289

Анонимен

преди 2 години

И ортопедите да не гипсират крайниците на тези дето излизат зимата и се пребиват на леда по улиците

288

Анонимен

преди 2 години

И зъболекарите да не лекуват зъбите на тези дето ядат много сладко

287

Анонимен

преди 2 години

Тогава да не правят сърдечни операции на тези дето ядат МакДоналдс

286

Анонимен

преди 2 години

Извода е, че антиваксърите са нагли и егоцентрични хора.

285

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа с малки изключения бележи ръст на новозаразените на седмична база между 5 и 50 процента,България не прави изключение с ръст от 20% повишение!

284

Джон

преди 2 години

Спирам да плащам здравни осигуровки

283

До Някой

преди 2 години

Нещо много послъгваш,Няма как да плащаш задължителна здравна осигуровка 200 лева месечно!Максимума е 96 лева на месец!

282

аожгт

преди 2 години

Да ми върнат парите от нашите данъци за експерименталния препапарат, половин милиард казаха че са дали. Айде чакаме.

281

яаожгт

преди 2 години

С чии пари купихте ваксините?С чии пари се издържате?Я да им спрем кранчето и дръпнем шалтера- спираме да плащаме данъци и осигуровки да ги видя кой ще ги издържа тия хрантутници, некадърници и мързеливци

280

Анонимен

преди 2 години

Тая държава е пълен ***

279

Любопитно

преди 2 години

Много интересно че за една ваксина много са готови да вдигнат революция да не плащат осигуровки и т.н. а за това че тока ще скочи 2 пъти поне всичко е ОК.

278

Анонимен

преди 2 години

Последни в Европа, най-вече на акъл.

277

Анонимен

преди 2 години

Пичове, не че нещо искам да ви разочаровам, ама във ваксинирана Англия в момента смъртните случаи са, както по това време миналата година без ваксини. А заразяването е яко 0т поне три месеца и не спира. Ваксинираните яко боледуват от делта и мрът. За другите щамове нямам информация. Явно вакиснираните смело щъкат нагоре-надолу и затова много умират от тях.

276

Язе

преди 2 години

И да добавя- НЯМА друга европейска държава, където такова нещо да се обсъжда или дори споменава (щото е незаконно). Само в САЩ може, ама там здравните осигуровки са лукс (друга система) . Не отказват лечение на хора, които влизат в болница ца да са спокойни (не щото имат нужда), а при истинска нужда да си плащаш??? Тия наистина ги хапе кучето!!@

275

Язе

преди 2 години

Спирам да плащам здравни осигуровки- от 30 год. плащам, не съм лежал в болница, рядко ползвам здравни услуги. И сега, ако се наложи, да плащам за лечение?!??? Ок, но от тук нататък спирам месечните такси и плащам само и ако ми се наложи. А бе тия съвсем ни взеха за мезе!!! И. Д. Е. О. Т. И.

274

Анонимен

преди 2 години

На *** ьо му омръзнало да е *** ьо. Решил да стане европеец. Ама не знаел как. Появили се едни европейци и му казали, че ако се ваксинира, няма да е *** ьо, а ще стане като тях. Ваксинирал се *** ьо и почнал да се подиграва на останалите, че те са *** ьовци. Прибрал се в къщи, погледнал се той в оглеалото и видял, че си е същия *** ьо. Лека нощ.

273

mda

преди 2 години

До Ok Осигурявам се от 29 години.Бях на операция, за която си платих и ми беше отказано да бъде възстановена поне част от сумата, с писмо - 2 години след искането ми, с всички приложени документи. Тия, ако си позволят това, спирам да си плащам здравните осигуровки.

272

Анонимен

преди 2 години

А на ваксинираните, болни от Ковид кой им плаща лечението. Кой им плаща ваксините и лечението от страничните им ефекти?Може би техният гуру и благодетел, човеколюбецът Бил Гейтс?Айде сик тир. Фашистите не са получили от историята. Време е да им я припомним.

271

Някой

преди 2 години

Ми ние си го плащаме, всеки месец им внасям двеста лева, а нищо не ползвам. Ако ми потрябват от моите да харчат.

270

Някой

преди 2 години

Като почнат пушачите да си плащат лечението, затлъстелите да си плащат лечението, състезателите на пътя да си плащат лечението, неспортуващите да си плащат лечението, пияниците да си плащат лечението, тогава и аз ще си платя лечението за ковид.