23

Анонимен

преди 2 години

Добре ама трябва кабинет инак юмрука ще съсипе всичко

22

Анонимен

преди 2 години

Значи парното и тока го вдигат с 40%, а заплатите с 7% ...Нещо не ми се връзва. За да запазят лошия стандарт на живот от времето на Баце, минималната заплата трябва да е повишат с около 30-40% на 1000 лева

21

Хахо

преди 2 години

Добре бе. Хубаво я вдигате минималната. А средната кога? Аз например съм осигурен на 1400 лв, от които чистите са ми към 1100. Като само наема и сметките са ми 600. С тия 500 лв храна ли да си купя, карта за градския транспорт ли, лекарства не дай си Боже?! Малко на популизъм ми бие това. На минималната работят ромките дето чистят и в обслужването хора, които само ги осигуряват на тая минимална, вземат повече от тези с реалните осигуровки ?!

20

А пък.

преди 2 години

Сидеров Белата златка ще щеше да я прави 1000 лева още преди 10години.ама удари греда-044%.Нда.

19

Щерю

преди 2 години

Който не е съгласен с това увеличение - няма капка милост към бедните...

18

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя!Много активен стана напоследък.И кой ще вдигне МРЗ,като има правителство с мандат само 1 месец.12 години спахте и лапахте от бюджета,а сега май огладнях те и вие,затова се активирахте.

17

...

преди 2 години

Само напомням, че беше заложено от 1 януари да бъде 750.

16

Анонимен

преди 2 години

'Вдигането на минималната заплата е с една единствена цел: Да се събират по високи осигуровки, да влизат повече пари в държавата' ----- робите робуват повече ако им се дадат повече трохички. затуй демокрацията и капитализма са толкова успешни пред боя и лишенията на комунизма например

15

Анонимен

преди 2 години

Герджиков тире герб и ДПС Асан няма да са съгласни )

14

АнонимеН

преди 2 години

СПОРЕД МЕН НИТО СЛУЖЕБНО НИТО РЕДОВНО ИМАТ ТЕЗИ ПРАВОМОЩИЯ ДА ВДИГАТ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА, А ТОВА СЕ ГЛАСУВА ОТ ПАРЛАМЕНТ! А ПАРЛАМЕНТ В МОМЕНТА НЯМА И ТОВА СЕ НАРИЧА ПОПУЛИЗЪМ! НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА НО ОТ 1 НОЕМВРИ Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА Е ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ САМИТЕ ИЗБОРИ СА НА 14 НОЕМВРИ И ДОКАТО ЗАРАБОТИ ПАРЛАМЕНТА СИГУРНО ЩЕ Е ВЕЧЕ 22-РИ НОЕМВРИ

13

Анонимен

преди 2 години

Незнам за вас, ама аз едвам се оправям в малък град с частен бизнес.Ту има, ту няма, хората пари нямат. България няма да се оправи скоро с тия мизерни заплати.

12

Култура ми Янков

преди 2 години

Е няма що ,... а какъв ще е резултатът , НОВИ СЪКРАЩЕНИЯ , бизнесът ще бъде натоварен с допълнително повишаване на осигуровките .. Не е това ФОРМУЛАТА , госпожи и господа неграмотни политици ... Защо КНСБ и ПОДКРЕПА се криеха 30г. , и защо са на ХРАНИЛКАТА НА ДЪРЖАВАТА , Т. Е. , НА УПРавниците / под масата/ ?????????МЕРСИ !

11

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая минимална заплата... Инструмент на сивия сектор да се осигурява на нея предимно неквалифицирания работник, който под масата взима 2-3000 и нагоре, но по документи- минимална. Кой изобщо взима подобна заплата у нас? Доста малко хора. Чистачи, миячи и подобни и то в най-дълбоката провинция.

10

Анонимен

преди 2 години

Вдигането на минималната заплата е с една единствена цел: Да се събират по високи осигуровки, да влизат повече пари в държавата, за да може *** после да ги краде чрез служебното правителство.

9

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да има истински синдикати в България,ама нямааа.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя a защо не настояваше нищо при герП. А сега много отворен го раздава!

7

Анонимен

преди 2 години

А тази f чий го дирина тази снимка?

6

Борисова

преди 2 години

А защо не се намалят депутаските заплати?

5

Анонимен

преди 2 години

и как ще стане това, като бюджета е строго фиксиран, а Парламент няма? А като вдигнете МРЗ-то ще изравните чистачките с професорите.

4

Анонимен

преди 2 години

А защо на среща с Боко никога не го е искал?Пламене,заслужаваш да те обидя с най-гадната обида,ама ще ме изтрият.