25

свинска опашка

преди 2 години

Я метеоролозите да седнат и да се разберат,че всеки говори и пише това което му хрумне. Вчера ми пишете,че следващата седмица ще е до 27 градуса и зимата ще е мека,днеска , че идвала рано . То и заглавието и първото изречение си противоречат напълно. Айде разберете се и стига с този шотландски душ - ту топло ту студено.

24

Хемус

преди 2 години

Вчера друго писахте,за 'сиромашко лято',после ми пишете за ползата от ваксините

23

@@@

преди 2 години

Ужас... хайде по-живо с това глобално затопляне, че ми писна от този студ и зими

22

ПроСоТо

преди 2 години

е а дано да има сняг!...Вече забравихме какво означава "зима"..

21

Анонимен

преди 2 години

Като мине димитровден времето ще застуди - така е почти всяка година.

20

Анонимен

преди 2 години

На бедните българи не ни трябва студ и сняг.

19

Пустиняк

преди 2 години

До 19. Евала бате.

18

Анонимен

преди 2 години

Относно неграмотниците в коментарите, да обясним смисъла на заглавието. В него се казва, че зимата ще дойде рано- още през ноември и, че има шанс за снежна Коледа. Две отделни твърдения. Трудно е на един аутсайдер всезнайко да обясниш що е то препинателен знак и как да разчете собствения си език. Нормално е да бачкате за жълти стотинки, след като дори едно изречение не можете да прочетете и смелите правилно. Представям си какви СВ-та пишете... Майко мила...

17

Клоунски Свят

преди 2 години

До съвременникСклерозата и старческото оглу/пяване явно са те хванали.Режими на тока ИМАШЕ 1990-1991-ва(3 към 1) , СЛЕД падането на толкова лошия ТАТО.Тогава имаше и купонна система - олио,брашно,захар- бяха трудни за намиране.

16

..

преди 2 години

е и ? зимата ще вали сняг ще е студено някои дни топличко и меко и ще има студени дни. оставаше да напишете и че слънчака ще работят заведенията. съвсем сте като божинката ама по-зле

15

Shark

преди 2 години

Абе вие като ги съчинявате тези заглавия после четете ли ги? Ей така, да видите как звучи. Защото е трагикомедия!

14

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с глобалното затопляне?

13

Радев

преди 2 години

Докара зимата по-рано. И вдигна цената на тока.

12

Зелена енергия

преди 2 години

Как така, ко каза? Нали имаше "климатични промени", до скоро наричани "глобално затопляне", "парников ефект". Ся па тая зима така рано да доди, не я е срам. Браво на ЕС, сигурен съм, че е зарад зелените квоти, които фашагите от ЕС продават. Те са помогнали на 100% съм уверен. Хахаха.

11

9

преди 2 години

*** малоумното заглавие. Пийте си кафето навреме, бе!

10

Анонимен

преди 2 години

Е, вчера нали писахте, че зимата щяла да е топла. Кво стана сега????

9

До сурва

преди 2 години

Зимата идва рано (Това е тире) още през ноември,(това е ЗАПЕТАЯ) има шанс за снежна КоледаКато цитираш ("кавички"), цитирай цялото изречение, а не вади от контекста! Хубав ден :)

8

Анонимен

преди 2 години

Страхотнооо! Дано е снежна истинска зима!

7

Анонимен

преди 2 години

Иде зима,ама мека.Еми да не пускат парното и да не вдигат тока.Така поднесена статията ,е кат извадена от в.Стършел,написана от Барни Ръбъл. Все пак е ноември,няма как да цъфнат дърветата.

6

съвременник

преди 2 години

Преживели сме зимите на Тато, с два часа има ток, два часа няма ток, ама износа вървеше, щото трябваше валута второ направление. Преживели сме Лукановата зима и неговата купонна система. Младите не помнят, че семейство имаше право на два хляба на ден. След това преживяхме Виденовата зима, хлебчето стана 500 лв., ама народецът си оцеля в дупките. Някое протестче, ама колко се нагушиха, когато доларът стана 3000 лв. След това Костов резна пенсиите с 60%, ама никой не гъкна. Та сега ли? Да, да...