239

Мунчо

преди 3 месеца

ке падне...ха ха

238

Анонимен

преди 3 месеца

Благодарение на МЗ и МОН и бездействието им за първи път аз ще гласувам за Герб! До сега смятах, че по - зле от ББ и компания няма, но те доказаха обратното на 100%. Социалната им политика 0. Родители на деца в училище под карантина като контактни, дори болничен нямат право да ползват. Радев, яд ме е на мен си, че гласувах за теб! Не, че имаше алтернатива тогава. Руската политика локдаун няма да има, ваксинирайте се не е да нас!

237

Анонимен

преди 3 месеца

ПО-ПРИНЦИП СОЦ-ПРОУЧВАНИЯТА СА С НИСКА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СБЪДВАНЕ, ПОРАДИ ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПРИЧИНА - LACK OF MONEY. КАТО РЕЗУЛТАТ СТАТИСТИЧЕСКАТА ИЗВАДКА НЕ УДОВЛЕТВОРЯВА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, А САМО ГРУБО ОЧЕРТАВА ТЕНДЕНЦИЯТА НА РАЗВИТИЕ - ДЕВИАЦИЯТА НА ИЗВАДКАТА НАДВИШАВА 10-15 %. ТОВА ИМА ЗА РЕЗУЛТАТ + - 5-10 МАНДАТА ЗА ПАРТИЯ. ТАКА, ЧЕ КАКТО КРИТИЦИТЕ, ТАКА И ЕКЗАЛТИРАНИТЕ НЯМА КАК ДА СЕ ОРИНТИРАТ ПО ТЯХ. ПРОСТО ДА СЕ ПОСМЕЕМ НА БИСЕРИТЕ.

236

МАКАК ТАКА

преди 3 месеца

Как така Радев печели президентските а ГРЕБ парламентарните? Значи масово ГЕРБаджии ще ходят до урните и ще кликат ГЕРБ за парламент и Радев за президент? Нещо не е ок в цялата картинка. Това просто показва, че държавата е предварително разпределена на кого какво колко как.

235

69

преди 3 месеца

Славуца приключи, ще бъде на 5 място:)

234

Анонимен

преди 3 месеца

Радко и НИНОВА ЩЕ СРИНАТ БСП! БЪЛГАРИЯ ИМА ОСТРА НУЖДА ОТ ЛЯВА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА НАЕМНИЯ ТРУД И МАЛКИЯ БИЗНЕС! БСП Е ПАРТШЯ НА МИЛИОНЕРИ! ЗАПОЧВАШ ОТ НИНОВА,ПЪРНАНОВ,ДОБРЕВ,ГЕРГОВ И СЕ СПРЕШ НА КАДИЕВ И ГЕРГОВ-ЦУМ! ЛЕЧЕВА И СПОНСОРИ

233

Анонимен

преди 3 месеца

Мощно ГЕРБ и Герджиков ! Да си върнем нормалността и спокойствието в държавата. А Ванката Гешев после да ги почва всички нарушители на конституцията.

232

Анонимен

преди 3 месеца

Значи ситуацията от предишните два избора се повтаря - ГЕРБ в изолация, а останалите, ако се разберат ще направят нещо.

231

Щщщдо 191

преди 3 месеца

Ти го чегъркаш, то расте! Що е то?

230

Щщщ

преди 3 месеца

Ясно е, отиваме на еднолично управление на Герб! Чегъртащите се изчегъркаха!

229

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

преди 3 месеца

Няма никакво значение коя партия колко процента сега има, защото през пролетта ще има нови избори, без не легитимните партии /етнически и путинистки/и това ще се изисква не от ЕС, а от Белия дом. Само така България ще тръгне по европейския път на развитие. Евразийците ще пият по една студена вода, а някои от тях ще бъдат съдени за национално предателство.

228

Анонимен

преди 3 месеца

Луна на кое место е?Ще изпревари ли Луна Ицо Хазарта и Светльо от Хиподил.

227

баба мара

преди 3 месеца

герб веднага връщат мандата защото като доидат сметките за парно и ток с тях есвършено мотаеха се по коридорите в брюксел и не знаеха защо са там да връщатпарите на строителите а топлофикация софия един въпрос не е решен всичко езамитано и сега излезе на светло

226

Анонимен

преди 3 месеца

Българите масово ще гласуват за ИБГНИ/Радев. Герберастите ще бъдат изненадани, отново.

225

Златка

преди 3 месеца

Ох дано Мая Галевицата не влезе в парламента и онази дибелата татяна дончева :))

224

Десен вот

преди 3 месеца

Само СДС и проф Герджиков

223

Да допълня...

преди 3 месеца

До Анонимен 229 И аз съм на това мнение. Стига експерименти.

222

Анонимен

преди 3 месеца

Няма какво да умуваме! Гласуваме за ГЕРБ и Герджика и толкоз! Писна ни от некадърници и разединители!

221

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен ПП не е партия а е мафиотско сборище, или партия на престъпниците. Интелигентните мутри.

220

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми се иска да продължават да чегъртат и да продължават с лъжите и манипулациите та да се вдигне ГЕРБ с още 7-8%, защото гъ-з-ът на новите лъжливи май-муни лъсна с целия си блясък.