135

Анонимен

преди 2 години

До Пийнал . . .Ако умират по стотина човека на ден, 3 хиляди българи няма да дочакат изборите.

134

Анонимен

преди 2 години

Както се виждат нещата от тук,ще има още много починали.Пожелавам Ви късмет.

133

Анонимен

преди 2 години

Както казах, който не вярва в Бог да отива да се "ваксинира". Това е краткият път към лукавия. Откажеш ли се от Бог, поемаш нататък.

132

Анонимен

преди 2 години

Преди да се появи твоя Бог,пак са съществували хора.

131

Пийнал

преди 2 години

На добре вървят нещата. Ако намаляме случаите с по 200 всеки ден, до 3-4 седмици приключваме с епидемията!

130

Анонимен

преди 2 години

Не зависи от Бог,кога ще умреш,защото не съществува.Как може да вярваш в Бог.Това е същото като Дядо Коледа.Децата вярват защото ги лъже най-близкия а именно мама и тате.За Бог мама и тате не те лъжат,но те са лъгани също от мама и тате.Преди 2000 години не е имало бог в който вярваш,защото хората не са го измислили.Хорта вярват в Бог,защото не са достатъчно развити.А хората умират и това е факт.Едните по-рано от другите.Но ако се ваксинирате като в Испания го правят имате шанс

129

Анонимен

преди 2 години

Зомбитата не разбират, че Бог няма нищо общо с религията. Религията е създадена от хората.

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 За малко (или повече) власт ДС винаги е готово да избие малко (или много) българи. "Аз паднах, друг, ще ме смени и толкоз, какво тук значи някаква си личност". Спомняте ли си това комунистическо куплетче?

127

Анонимен

преди 2 години

Нито бог някой го е виждал,нито страшния съд.Вие сте далеч в средновековието. Религиите са създадени от хората с определена цел ,която е подобна на създаването на политиците Религията не се пипа ,защото е удобна.Иначе с една кампания може да Ви убедят ,че е фалшива.И хората имат нужда да вярват в нещо,защото живота ще им стане безмислени и ще се страхуват повече без вярата.Обшо взето целия Ви живот става безмислен.

126

Анонимен

преди 2 години

Починалите от ковид в 45 милионна Испания за последните 2 седмици са 471 човека. Починалите от ковид в 6 милионна България за последните 2 седмици са 1192 човека . . . Благодарете на фуражката и хунтата за добрите резултати.

125

Някакви въпроси?

преди 2 години

"98 са починали в последното денонощие, от тях 95.92% не са били ваксинирани."

124

Анонимен

преди 2 години

Бог не позволява глупавите хора да умрат, ако не им е време. Ако ти дойте времето, каквито и сметки да правиш, както и да се подсигуряваш, пътник си , брат.

123

Анонимен

преди 2 години

Не са виновни политиците за положението,а виновни са самите хора(не съм сигурен че са хора).Всичко им неща предложено ,което го има и в всички държави от ЕС.Сега ще си умират.Твърдоглавоста и инат сам си го плащаш.

122

130

преди 2 години

Вярвай си. Но християните са казали: Прекаленият светец и Богу не е драг. Трябва да дадеш шанс на Всевишния да те спаси. Човек в много случаи умира от глупост - негова или на другите хора.

121

Хей

преди 2 години

До АнонименНаучно доказателство, че Бог същесвува е, че ти съществуваш :)

120

Анонимен

преди 2 години

Тези,които не вярват в Бог да отиват да се "ваксинират". Страшният съд няма да се размине за никой, вярваш или невярващ.

119

Анонимен

преди 2 години

Напишете в търсачката обложка на Економист за 2009 и вижте в изображения От 2009 година !!!

118

Анонимен

преди 2 години

Той е в Испания заради хора (вие даже не сте и хора) като вас. Скоро тук няма да има хора.

117

истината

преди 2 години

Когато имаше КПП-та и махаха пейките по парковете и се присмивахте на тиквата, на генерал годжи в България смъртността беше 5 на милиона , а в Италия и Испания по 60 на милион. Първите 6 месеца, бяха с многократно по-добри резултати, а страните от ЕС ни се молеха да им произвеждаме защитни облекла за докторите в болниците.

116

Анонимен

преди 2 години

Бог не съществува и той не определя нищо.Ако се грижиш за тялото си и си разумен има голяма вероятност да живееш дълго.Другото може да го наречем късмет.