36

Анонимен

преди 2 години

Дзвер на теб ти пиша 666, само Цецо Цачев е по-гоуем красавец от теб.

35

Пълни Шестаци

преди 2 години

нагли и некомпетентни и Фигурантът и ВицеФигурантката

34

юнкер

преди 2 години

БРАВО ,И ГОСПОД ПОМАГА, ОТЛИЧНИЦИТЕ СИ ЛИЧАТ ОТ ДАЛЕЧЕ ,ЗАТОВА САМО ШЕСТИЦИ ПОЛУЧАВАТ !! УРПЕХ И ОТ ПЪРВИ ТУР ОТНОВО ПРЕЗИДЕНТ ДА Е Г-Н РАДЕВ !!!!

33

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

то като пРогледне човек вижда, че и чичо Васко беше от НЕПОБЕДИМИТЕ, но сега е с 19 обвинения и се крие далеч, та така се случва в живота... днес те има утре те няма, днес имаш 55% утре те гонят работниците с камъни

32

Бунгур

преди 2 години

Интересно.На какво отгоре Пиги се смята за Отличник? В Евро Парламента беше в комисията за рибни ресурси.Интересно дали различава попче от калкан. Чувала ли е изобщо за ихтиология? Докога ще търпим търтеи на държавната хранилка? До кога???

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Вчера един бивш Председател на БФС си писа отличен за дейността си и успехите на Националният ни отбор по футбол, който в момента дълбае незапомнено дъно, а днес Вицето на фигуранта, който провали два поредни парламента с визията си и ни докара до безпрецедентна икономическа, здравна и социална криза, също оцени представянето си с най-високата оценка по шестобалната система ... явно е напълно резонно, шестаците да си пишат шестици ... !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Ти си живеят в някаква измислена паралелна реалност и съвсем са развинтили гайките...

29

Ганди

преди 2 години

Браво на Радев и Йотова,а българите мрът кат мухи.Вие сте нашата гордост

28

Анонимен

преди 2 години

6 е за 6 обвинения от прокуратурата!

27

аа

преди 2 години

А знаете ли израза - Тая е голяма шестица? ааа

26

избирател

преди 2 години

Радев е един такъв блед, безличен ... Скрили са го за да не го виждат хората и да се ядосват. Спомням си Тошко Африкански на речта на 47 народно събрание как го обърка с Георги Първанов.

25

Анонимен

преди 2 години

Радев както винаги си е отличник.

24

тито

преди 2 години

Другарката йотова е скромен , народен човек- плати "само" 50,000 лева за сватбена рокля на снаха си! Имал си , дал си !

23

Бай Ставри

преди 2 години

Радев, не се крий! Все едно ние тук те очакваме. Ще ти посочим грешките. Ще ти дадем възможност да помислиш и да прецениш там където си сгрешил.

22

радев в затвора

преди 2 години

шест години затвор ще има за радев за нарушаване на конституцията. Гешев вече готви белезниците!

21

емигрант

преди 2 години

Тази не беше ли оная дето беше хванала Япончик за жезъла на обществено място?

20

Радев

преди 2 години

Радев се скрил бяга от дебати защото знам само да декламитра. С такъв президент не е чудно че сме в пълна изолация от ЕС

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Медиите са превзети от няколко близки до Герб " Малии така са "превзети, че то не бяха "протестъри", то не бяха СРСта, то не бяха измислици по повод на Герб .... Странно, че най-мощния медиен магнат в България в момента води кампания срещу ГЕРБ и няма причини да се мисли, че това е от вчера ...

18

Анонимен

преди 2 години

След като Радев го преизберат за втори и последен мандат като президент, ще си разменят длъжностите. Просто жените са по-дълголетни и Йотова ще изкара два последователни мандата като президент след Румбата, а пък той колкото доживее, докато й е вице.

17

Анонимен

преди 2 години

21: кой претежава медиите последните години включително и миналата 2020г. Пеевски! Щом той плаща, те пишат каквотп им каже. Ти се събуди че яко си заспал