177

баба мара

преди 2 години

веднага връщат мандата никои няма да разговаря с тях сега оставаме без газ иток заради тях и тяхната политика

176

Тия от САЩ...

преди 2 години

...нарочно пускат фандък на комунисти и левичари...за да се провалят и да спечели ГЕРБ още за 10--15 години..!

175

СМЕХ....

преди 2 години

ДО ПРОЛЕТТА, ГЕРБ ЩЕ ИМА НАД50%....ОТ ДЕПУТАТИТЕ В НС....ТАКА КАЗАХА И ОТ ПОСОЛСТВОТО НА ХЕРО МУСТАФА....

174

Анонимен

преди 2 години

Анти ГЕРБ кампания ,нищо няма да направи ,защото са куци коне .Като Киро Коня и Ристу талибанина, и накрая Боко Тиквуня ще се върне на бял кон.На два пъти през последното деитилетие Тиквата принудително подаваше оставки и пак се връщаше победител обяздил някоя партия жадна за власт.Спомнете си Реформаторският блок и Пишман Патриотите!

173

Анонимен

преди 2 години

До 195Правилно ,гении сме,за разлика от тези кои няма да гласуват за ГЕРБ.

172

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези гении които ще гласуват за герб?

171

Анонимен

преди 2 години

И кво стана,ГЕРБ с почти 25%! Повече от летните и пролетни избори,да очакваме през зимните някъде през февруари ,да вземат повече от есените избори!А,до следващите есенни есени избори ГЕРБ ще вземат над 50% и най-после ще имаме Правителство!Ура!

170

Щщщ

преди 2 години

Май Баце ще ни управлява сам!!!

169

Бай Гроздан

преди 2 години

Най-добре напредват харвардите.От 8% преди две седмици вече са над 15%.

168

щшжщшщшщ

преди 2 години

спрете да манипулирате с резултати които са направене сред 2000 3000 души това не е резултат а манипулация тези агенции да си затварят устите

167

Ганди

преди 2 години

А къде са Мая кречеталото,***,пиандето Ян Бибикян,да се взимат под мишка със сценаристчетата и у лево,едно лято им стига на тия,само простотии от тях

166

Анонимен

преди 2 години

Херо Мустафата пак заложи на куц кон.След провала на Ристю Талибана,в канала утече и Кирчо Лъжеца.

165

Анонимен

преди 2 години

Как седи въпросът с българите в Единбург и Глазгоу? Ами как седи въпросът с броя на секциите в Турция, който им беше осигурен от Радев?

164

Верно ли бе

преди 2 години

Изпаднаха Толкова Надолу ??

163

Анонимен

преди 2 години

Ако служебното правителство плодължава да води същата политика, ако протестърските партии продължават с неадекватното си поведение след 3 месеца на следващите избори ГЕРБ ще има 30%.

162

КОКОРЧО ОПУЛЕВ

преди 2 години

ДА БЕ, ГЕРБ ГИ ИЗЧЕГЪРТАХМЕ! СЕГА ЩЕ УПРАВЛЯВАТ КИРО ХАРВАРДА, НА СПЕЦОВ МЪЖА МУ, ЧАЛГАРЯ, ХАЗАРТА И ЕВЕНТУАЛНО Г-ЖА 500К!

161

Анонимен

преди 2 години

Хората са го казали,че както и да се въртиш,гъзо ти е все отзад.Та така и кръстилите се сами партии на протеста ли беше,промяната ли беше,както и да се прекръщават и прекрояват,повече от 110 депутата общо няма да хванат.ГЕРБ,БСП и ДПС ще имат общо най-малко 130 човека.Не е изключено този път Възраждане да мине бариерата.С две думи патова ситуация и нови избори напролет.

160

Демократ

преди 2 години

Много се радвам, че САЩ ни донесоха демокрацията и сега можем сами да избираме кой да ни управлява и да ни оправя живота. Аз много харесвам демокрацията, а вие?

159

Анонимен

преди 2 години

А как стои въпросът с българите от Единбърг, знае ли някой? Имате ли познати българи в Единбърг или в Глазгоу?

158

КуКу

преди 2 години

Хе, хе, колко мерак Славчовите да се стопят и изчезнат.... Ако бяха се прецакали да се вържат на плана на динозаврите политици и бяха склепуцали правителство сбируток, до сега да са ги предали и при първия вот да са ги изхвърлили на бунището като Барека и Яне, пък и като патриотите.... Ама сега гледам ще седят, да тежат и да им пречат...