63

Анонимен

преди 2 години

Това много напомня за преди 97 ***

62

Анонимен

преди 2 години

700 лв. пак са нищо, но сега ще излезе Велев от АИКБ и ще се разврещи на умряло.

61

realfc

преди 2 години

50лв бруто? Аууууу. 25лв. за шкембевойдова и 25лв за работещия. Друго си е 12 ойро на час тука при Хитлер. Спокойствие, чистота, култура. Септември месец самолета и газ към Анталия.

60

Колев

преди 2 години

Болезнена десятка

59

ф

преди 2 години

До АнонименХубаво, ама преквалификацията с песен не става. В провинцията предлагат обучения само за озеленители и сервитьори. За друго не питай. Проблемът е да речем като в Индия. Обществото е разделено на касти. Пък на територията ни има няколко Българии.

58

ф

преди 2 години

Фотото обаче кърти.

57

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам- не ти харесва заплащането, променяш средата, квалифицираш се, сменяш работодателя. Хубаво, ама масовката хора, които работят за заплата под максималния праг, не могат абсолютно, ама абсолютно нищо ценно... Отидат в ЕС и повече от берачи на малини не могат да станат. Е какво искате?! Най-нискоинтелигентната и нискообразованата нация в ЕС няма как да е богата. В редица сектори се работи за минимум 6-8000лв. и се стига до десетки хиляди месечно.

56

Анонимен

преди 2 години

червените протестъри да си затварят плювалниците, аман комунисти

55

ДЕ БИЛ

преди 2 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ, СТИГА ГЛЕЗОТИИ С ББ И ГЕРБ! ОЩЕ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ СМЕ СВИКНАЛИ ДА НЯМА НИЩО В МАГАЗИНИТЕ, ДА НЯМА ТОК, ДА СПИРАТ ВОДАТА И ДА ЧАКАМЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ ЗАД ЗАВОЯ!

54

ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИ

преди 2 години

Тези мишки от синдикатите КНСБ и ПОДКРЕПА 12 години бяха инкогнито сега много се загрижиха за работниците. Герберските крадци им спряха захранката и сега отчитат дейност да е.а продажните ви мутри.

53

КОКОРЧО ОПУЛЕВ

преди 2 години

ОЛИОТО 7 ЛВ, ХЛЯБА 2 ЛВ. , БЕНЗИНА 4 ЛВ., ПАРНОТО 300 ЛВ. ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ!

52

Смешник

преди 2 години

Пламене пламене щот не искате на час да се плаща следователно и на седмица . Минимално 250лв на седмица чисто трябва да е едни смешни 25 евра .*** да яде кифтета с баце не рива като нямаше пандемий енергийни кризи и прочие. 350евро бруто кво са у род за ЕС минималмата замседмица е това . Даже нето е там не бруто

51

Анонимен

преди 2 години

Да работиш за 350 евро, много справедливо, при десетина милиардери в тая държава.

50

Анонимeн

преди 2 години

До arsenalfc Ей таквиз тарикати като тоя източиха държавата. Фалшиви болнични, фалшиви инвалиди, роми с безброй деца на социални помощи и без един ден трудов стаж. То това да спрем Б.Б ще ни е нах малкия проблем.

49

Анонимен

преди 2 години

Брех,че противна тая,пфу *** и митила.

48

Анонимен

преди 2 години

КНСБСП???? ВЪН ЧЕРВЕНА ***!!!!!!

47

arsenalfc

преди 2 години

Аууууу, *** дига мин работна заплата на 350 ойро, 350 ойро за цял месец. Аз тука у Берлино си взимам 1000 ойро социлни ей така. Бачкай робе, бачкай. Ума никога няма да ти дойде. Айде със здраве да си останете! И не забравяйте - по-бързо се махайте от БГ. Държава на мафиотизма, корупцията и далаверите!

46

:-)

преди 2 години

Ами да дават - кой им пречи. На всеки който е под 700лв да му допълват от собствения джоб - поне да направят нещо за хората. То и аз мога да кажа искам 10 хил лв минимална.

45

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато комунисти са на власт има кризи и инфлация

44

Анонимен

преди 2 години

Абе хора с тия нови трилиони Долари е Евра където се напечатаха и пуснаха в обръщение последните две години в света,имате ли на идея къде ще отидат цените на всичко?Така че 600-650 Евро минимална заплата е задължителна,ако искаме поне отчасти да запазим стандарта на хората!