67

Анонимен

преди 2 години

Сега се оказва, че почти всички в местния мотоклуб са се "ваксинирали" по втория начин. След като почина един от членовете им, другарите му искат наистина да се ваксинират, но не могат, понеже системата ги отчита като ваксинирани. Мислете преди да правите глупости. Не сте деца.

66

Койчо

преди 2 години

Може ли да го вкарате в затвора за около 5г например както правят в нормалите западни държави....вие, ваксоманчетата просто си просите една гражданска война. 80+10%с фалшив кетап срещу 10% платени г ювендии+някой случаен хипохондрик.

65

Анонимен

преди 2 години

доло мотафчиски! свобода!

64

до 63

преди 2 години

А аз не знам ти от къде се информираш, ама си малко заблуден. Първо - във Великобритания ИМА фалшиви сертификати. Второ - британеца даже и не знае с каква ваксина е ваксиниран. Питаш го - и той почва да си рови в документите да види. Казва, че се е ваксинирал, защото така му е казано. Без да се интересува допълнително

63

Анонимен

преди 2 години

Щом държавата в казва, значи е истина, особено ако се го чули по ТВ. Действайте смело. Държавата никога няма да ви подведе, тя не прави такива неща. Боцкайте смело.

62

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно не одобрявам издаването и ползването на фалшиви сертификати, но с една идея по-хуманно е постъпил, отколкото да нахака бъркоч с неясно съдържание и невъобразими странични ефекти в пациентите си.

61

Анонимен

преди 2 години

Цятала държава трябва да прави като този човек!

60

Анонимен

преди 2 години

И за какво мислиш тия смели борци от първите редици напъват за задължително ваксиниране, и за евентуално заплащане при лечение на не ваксинирани?

59

Анонимен 61

преди 2 години

До Анонимен 54Забележката, а тя е основателна, трябва да се отнася не само до 41, но и до писателката!

58

vlady

преди 2 години

До АнонименКато няма нормална работеща ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса изграждаща пълноценен имунитет и спираща разпространението е нормално хората без хронични заболявания да предпочитат да преболедуват и да получат висококачествен естествен имунитет при далеч по-малък риск съответно да не ваксинират или да купуват сертификати. Ако има нормална работеща ваксина такива случаи ще намалеят рязко.

57

До 48

преди 2 години

Какво четеш и откъде се информираш? Аз ще ти напиша само факти - в държавите с 60-70% ваксинационно покритие, едва 0.5% от смъртните случаи са на ваксинирани. Това е в нормалните държави, където няма фалшиви сертификати. Във Великобритания при 10 пъти повече случаи дневно, имат по-малък брой починали. Или, казваш, всички са супер про_сти, само българите сме прозряли истината за "отровните" ваксини. Не знам кой е овцата в случая.

56

Бай Пешо

преди 2 години

Тема ваксини, вчера се направих на застрелян, и отивам в един пункт за ваксинация. Той на средата на мизерията, хигиената е спорна. Но момичето ми дава, да подпиша една декларация (Информирани Съгласие) в което пише че съм наясно с ползите и рисковете от ваксината. Ама в същото време, не можаха да ми дадат бланка на която пише за рисковете. В същото време, се задължавам да информирам за нежелание реакции. Чакайте малко, аз опитно зайче ли съм? Т.е. и да пукна, аз съм се подписал че съм наясно.

55

Анонимен

преди 2 години

56: не е документ пак като влизаш в някоя държава и ти го изискват още на границата. Ако нямаш и обратно от където си дошъл, да не е документ да знаеш.

54

до Хахо

преди 2 години

В Дания, Белгия, Англия, САЩ също го има това с фалшивите сертификати, така, че не само българина се прави на тарикат и не само в България е това.

53

Анонимен

преди 2 години

А колко има нехванати !!!

52

Анонимен

преди 2 години

Ябланица! това ви казва всичко. Може ли да го вкарате в затвора за около 5г например както правят в нормалите западни държави. Или пак Темида е не само сляпаами и глуга и саката.

51

ДДРОнег

преди 2 години

До Хахо 44___Не е самов България, "българино", в целия свят е така !!!___Когато задължават да си биеш непроверена изцяло ваксина срещу болест, от която боледуват само около 20%, това се получава !!!___Задължаването за ваксинация против Ковид сега епротив установените човешки закони, просто е икономически по-изгодно за някои, разбираш ли ?! ____Е, да за рисковите групи може да животоспасяващо, но само за тях !!!

50

Анонимен

преди 2 години

Това не е престъпление. Сертификатът не е официален или частен документ по смисъла на НК. Това не е никакъв документ.

49

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно само 3% от населението живее добре на тази земя. Тълпата винаги е била подвеждана. Боцкайте се и си носете последствията, животът си е ваш.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 не е лекар, а фелдшер.