87

Анонимен

преди 2 години

***, издал и има подозрения, че издал са две различни работи.

86

Дядо Коледа

преди 2 години

КОГА ПРОКУРАТУРАТА И МВР ЩЕ ДОКЛАДВАТ ЗА АРЕСТУВАни ТЕРОРИСТИ ПРОВЕЖДАЩИ МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ???Огромна по обем информация има натрупана от десетки години мръсни манипулации с тн "ГРИП"...Знае се кои печелят от манипулациите как заразяват милиони дневно как рекламират ваксините ден по ден всичко е записвано.Терористите смениха тактиката след указания от Април 2019 година за БЕЗМИЛОСТЕН ТЕРОР С ЦЕЛ продажба на милиарди дози "ваксини" вкл с показни рекЛамни убииств а вкл на ЛЕКАРИ>

85

Анонимен

преди 2 години

Доктора ще го пуснат. Просто явно е подбил цената и колегите са му го издали.

84

Анонимен

преди 2 години

E затова ме гледат накриво в чужбина като кажа,че съм от България.Закона винаги се заобикаля и на нас гледат като на втора ръка хора.Хора на които не трябва да се вярва.Сега ще се затворят за нас и докато не се ваксинират всички няма да има излизане.Милиони се ваксинираха по света,но *** си мисли,че ще го чипират и не иска!Мисли се за тарикат,за по-умен от другите хора по света.

83

Пак сме най-зле

преди 2 години

Не живея в БГ и дори аз знам от познати, че за 400 лева си готов със сертификата. И не ти го предлага някой безработен измекярин във ФБ, за да те измами, а доктор. Човек, на който другите разчитат да се грижи за тях.... Нещата наистина са станали *** в България. Не е нормално. Не е!!!

82

Анонимен

преди 2 години

как само стотици, хиляди даже и милиони е издал. Кво значи разпологол с много ваксини, че да не са паднали от небето от РЗИ са му ги дали

81

До 80

преди 2 години

То си има класация за акъла по държави, там си се вижда как сме едни от най-захлюпените в Европа.

80

Зозо

преди 2 години

Хаахаххахааааа, предлагам ваксинирането да започне от начало :)))))))))))))))))))

79

Зозо

преди 2 години

Пак да попитам. Сертификатите на Кунчев, министърката и Корни и те ли са фалшиви, а?

78

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

Нагли престъпници за първи път след поредица неуспешни подоbно рекламирaни диверсии известни като SARS<MERS<Swineflu,birdflu Успяха да поразят ГЛОМАЛНО Милиарди хора с помоща на ПИАР престъпници и обемно манипулирани лидери подставени НЕЗАКОННО НА ВЛАСТ>>НА практика е ЗАСТРАШЕНА ЦЯЛАТА ПОПУЛАЦИЯ ОТ ДОМАШНИ ХОРА РАЗВЪЖДАНА С ЛЕЧЕБНА ЦЕЛ последните над 12 200 години.Терористи на власт принуждават милиарди хора да с е подлагат на МРЪСНИ Мед експерименти.НЯМА ДОКАЗАНО БЕЗВРЕДНА ВАКСИНА ЗАСЕГА ..

77

CriticusMagnus

преди 2 години

И сега? Не може да се позволява да се въртят тези сертификати туку така като валидни. Но пък от друга страна не е честно към тези които НАИСТИНА са ваксинирани от този - да се махне валидността на всички сертификати от него. Според мен, най-честно е на всеки ваксиниран от този се прави по един тест за антитела и клетъчен имунитет. Ако имат - сертификата си остава. Нямат ли - отпада валидността... Чак за наказание не знам - трудо е за доказване, че е фалшив или просто няма имунен отговор...

76

Ахаааа

преди 2 години

Ясно откъде идва високият процент хоспитализирани и починали, "уж" ваксинирани.

75

CriticusMagnus

преди 2 години

До +++ За какво търсиш журналист, чукни в Гугъл и ще ги намериш! На Файзер са Угур Сахин и Озлем Туречи. Другите си ги намери сам... Каква друга конспирация търсиш?

74

Анонимен

преди 2 години

Подкуп към лекар също е наказание. И така тия "стотици" с фалшивия сертификат да се глобят със същата сума.

73

Анонимен

преди 2 години

целият свят глyпaви овце , само Бай *** най-умния , затова се влачи на дъното на класациите в ЕС . нормално - бедността води конспирациите след себе си .

72

Off

преди 2 години

Има голяяяма разлика между фелдшер и лекар - оправете си заглавието.

71

+++

преди 2 години

Как не се намери някои журналист да тръгне на обратно по пътечката на парите и политиката.Кои са производителите на тестовете и ваксините /имена/ и след това специалистите вирусолози и инфекционисти, а не всякакви други търсещи 2 мин.слава доктори които не са специалисти.

70

Анонимен

преди 2 години

Аз съм политик, ние политиците и нашите семейства не се ваксинират, но вие задължително трябва да го направите, за ваше добро е. Ако го направите обещавам да се боря за да ви повдигнат пенсиите, заплатите и кебабчета и бири ще има за всички! Хайде, бързо действайте, не е опасно.

69

Анонимен

преди 2 години

Национален герой има още стотици такива

68

Анонимен

преди 2 години

И нещо много важно - поради липсата на основни атрибути сертификатът не може да се схваща за официален документ, т.е. той няма никаква юридическа стойност. Иначе казано, по смисъла на правото сертификатът е просто един хвърчащ лист. Оттам подправянето и нанасянето на невярна информация на хвърчащ лист не е престъпление по НК.