154

Гломби, гломби ...

преди 2 години

Не знам кво си гломби, мломби ли, жена ли си, мъж ли си, но това да не се къпеш не е добре дори за животните. Толкова ли нямаш време за един душ с вода, че само се подмиваш с графен-оксид за тромбози, алуминий и живак.

153

хахаха

преди 2 години

А бе, някои думички и фрази много май ви харесват, "Къпем се ваксини" виждам че е една от тях. Ще ви подскажа още една, която много сигурно ще я харесате "къпете с в лaйna" и си заврете отровите и тромбозите там дето слънце не огрява.

152

Анонимен

преди 2 години

Най-ефективния начин е преболедуването, а не ваксинацията.

151

Не!

преди 2 години

Браво Гломб, подмивай се във ваксини, само НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ!

150

Анонимен

преди 2 години

Всички, които не са на кислород - на домашнио лечение. Да си лежат вкъщи и да си пият витамините и селена.

149

Професор Шломб

преди 2 години

Ако "маските" работят, за кво да има дистанция... Ако "Делта вариантът е по-заразен", що в Индия от месеци нямат проблем с него... Ако вице-президент на Файзер, изобретател на mRNA технологията и носител на Нобелова награда за вирусология се изказват против псевдоваксините, какво общо има заниженото образование... Ех, Гломб, винаги готова да се изложиш за една вноска по кредита...

148

анонимен

преди 2 години

бре, че има ново приложение- става и за къпане!Ако ожеше да става за пране,като омекотител и за пяна за бръснене или във вид на капсули за съдомиялна щеше да е много популярна ваксината- може да служи за къпане, пране, бръснене по-добре отколкото да предпазва от болестта.Какъв неочакван ефект? Е все пак ще послужи за нещо! Ако не за лекарство поне за хигиенни нужди.Браво на родната научна мисъл!

147

д-р Тромб

преди 2 години

Ваксината ще ви освободи!

146

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали си ваксиниран. Това е пландемия и се спускат от другаде данните за статистиката. Не виждате ли, че "заболеваемостта" в цялата Еврапя е скочила. и "Ето видите ли, това е щото не сте ваксинирани". Да хукнем да се ваксинираме наплашени до смърт. Ако всичко живо се ваксинира и като дойде световната рецесия, която ще застигне неминуемо най-вече Европа"Ето виждате ли, тове е защото не се ваксинирахте навреме, когато ви натискахме" Е, те така. Отърване нема.

145

некъпана

преди 2 години

Ееее Гломби, ти ако се къпеш, аз не!

144

Евроатлантик

преди 2 години

На година трябва 12 ваксини да си сложи човек и ще бъде здрав като бик.

143

Аман от мисирки!

преди 2 години

Къпем се в неблагоразумие. Учуден съм, че прагматична Европа се хвърли с главата напред в басейна с неизпитани "ваксини", разчитайки единствено на едни мижави тримесечни изпитания на нов препарат и то от страна на производителя, очакващ да спечели милиарди. От тях разбрахме единствено, че са безопасни за първите три месеца.

142

Тая ме обиди!

преди 2 години

Аз ли съм неграмотен? Имам висше техническо образование! И по биология съм учил цикъла на Кребс! И за маските мога да кажа, пак от биологична гледна точка, защо хирурзите използват маски. Защото, другарко Гломб, откритите рани най-често са уязвими на бактериални инфекции. А бактериите са великани във сравнение с вирусите, които лесно преминават през маските. Да, аерозолите не могат да минат, но вирусите могат да "хвърчат" и без аерозоли!

141

странно

преди 2 години

Едни се къпят в мляко, други се къпят в шампанско, а ние се къпем във ваксини? Странна работа! Мерси, но предпочитам да се окъпя с гореща вода на душа и с душ гел!

140

Кошмар

преди 2 години

Може би щяхме да ви имаме повече доверие ако не дискриминирахте и преболедувалите.

139

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана Европа се справи с пандемията, неваксинираният Юнак Балкански гние в ограничения и умира хриптейки сляп към ставащото около него. Всъщност започне ли да хрипти за въздух сигурно му просветва, че е сбъркал жестоко, но вече е много, много късно.

138

Анонимен

преди 2 години

До 175....Въпросната световно неизвестна професорка се явява щатен сътрудник няколко кабеларки и на този сайт от доста време. Предпочитам да се допитам до мнението на чистачката на входа ми от колкото на нейното.

137

Кошмар

преди 2 години

Жив, здрав и неваксиниран - кошмарът на вакс-пропагандатора. Никой не им вярва вече на тия. Плюха си и на дипломите, и на титлите.

136

До 173

преди 2 години

Зради такива сме в това положение. Много хора не искате да разберете, че едно е да си заразен, друго да си болен, трето е да си много болен, а съвсем друго е да си с тръба в гърлото, с още 90 като теб. също не разбрахте, че болниците са претоварени. Което е риск за всякакви други не - ковид неща. А те са много - от изгаряне с гореша вода вкъщи, счупване на кости навън, до тежки заболявания, за които са нужни болници, и най-вече и лекари.

135

Анонимен

преди 2 години

Отново хора с образование, експертиза и широк поглед към света потвърждават, че антиваксърите са неграмотни, примитивни и страхливи егоисти. Много добро интервю!