127

Лъки

преди 2 години

Много лесно ще се докаже, че са фалшиво ваксинирани. Ако и двата теста за антитела и за T-клетъчен имунитет са отрицателни, значи са фалшиво ваксинирани. Изключения може да има само при хора със сериозни автоимунни заболявания, обикновено не само едно.

126

До 1212

преди 2 години

Много лесно. Всички, които са ваксинирани при него ще бъдат подложени на два теста за IgG антитела и за T-клетъчен имунитет.

125

До 136

преди 2 години

Какъв ти е проблемът? Тук става дума за престъпление, извършено от хора, които се намират в държава, без задължителна ваксинация и без стриктни мерки относно носенето на маски, а не за хора, които наистина са искали да се ваксинират.За това престъпление трябва да понесат съдебна отговорност, както лекарят, така и хората, придобили фалшиви сертификати.

124

Анонимен

преди 2 години

наща джипка по 20 кинта взима за тая услуга

123

Анонимен

преди 2 години

Докато ни насилват да се ваксинираме, така ще е! Защо насила не ни дадат по 5000 лв. еднократно щом са толкова загрижени за нас? След като ние не плюем против ваксинираните, така и те да не си позволяват да ни плюят. Здравето си е мое и дали ще умра от вируса или ваксината е все едно. Две години ходим с маски и се душим с тях,...и спря ли пандемията? Не....значи има нещо яко гнило в цялата тази работа.

122

От народа

преди 2 години

Каква простотия

121

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите стават ОПГ.

120

GT86

преди 2 години

Против ваксините съм. Няма да си сложа и за в бъдеще, или поне докато не е достатъчно ясно какво съдържат, какво причиняват и при реакция от тях ще ме обещетят. Обаче да не искаш ваксина, но да си готов да дадеш 2-300 лв за фалшив сертификат за мен е очеваден признак че си мишка. Страхлива, подла, долна мишка. Ми отстоявайте си решенията и правата и бъдете хора. То и затова живеем в държава пълна с мишки и оядени плъхове

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 То от пациентите се е тръгнало, като уж са ваксинирани пък в болница. За сведение всеки един такъв случай на ваксиниран в болница е на особен режим, с оглед да се установи до колко наистина е ваксиниран, защо ваксината не му е подействала, с коя ваксина /99% от тях са с еднократната/, кои и къде е поставена. Така се е издънил, иначе няма хващане.

118

Мед сестра

преди 2 години

Политици с фалшиви дипломи, министри с фалшиви декларации, кандидат министри с плагиатствани дисертации, министри с фалшиви диагнози източвали здравната каса - защо няма последствия за тях. Рибата се вмирисва от главата. А човечецът не го е направил насилствено, а е бил помолен.

117

Щерю

преди 2 години

Ваксинирани, пък не светели в 5G мрежата - и това ги убедило...

116

Анонимен

преди 2 години

Трябва да му се издигне паметник на този човечец, че е спасил стотици хора от бавно отравяне. Освен това има много други като него - няма как да хванете всички. Народът ви е против вас!

115

Анонимен

преди 2 години

Не е лекар, а фелдшер!

114

Германец

преди 2 години

Колко трябва да си пpoЗД, че да си сложиш главата в торбата за едни 200 лева и да угодиш на някакви антиваксъри? А, той българин. Ясна работата :)

113

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

АКО това престъпление е в друга държава , не му мърдат 50г. , затвор !Има късмета че е в Бе-Ге-то-то на Европа , тук най-голямото наказание е ''УСЛОВНу'' !

112

Анонимен

преди 2 години

Храната е с фалшиви качества,дипломите за завършено образование са фалшиви и човека е решил да изкара малко пари в тази фалшива обстановка.

111

ДртПрч

преди 2 години

Не бил лекар, а фелдшер. Не били компютри, а компоти... Кой знае колко от останалото в статията е вярно, щом почват със заблудите още от заглавието?

110

az

преди 2 години

До Анонимен и в чужбина има такива. Вместо ние да възприемем добрите практики - западняците усвоиха нашите лоши практики.

109

Анонимен

преди 2 години

истински герой!

108

ман

преди 2 години

Държава на ментетата