309

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ОК да си платя.Но в частни болници и да не ми лекуват грипа с ковид-протокол.. Ще държа и раково болните пушачи да си плащат за лечението на белите дробове. И тези с наднормено тегло за лечението на диабет.. Кypварите за лечението на половите инфекции и всички, които излизате без шапки в студено време да си плащате лечението. Също и да има осъдени и вкарани в затвора доктори за грешна диагноза, лечение, които са предизвикали смърт! Щом един шофьор може да влезе в затвора, защо доктора не?

308

Да бе да

преди 2 години

Демек всеки антиваксър да се снабди с фалшив сертификат. Както и да го мислите, не става. Племето е прокълнато. Пълно измиране и почване на чисто с народ с други гени.

307

справедливо е

преди 2 години

не ваксинираните да си плащат част от сметката при боледуване от ковид-нали самите те имат достатъчно ,,добри,,доводи за справедливост

306

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев що е болен? Нали е ваксиниран? Ами служебната министърка на туризма? И тя ваксинирана, после болна!

305

Анонимен

преди 2 години

Баф ти и болниците, баф ти чудото!!! Дано след 14-ти ноември новият здравен министър (както и целият персонал на министерството) да се окаже читав и разрине тези Aвгиeви oбopи! Цялостна здравна реформа, създаване на частни конкурентни здравни каси и премахване на клиничните пътеки!!! Стига търговски дружества, гледащи на болните като на спестовни касички!!! Гледат само да ти "усвоят" клиничната пътека и да те изритат на улицата като мpъcнo коте, дори да си полужив! Пишат те оздравял!

304

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСлед 6 месеца ще паднат твоите антитела, щото са от ваксина. Антителата, които произвежда тялото ти, са за поне 3 години. Тъй че аре спри само да лаеш, ясно ти е че си прецакан. Казаха ли ти - ваксинирай се и ще ходиш където искаш? Казаха ти. Ваксинира ли се? Ваксинира се. Сега като се заразиш отново и директно си в карантина. Ша ходиш където си искаш ли? Ша ходиш ама друг път - вкъщи и никакво излизане. Ми прецакан си брооо. И ся злобата ще те довърши. Ай чао.

303

Живков

преди 2 години

Пак далавери. Майче парите свършиха .или си ги разделиха някой продажници по между си.И както да го въртите пари вече няма от ЕП.

302

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем, ще плащам. Обаче държавата да ми върне всички осигуровки за 10 години назад, защото държавата не ми е дала едно хапче за тези пари и да ме освободи за в бъдеще от всички осигуровки а не само да ми се удържат по над 300 лв. на месец. Също така, на държавата да се спре ковид пътеката която е 1300 лв. и... също така и тези допълнителни пари на всички лекари - да се спре плащането на 1000 лв. върху заплатата. Тогава окей, няма проблем, ще си плащам.

301

Анонимен

преди 2 години

до 326 Теб и детето ти може са ни зарази И ДРУГ ВАКСИНИРАН !!!

300

Анонимен

преди 2 години

до 326 Сред кото нямаш капка модАк и предпочиташ друг да решава вместо теб , заминавай за С.Корея или Афганистан . Там няма нужда да мислиш защото ваксината им е 7.62мм

299

Ваксиниран

преди 2 години

Ми ще си плащат за гяволията бре - няма аз да им плащам за глупостта и да ми заразяват детето в градината. Кой после изплаща болничните и щетите за бизнеса на карантинираните - ми пак всички, защо - некой прочел нещо си в фб и решил че може сам да решава. Може ако живее на Черни връх в хижата.

298

Анонимен

преди 2 години

В старчески дом в Кирххундем Германия, 15 обитатели и четирима служители са заразени с коронавирус, въпреки че всички са напълно ваксинирани. Има два смъртни случая, свързани с пробива във ваксинацията.

297

Анонимен

преди 2 години

Не им вярвам на статистиката! Оказа се, че всичко статистическо досега е фалшиво! Затова и няма ориентация кое е истинско и кое не! С какво право се ваксинират някои безплатно, нали всички сме равни пред закона, да ама не! Каква е разликата между заразен ваксиниран и заразен не ваксиниран - и двамата разнасят заразата! Една ваксина трябва 1. Да пази от заразяване, 2. Да пази от разболяеане, 3. Да пази от разпространяване и трите не се изпълняват, какво вкарват тогава в тялото? Имунитет за 3 месе

296

1

преди 2 години

"и недофинансираните пътеки за лечение на COVID-19" Антиваксърчетата, четете ли? Какво стана с опорката за голямата далавера, дето лекарите имали от това да пишат пациенти с Ковид?

295

Hh

преди 2 години

На тайкави тутката да плащаш за какво затва че 90% от болниците с по 7 етажа имат 50 легла и 6 етаж гълаби.Много зор за ваксини спасители, умрелите са 100% щото не са ги лекували. 7 нарочно Не се ВАКСИНИРАИТЕ ще умрете,ако не вярвате на нас простите тогава на господ повярваите това са негови думи не мои.

294

Анонимен

преди 2 години

Че вие лекувате ли, като гледам бройката на починалите, май не си давате много зор, ще плащаме като започнете да ни лекувате като в другите страни, а не да се отнасяте с болните хора все едно са кучета, НАУЧЕТЕ СЕ ДА СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА ПРЕДИ ДА ИСКАТЕ

293

До анонимен 318

преди 2 години

Поздраввления за позицията. Ние пък не сме ковидваксинирани. Искат да ни насъскат едни срещу други за да не се опълчим срещу зверската инфлация- еднаква за всички нас- и ваксинирани и не, чудовищното увеличение на ток парно вода горива, боклучави храни- от които се разболяваме и лекарства които не лекуват.А, пропуснах и 20 % ДДС което в Германия на храни и лекарства е 6 % при 2000 евра при тях минимална заплата.

292

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани сме с две дози още месец май,аз и цялото ми семейство,тия наглеци обаче вече почват да дразнят с тия непрестанни вопли за пари!

291

Анонимен

преди 2 години

И тук изниква въпроса : " а защо медиците не искат да се ваксинират !? "

290

Анонимен

преди 2 години

И с какви очи излизат тия да искат нещо изобщо при положение че самия медицински персонал е ваксиниран на около 30% !?