18

Константин

преди 2 години

Роднините са съучастници в това престъпление.Прави впечатление факта,че жени ,здрави,прави,не желаят да полагат грижи за своите близки,може би те са подписали смъртната присъда на бабите ,майките и свекървите си,като са ги дали за доглеждаме и сега търсят от държавата да ги овъзмезди.Това са безсъвестни безродни повлекани,които без да си дават сметка,си показват лицата .Лица на зверове,отрекли се от майка си.Срам.

17

Анонимен

преди 2 години

Държавата цирк, 3000 лв глоба и всичко е точно, нали?

16

Смешно е

преди 2 години

Само в държавата на фигуранта Румен Радев е възможно тази Сатана, собственичката на това гробище за живи хора, да се отърка от проблема с някакви смешни 3000 лв! Потрес!

15

Анонимен

преди 2 години

За съжаление това не е само българска схема, в напредналите държави се пипа много по-фино, но резултата е същия.Наскоро имаше филм за САЩ и техните хосписи, където ставаше дума за същото:комбина с лечния лекар и самотни възрастни се оказват под попечителство, имущестото им се контролира от хосписа и се разпродава, а близките са безсилни.Заможни възрастни са дрогирани, затваряни и дори убивани, за да им бъдат присвоени имотите, като в схемата участва и съда, назначаващ попечител от хосписа

14

Анонимен

преди 2 години

Собственика само за месец печели 10 пъти по толкова. Направо ви се смее сега.

13

Тато из Правец

преди 2 години

Та 3000 лв ли го глобихте? Вие направо сте го разорили,бе смехурковци !!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

какви глоби, то за затвор става дума

11

xaxsasб

преди 2 години

Хохо, чак побоища. В Германия е много по-цивилизовано. Гледат те колко пари имаш настанямат те и още от началото се знае, че имаш пари за 10-15 години и че бавно, но славно трябва до тогава да си приспан. ;} Аз не бих подписал нищо, никога. Ако си наема бавачка някой ден с наем от жилищата ми, ще я карам да ме приспива с ръка в гащите. ;}

10

Анонимен

преди 2 години

До анонимен как ще даваш преспивателно на сила на някои без неговото съгласие ако няма деменция разбира се това е убииство.

9

Анонимен

преди 2 години

Ето затова няма да се върна! Поздрави от Европа, но не от европейска България! Глобата ще бъде шестцифрена и всичко продобито в последните 11 години со поставя под конфискация докато не докаже произхода на собствеността! Нямате ли родители, защо никой не протестира?

8

Анонимен

преди 2 години

Тия са за бомби и палеж закуравели престъпници,организирана престъпна група с собственика и обслужващият персонал.

7

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 5 бити и тровени с хапчета за сърце и кръвно и са правени невменяеми,за зделки незнам сигорно ако нямат наследници и имущество се взима деградирала държава.

6

АнонимеН

преди 2 години

ИМА СИ НАЧИНИ ЗА УСМИРЯВАНЕ НА СТАРЦИ! СЛАГАШ ИМ ПРИСПИВАТЕЛНО И НЕ ГИ МИСЛИШ! НО ТОВА ДА ГИ БИЕШ И ВРЪЗВАШ Е НЕРЕДНО! СОБСТВЕНИКА ЗАЯВИЛ, ЧЕ ПРИСПИВАТЕЛНОТО Е РАЗХОД, А БОЯ И ВРЪЗВАНЕТО НЕ ИЗИСКВАТ ПАРИ! ВАЖНО Е ДА ПРАВЕЛ ПАЧКА!

5

Анонимен

преди 2 години

Купете му една баклава.и му даите 40 лева и го пускаите вкъщи.

4

Анонимен

преди 2 години

3000лв? Това ли е? Хората са пребивани, затваряни, взимано им е собственоста чрез измама и 3000лв? Хахахах в толкова скапана съсебна система няма никъде по света.

3

Сключва си

преди 2 години

Договор с този, който плаща.

2

Анонимен

преди 2 години

Глоба трябва да отнемат разрешителното каква глоба пълна забрана затваряне на фома и тази на съдДа й наложат глоба те черпят ли я награждават ли я Няма такава държава като нашата

1

Пижо

преди 2 години

И само глоба??? При констатирани престъпления? Настаняване на хора без тяхно съгласие? ... България без правосъдие!