12

до 1

преди 2 години

На бебето 100% нищо му няма, освен дето се е родило в лошо време на лошо място. Виж журнаглистите са сериозно увредени, както и науката. Университетите имат спонсори, а който плаща той поръчва музиката.Костадин Костадинов подарява написан от него учебник по родинознание, либерастите от министерството го забраняват

11

Анонимен

преди 2 години

Че ваксинирайте го. Кво чакате. Лошо че мозъчето му малко. Ето на соларката му се е смалил с над 50% от ваксата. :)))

10

Анонимен

преди 2 години

т ъ п е въпросът на 5 - и да зазвездвате - това няма да се промени.

9

До Анонимен 5,

преди 2 години

"Въпроса е защо не са били ваксинирани близките му" - кардинално *** ти е въпросът. И да са били - какво от това? Всеки познава вече лично болни ваксинирани, аз дори знам за тежки случаив нашата болница. Че и починали има. Бягай сега да си вземеш днешната доза, да не я изтървеш!

8

Анонимен

преди 2 години

Я да видим пак не е ли с амнайсет сериозни заболявания? Дано да не е, защото ако е само ковид - ще го мине леко и ще се забрави. Но ако е наистина болно от нещо сериозно, едва ли ще се оттърве - като гледам напоследък не се лекува от друго, освен от ковид, че КП е скъпа и другото няма значение.

7

Анонимен

преди 2 години

Егати и страшния вирус... по един позитивен за едно населено място. Ако беше истински цело село да се е тръшнало. смешници.

6

АнонимеН

преди 2 години

И ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ЗАРАЗЯВАТ, ТЪЙ, ЧЕ ДА НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ НЯКОЙ, ЧЕ ИМАТЕ ВИНА КАТО НЕВАКСИНИРАНИ! А БЕБЕТО Е В БОЛНИЦА ЩОТО ВМЕСТО ДА МУ ДАДАТ ПРОПОЛИС, СА МУ ДАЛИ АНТИБИОТИК!

5

Solar Power

преди 2 години

В повечето случаи след прекарване на ковид остават трайни увреждания. По последна информация дори мозъка на боледувалите се възпалява и реално намаля обема си между 1-2% !!! Така ,че мислете внимателно ! Всички ще минат през вируса. Няма оттърване. Важен обаче е изхода от прекарването най-вече за тези над 60 години да не е летален или да няма тежки увреждания. За момента ваксините предпазват от това на 90%.

4

Анонимен

преди 2 години

До ботоксаВъпроса е защо не са били ваксинирани близките му

3

Тези

преди 2 години

не разбраха ли, че ТЕСТОВЕТЕ НЕ СА ЗА к19....

2

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми се дърпа комшийката Пена,рано или късно ще легне под скалпа!!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво му има на бебето?