19

Ще продължават

преди 2 години

Да се обръщат рейсове и тирове да смилат семейства с деца.Вожда ви натъпка асфалта с калциев карбонат (варовик) за по евтинко, а разликата прибра в джоба (чекмеджето) под формата на златни кюлчета и тлъсти пачки евро.

18

Анонимен

преди 2 години

Колко автобуса трябва да обърнат тези, за да им вземат лиценза?Няма държава!

17

Щирлиц

преди 2 години

Юнион Ивкони...Дотук четох,нататък нямаше смисъл.

16

Анонимен

преди 2 години

Юнион Шмъркони, хахааха.

15

Анонимен

преди 2 години

Пил е някаква енергийна напитка за да не заспи от умора, обаче явно не му е помогнала.

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя бил сигурен че шофира кораба на Хан Соло.:))))

13

Пенсилвания

преди 2 години

Със часове ще караш само направо в Европа,кво да правим сега,че някои ги успива

12

Пенсилвания

преди 2 години

До ГостенинТи явно не си карал по аутобани в Европа,изказваш се неподготвен

11

Гостенин

преди 2 години

След Ст.Загора тази магистрала успива - 150км прав участък.Но кой съм аз да казвам на ВЕЛИКИТЕ експреси от АПИ, че това не е правилно. Лично аз се успах на 380-390км около 11 часа сутринта - тръгваб от София към 7, почивал на 150км, спирал на ОМV- Сливен! Между другото АПИ не могат да разкарат катуните на излизане от София - даже преместиха началото на магистралата със 1,5км. Такъв катун няма дори след Цариград! Европейската държава България!

10

...

преди 2 години

До преди 2 години мой познат работеше в ивконито.Лятото правеше *** София-Слънчев бряг, Слънчев бряг-София и отново София-Слънчев бряг БЕЗ почивка!Докарваше по 7 хил. заплата по този глупав и опасен начин.Масово карат по 15-20 часа без почивка и заспиват по път.

9

до 2

преди 2 години

При проверка от ДАИ се е оказало, че шофьора кара без поставена карта, та познай що не я е поставил.Едва ли щото карат масово над позволените часове и не спазват почивки.Тръгнал е да заспива и е отишъл в канавката.

8

Без да защитавам

преди 2 години

тези тестове дават постоянно фашшиво резултати!!! Принприем на анти хистамини например резултаъ вимаги е положителен за амфетамини, защото садържат псевдо ефедрин!!! Никъде тези тестове не се приемат в съда освен в Бойколандия, затова и се използват- за репресия!!

7

Анонимен

преди 2 години

Юнион са защитили шофера, но обяснение за инцидента няма. Техническа неизправност или калпав шофер пак опира до тях.

6

до 2

преди 2 години

Правиш тест и излиза ама другия път.Великият тест засича амфетамини дори при някои сиропи за кашлица или хапчета за главоболие.Преди години засичаше и при противогрипните прахчета, които съдържат псевдоефедрин.А колкото до най-мошенническата фирма - там е практика шофьорите да не слизат от автобуса.Изпълняват курсове в продължение на 2,3 дни с обща почивка 6,7 часа.Лятото бяха снимали един заспиващ на волана шофьор от същата фирма.

5

Анонимен

преди 2 години

Излизайки на смяна сутринта всеки шофьор от фирмата мед сестрата го проверява с дрегера за алкохол и му измерва кръвното преди да се качи *** автобуса. Това е в във всички големи автобисни фирми

4

SHEFA

преди 2 години

КОЛКО Е ДЪЛБОКА ТАЯ КАНАВКА БЕ?

3

xaxsasб

преди 2 години

60/40 и го пращайте в дървена ваканция тоя бранш. Хахаха. В Япония между другото всички шофьори преди да започнат смяна минават всички видове дрегер. Но пак всичко опира до това, че масово хората сме егоцентрици и не мислим за другите хора и заобищалящият ни свят. Най-простият пример е тютюнопушенето на обществени места. Знаем, че вредим на околните, но пушим дори и пред семействата си. ;}

2

Анонимен

преди 2 години

"99% съм сигурен, че е някакво недоразумение".Какво недоразумение - правиш тест и излизат амфетамини - недоразумение е, че тази фирма още има лиценз.

1

Анонимен

преди 2 години

Юнион Ивкони - достатъчно. Всичките им шофьори са психопати.