28

ПроСоТо

преди 2 години

е,със сигурност е доброто по-голямо братче...докато не порасне, почне да му "рипка" и не подгони сестричката си към спалнята...Защото знаете-тия се чифтосват като мишките-нема брат,нема сестра,нема братчед..

27

Анонимен

преди 2 години

Що не показват актуални снимки на децата? Много е чудно, като знаем как и двамата родители са жадни за реклама!

26

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че даже и генни инженери са взели отношение по въпроса. Всичко знаят и всичко разбират. И всичко им е ясно.

25

Само питам....

преди 2 години

ТОВА ли е ЕДИНСТВЕНАТА снимка на баткото Арчи че само нея гледаме вече няколко години? А на малката Лилибет къде е? Останалите Звизди още докато навършат децата им 6м. и вече имат по 300-400 снимки в социалните мрежи а тези много срамежливи ша дойдат.От досегашното си държане Меганчето не дава признци че е от срамежливите... знначи нещо друго има.След като доста внимателно и преднамерено започна да подготвя публиката за истинския жвят на Арчо ... че видите ли някой си друг говорил за цвета му...

24

Анонимен

преди 2 години

Тъмните гени са по силни от русите плюс това рижавото удря през генерации. А ясно се вижда че други рижави нямат в дворецът. Дали са си тръгнали или изгонили заради наглоста да доведе тая не е ясно. Не стига че търпят пришълецът толкова години ми сега и африканка с претенции. Между другото как изглежда лилинцието? По тъмничко или пак русичко незнайно

23

Злите езици говорят

преди 2 години

че бащата на Хари е треньорът по фитнес на покойната принцеса. И "инцидентът" в тунела не е толкова заради Доди ал Файет, а заради измяната на Даяна.

22

До 19

преди 2 години

"Лилиту е мулатче.защото е заченато далеч от генните лаборатории инвитро в Англия." - Е, инвитро се прави по цял свят. Но мама Меги може и да не иска да бъде сурогатна майка и да износва зародиши на бели жени. Или пък си е повярвала, че е част от бялата раса ище роди бяло дете. Ама експериментът се оказал неуспешен и сега са изгнаници. Горката баба Бети, позор на дърти години!

21

До 19

преди 2 години

"Принца е оранжев, майката е кафява, а детето бяло. В задачата се пита кой е баща му?" - Арчи също вероятно ще стане оранжев, като му порасне коса, но със сигурност няма да стане кафяв. Въпросът по-скоро е: Кой е бащата на Хари?

20

Анонимен

преди 2 години

И изпражненията му излизт в златни наномрежички с кралски гебове на тях.....Изглежда като дете едеотче. Дано се промени като порасне.

19

Анонимен

преди 2 години

Принца е оранжев, майката е кафява, а детето бяло. В задачата се пита кой е баща му?

18

Световна конспирация

преди 2 години

Дали е възможно мулатка да роди толкова бяло дете като Арчи, дори бащата да е бял? Да, в случай, че оплождането е инвитро и с яйцеклетка от бяла жена. А бащата пак си е Хари.

17

Анонимен

преди 2 години

Лилиту е мулатче.защото е заченато далеч от генните лаборатории инвитро в Англия.които го поизбелиха Арчиту

16

Анонимен

преди 2 години

Арчи го видяхме, а Лилито, защо не го показват?

15

Анонимен

преди 2 години

Когато си кръстите сина си с кучешко име, а щерката с нещо, което звучи като букмейкърска къща, но "графиците ви станат луди", въпреки че сте тотални некадър ници - тя - нискоразрядна актриса, която в Холивуд никой не отразява и преди да е "дукеса", и след, той - известен с това, че е син на майка си и внук на баба си, а от 2-3 години и, че е безхарактерен плазмо дий.

14

Анонимен

преди 2 години

Kvi deca be lujat ni tq tazi chernata maika edva li beli gi vadi, ai ne sme tolko prosti

13

Анонимен

преди 2 години

Тези деца въобще съществуват ли? Не че на някого му пука, но е интересно защо за снимки и видео "майка" им размята разни кукли-реборн или взима назаем деца от приятелки.

12

Анонимен

преди 2 години

Ох, ще си го изместя в другия крачол, тази "новина" така ме развълнува, разтърси ме из основи!!!

11

И

преди 2 години

Що не покажете актуални снимки на тия сладури- Арчи и Лилибет?

10

Анонимен

преди 2 години

"2-годишният им син Арчи бил обичлив и мил по природа" - Ами явно не се е метнал на майка си, а на кучето й, слава Богу. То затова има поверие, че ако те кръстят на някого, който има добра душа, можеш да избегнеш кармата на рода си.

9

дд

преди 2 години

Зелето след Димитровден