40

Тошо

преди 1 година

Път намладите, подкрепени от опитните е полезния ход за футбола у нас, но........не и сега, друг път, кога ...ееееее сега има...мъгла!

39

Анонимен

преди 1 година

И в БФС са корумпирани хрантутници и си им харесва така.

38

не може да бъде!

преди 1 година

Вижте какво ,главният проблем е че и двамата са футболисти,иначе казано ритнитопковци,и че в нашият съвременен свят ритането на гопка или по-скоро ритането на всичко,което се движи по футболния терен ,че счита за голява ценност,даже е изведено в култ и се плаща много скъпо.Като се замислим по-дълбоко,поне тия които могат,се вижда ,че футболът и не само той разбирасе,е начин да се експлоатира простотията и низките страсти на човека.Аз лично не мога да разбера кой е по-лошият вариант..

37

Анонимен

преди 1 година

Някой да е очаквал друго, като перуката 16г им плаща заплати и дели рушвети... опа, там корупция няма, 'начи дели парите от черното тото с тях.

36

Анонимен

преди 1 година

Сирака подкрепи тоа цирк... и ако феновете на Левски отидат от тук нататък на стадион...ще излязат точно такива, за каквито ги мислят цялата държава. Сега е момента феновете да бъдат на правилната страна. Да видим тяхната реакция... до тук мълчат ,ксто дупетааа:)) големи фенове ...

35

Ужас

преди 1 година

Тоя си създал фиктивен клуб 2020-та за да го издигне, преставяте ли си какви далавери се въртят.Как се преиначява закона и какви машинации се правят.А български футбол не гледам от както тоя стана президент.Не за друго ами просто няма такъв.ЛАП.А.Ч.КАОлицетворение на машинациите в България заложени и в най долните системи.БОРБАТА ЩЕ Е ГОЛЯМА.Имайте кураж.....

34

Анонимен

преди 1 година

Кой крепи Перуци и Лечков???

33

Даскала

преди 1 година

Не знам кои медии изкривяват информацията за Боби Михайлов , но го видях кьор кютюк пиян на една пресконференция на ГЕРБ!Кандилкаше се зад Бойко Борисов и се принудиха да го изведат двама , придържайки го под мишници!Ами това Борисов навсякъде огрява като слънце - ето и зад Михайлов се курдисал!Това е то мафия в държавата!

32

Валяка

преди 1 година

Последните избори в БФС показват състоянието в България. Не се върви към промяна, а се затвърждават порочните практики. Ще излязат ли наяве облагите за подръжниците на старото порочно състояние. Михайлов не може да бъде съвременният ръководител, поради своето ограничено виждане на проблемите. Естрадният хор около него му внушават и пригласят в различни отречени практики. Вече се радваме, когато нац.отбор спечели една измъчена победа на собствен терен. Жалко за футбола!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Мафията е несменяема...

30

Анонимен

преди 1 година

Бербатов и екипа му ако кандидатстват в Македония не само ще ги изберат на 100%,а и ще се радват и гордеят,че такъв екип иска да ги ръководи.Знам ,че е така понеже съм от там.А съм сигурен ,че и в други държави биха ги приели.

29

Анонимен

преди 1 година

В България мафията е навсякъде.Бъдете готови за разруха не само в спорта.Ако не се махнат от политиката ГЕРБ и ДПС ,никога няма да сме държава от Европа ,а ще сме близо до бедни държави от други континенти.В Европа сме само физически.Много зле са нещата.За футбола е лесно.Спирате да ходите на мачове на първенството и на националния отбор и ги приключвате.Спирате да гледате мачове и по телевизията и са до там.

28

65

преди 1 година

Естествено ,че БФС ще го подкрепя -нали е негов.

27

Анонимен

преди 1 година

Като се върне Бацето на власт дали Перукан ще хвърля пак оставки и ще ходи на риболов.

26

ДПС

преди 1 година

Ние сме с теб Боби корупция корупция

25

ШибиРиби

преди 1 година

Боби искал да фане гадже обаче не наел какво да каже и му казали да води разговор. Уговорил вечеря в ресторанта на интелектуалците Под Липите в Лозенец , поръчал скара по касабскси. Яде мълчи яде мълчи, мацата по едно време решила да отиде до тоалетната, Боби се престрашил да говори. Връща се гаджока, сяда и Боби с грейнало лице я заговаря. *** a?

24

Анонимен

преди 1 година

Тоя дето разправя, че нямало срамна работа явно не е имал на в предвид БФС

23

мдаа

преди 1 година

А мен като левскар най ме е срам, че Сираков подкрепи от името на клуба Перукан. Само, че Левски ще го бъде и без перуката и сираков. Да си ходят у тях при гимнастичките си съпруги и да оставят футбола на нови лица. Видяхме ги че не струват

22

Лъжа и клевета

преди 1 година

е, че Боби е пияница. Той просто обича алкохола! Лъжа и клевета е, че се е самозабравил. Просто 4 мандата му пречат, затова му трябва пети. Лъжа и клевета е, че ударихме дъното. Просто от 20 години не се класираме на европейско или световно заради лош късмет! Долу ръцете от Боби Михайлов! Стига сте петнили този добър човек!

21

Демек

преди 1 година

Перукан се е самоподкрепил и чака ръкоплещения от другите мафиози.