката на кирчовата фирма назначена за адв. на хонорар в ББР 6500 евро на месец без ДДС плюс добавки.Спасили 800 млн от ББР,а ББР има 400 млн,нагло ликвидиране на военните заводи за продажба вероятно на чужденци спонсори на промяна

249

Един Българин

преди 2 години

Фъфлата се опитва да мисли и нищо!

248

Случаен минувач

преди 2 години

Страхотен скандал се завихря. И този път Зеленият чорап няма да се измъкне сух. Излиза, че Кирил е назначен противоконституционно и всичко, което е подписал като министър, е нелегитимно. Е, питам аз, такива ли хора ще ни управляват? Хитреци, далаверджии и мошеници? Хайде, няма нужда...

247

Случаен минувач

преди 2 години

Ми ето че сега излиза, че правосъдният министър Янаки Стоилов е направил справка и излиза, че Кирил продължава да си е канадски гражданин до 14 септември 2021! Направил е справката на 15 септември, в отговор на запитване на председателя на конституционния съд Борис Велчев! Четете във faktor.bg! Значи абсолютно конституционно нарушение е назначаването му за министър! Този документ, дето го даде на Конституционния съд, уж издаден от канадското посолство в Букурещ, е фалшив!

246

ББ

преди 2 години

До Тоя Киро...отчаяна...скоро ще разбереш,чи срещу Народ несе върви...и парите ви нямат стойност...не са ценност...нима Апостола е имал къща в Барселона...и любовница на възрастта на дъщеря му?...нима ни е "давал"...като болният боко?...прочетете историята ни...ако можете да четете,ако ли не се сърдете на Костов-ликвидаторО...и боко-даващият ви...21 в. закриват училища и болници...да не можете да пишете...и да не сте...живи,геноцид,фашизъм,финансиран от ...ЕС!Бог да пази САЩ!

245

ББ

преди 2 години

До Quo vadis?кой закони бре?,онези ограбващи бедните и гладните ли...с чийто животи си купувате дворци и къщи из чужбините?къде е "закона"да вкара в затвора цацата допуснал...лотариите на божков...къде е "закона"да вкара гешев в затвора за прикриването на пеевски в грабежа ктб?къде е "законо" да накаже прогонилите децата на милиони Българи в робство в 21 век?продалите икономиката ни,армията ни...Суверенитета ни?...1500 г сме оцелели...та вие ли...Съд...и Затвор...за тези ще гласувам,приятели!

244

ББ

преди 2 години

аЙде и итн впрегнаха пропагандата на пеевски и дпс...маат минуси...като луди...отчаяни са...това е само началота...бедни духом...имащи само офшорни!

243

ББ

преди 2 години

...и славчо...върни си бг паспорта...и доказвай,че си бг гражданин...гьобелс...по мафиотски!

242

Анонимен

преди 2 години

Нито Канадеца нито Кокорчо стават,най малко сбъркания Слави и другите олигархични формации самонарекли се " протестни".Канадеца се точи да продаде военно промишления комплекс чрез ликвидация на консорциума.Интерсно е кои ще са купувачите на стратегически обекти.И както прескача законите както си иска,защото няма морал,от тези може да очакваме само вреди.