37

Анонимен

преди 8 месеца

До Калеко АлекоКога спиш бе човек? ХАХА Много си доволен явно от Герб! Като дойде Герб на власт ЩЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ ГЕШЕВ ЩЕ ГО ОСЪДИ НА ЗАТВОР ! Това ще стане, сигурно е...Едно пиленце ми каза...

36

Анонимен

преди 8 месеца

Да си припомним проф. Балтов как се бореше с ковид? Двамата заедно с Ангелов нямаха време за пациенти от предизборни кампании по медиите. Когато хвърляш кал по някого, ами погледни себе си и бъди готов да поемеш същото...Припомням за тези с къса памет. къде бяха Балтов и Ангелов. И тогава умираха хора пред болниците. Такава ни е системата. Сбъркана. И лекари решили да стават политици. Това е грозната истина. Само Мутафчийски не се полакоми и си остана това в което е най-добър, ДА ЛЕКУВА!

35

Краси

преди 8 месеца

Може и да добър лекар,но е ненаситен крадец !

34

Един

преди 8 месеца

Достоен българин. Доносник, както си му е редът.

33

Отговор

преди 8 месеца

До Галфоний И като е по-заразен вариант, Кацаров да не е предприел някакви по-сериозни мерки? Дневната ваксинация е в пъти по-слаба от преди,да не говорим за брой тестове! Чак сега почнали да пускат СМС-си от министерството, да призовават да се ваксинират. А цяло лято Кацаров беше зает да си драпа *** ,и да "чегърта"!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Що? Щото ви показа к.рливите ризи ли? Що не си в затвора ти бе!

31

Анонимен

преди 8 месеца

За това е прав Балтов, Стою е потресаващ провал.

30

гост

преди 8 месеца

СП се проваля във всичко, даже и в изчегъртването!

29

Анонимен

преди 8 месеца

На този мазник Балтов маската му отдавна падна! Станя ясно какво завистливо и злобно човече е. Затънал е до уши в далавери и съмнителни схеми и добре, че Каскета ги брани всички като него , иначе отдавна щеше да е по арестите. А неговите бивши подчинени, които организирано правеха митинти в негова защит, нещо им секна ентусиазма, в момента, в който видяха доносите му до ДАНС през 2013-2014. Тогава същите лекари протестират пак, а той ги обвинява в тероризъм и иска ДАНС да ги разследва..

28

Анонимен

преди 8 месеца

Партията на балтов се справяше с вируса чрез КПП-та, декларации и къртене на пейки. Ако ви липсват тези мерки, гласувайте за тях.

27

До Наблюдател

преди 8 месеца

А сега е много по заразният Делта вариант ,Галфоний.

26

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Анонимен.....за съжаление си прав..Но не на 100 процента..ОСТАНАХА все пак малко и от Свестните...Лошото е,че са малцинство../ и то донякъде благодарение на вас,които побързахте да се "изнесете"..Но,не ви обвинявам../

25

Надблюдател

преди 8 месеца

Да сравняваш смъртността по времето на ГЕРБ и сега си е перверзия! Миналата година никой не знаеше каква е тази болест, нямаше ваксини, и се записвахме на списък за ваксинация! А сега,България е от малкото държави, при които отиваш и си избираш от четири ваксини,а Кацаров вече затъва в тъмно-кафявата вълна...Другите държави вече премахват ограниченията, наш Стойчо ни обяснява, как смъртните случаи вървели по..."план"??? И Щедро раздаваме ваксини на Бутан и Бангладеш! Този верно е за прокурор !

24

Анонимен

преди 8 месеца

Балтов,гледай каква маркировка!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Пич, свестните българи се изнесохме

22

Сатир

преди 8 месеца

Явно сме много *** но самоуверена нация. Това е единственото обяснение за омразата, хейтърството и абсолютна некомпетентност които се леят тук. Веки един от тия трябва да се разходи в интензивно отделение, да усети дъха на смарта и после да говори.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Калинките пълзят от дупките

20

Анонимен

преди 8 месеца

Калинките пълзят от дупките

19

Анонимен

преди 8 месеца

бе и вие същите бяхте, с 15000 занулихте май месец, малко ли е

18

Калеко Алеко

преди 8 месеца

Служебното правителство се проваля във всеки един аспект, както се провалиха и тези които то изпрати в парламента. Провали се и цялата държава под бурните аплодисменти на една шайка тролове, които продължават да четкат фигуранта по форумите. Провали се и Учиндолският месия, чиято представа за преЦедент Румбата изпълвал със съдържание ... провали се и Сестра галева заедно с отровните си триа, които изнесоха метежа с парите на Черепа ... Ще се провали и бойкикев, чиято гумена лодка вече издиша....