71

До етиоп

преди 2 години

Добре ли сте?!

70

Етиоп

преди 2 години

До Анонимен69 "България НЕ Е създадена от Русия"Му ха ха ха ха

69

До 70

преди 2 години

***, ти пък какво си направил по този въпрос?! Не обиждай българите и българките, не всички са такива.

68

Анонимен

преди 2 години

не са виновни нито макетата нито южните ни съседи с етиопски произход, че ни унищожават и крадат историята, азбуките, паметниците и че ни поругават войниците. кой от вас е ходил на тези гробища да сложи едно цвете? кой от вас е ходил на почивка в турция и гръция? като нямаме държава и гласуваме за *** като костов, царчето, бсп, порко, подмяната, кучиндолската мумия ще е така. дъщерите ви ще се продават срещу възможност да избягам а синовете ви ще стоят тука ще поркат и ще се друсонтят и ще

67

Анонимен

преди 2 години

<Русия стреля срещу създадената от нея България Само за това, че последната се стреми единствено към обединението на своята нация" - пише вестник "Балкански куриер" след бомбардировката на Варна.>България НЕ Е създадена от Русия, България е много преди съществуването на Руската ***!

66

Анонимен

преди 2 години

Тия отрекли се от Вардарска България Поругават Българското, но не и на сръбските терористи и руските пияници, защо ли?

65

От Свищов

преди 2 години

До Майстор джадай.Точно така, французите си поддържаха безупречно гробищата. В един момент пожелаха да си ги вземат във Франция. Изкараха костите и ги прибраха. Теренът остана свободен и се продаде. Нищо общо със случващото се в момента в Македония от тези ***!

64

Майстор джадай

преди 2 години

До Анонимен Община Свищов продаде терена на френските гробища за 1.2 млн лева. На тяхно място бе изграден хипермаркет БИЛЛА. Костите са върнати на френскато посолство.Не съм запознат със случия но най-вероятнво е имало преговори и с Франция. Така се прави в нормалните държави.

63

Pepe

преди 2 години

Все едно да се изплюя на гроба на дедите ми, бог да ги прости. Просто не мога да проумея що за объркани хора са тези!

62

Анонимен

преди 2 години

Армията им е все пак зле въоръжена, все пак българите могат да предприемат мерки срещу тези неблагодарни българофобски ***, руско-сръбска ***

61

Анонимен

преди 2 години

Българските танкове трябва да преминат границата към Скопие

60

Анонимен

преди 2 години

Това НЕ СА хора, това са oтпaдъци!

59

Анонимен

преди 2 години

На 1/14 Октомври 1915 година, на руско-гръцкия празник Покров Богородичен, незнайно защо празнуван и до днес в България, руският военноморски флот под благословията на цар Николай втори бомбандира Българската Черноморска столица Варна и нанася щети на града, има и при бомбардировките загиват невинни, мирни, цивилни българи!

58

Анонимен

преди 2 години

Бе тия не са хора.

57

Maке84

преди 2 години

И не само Български а и други гробове се копаят търсят ценности за съжаление трудно ги хващат защото паметници /гробове се посещават рядко и късно се съобщава за станалото!

56

Анонимен

преди 2 години

Пак българофобски прояви на скотонаселението в Лъжедържавицата с име НАДЕНИЦА, никакви ЕС, НАТО и ООН за тая балканска тоалетна северна македония !

55

Анонимен

преди 2 години

Още ли трябва да бъдат подкрепяни тези продажни ***? Докога българите ще търпим тази гавра от страна на тези северномакедонски говненцца? Кога ще им отвърнем подобаващо?

54

Анонимен

преди 2 години

Днес, на 01/14 Октомври - 106 години от бомбардировките над Варна от страна на руския цар и пияниците руснаци!

53

защо?

преди 2 години

не зная защо не предлагаме да се приме албания без македония. те признаха наше малцинство и нямаме проблем с тях. така като ги приемат в ЕС ще стане, че македонци няма да има, защото едните ще са с бг гражданство, а другите с албанско!

52

Анонимен

преди 2 години

Изчякайте малко и ще се разбере истината.Да не се окаже после ,че не са гробища ,а са паметници или нещо друго.Аз отдавна не вярвам на нашите медии.Тиражират само платени статии.Така наречени манипулативни статии.В тази статия има сведения на един човек от Македония.А пише ,че хорта от Кавадарци са подали сигнал.Ще проверя в Македонските медии.Там поне са малко по-свободни да пишат истината.