136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "Следващият президент на Русия ще бъде от силите за сигурност." Бъркаш силите за сигурност с тайните служби. Джуджи само трябва да внимава, че съвеЦките другарЕ имат дълга история на "смяна" с малко насилствени методи. Време е да започва с параноята, като всички руски сатрапи преди него, когато започнат да усещат, че наближава края :))))

135

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.

134

Анонимен

преди 2 години

Абе от къде препечатвате тези статии пълни с пропагандни глупости?!? Безплатно ли ви ги дават или си ги купувате????Гледали ли сте рейтинга на Путин сред младите хора в Русия?Ако не сте вижте го и спрете да публикувате всеки ден някакви измишльотини и залъгалки. Тоя сайт го превърнахте в място за публикуване на всякакви глупости с претенция за истини...

133

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на Германия деградира, ЕС обеднява, доходите на населението в Русия и Китай се увеличават.

132

Рафи

преди 2 години

А мене мама Корнелия Нинова ме прати да живея вместо в Русия при Путин в САЩ.А уж е комунистка.

131

Анонимен

преди 2 години

Големи запаси от първична енергия останаха само в Русия. Икономика със вятърни мелници и соларни панели не се прави. Кризата ще бъде унищожителна за всички на Запад. В същото време Путин много далновидно и съвсем навреме прожектира на запада анимационни филми, на които те много се смяха. Интересно защо сега не се смеят.

130

Анонимен

преди 2 години

Следващият президент на Русия ще бъде от силите за сигурност.

129

Анонимен

преди 2 години

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обясни, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

128

БПФ

преди 2 години

Трябваше още в началото да пишете, че това е по "данни" на лИвада центр - подривната организация, спонсорирана от САЩ. Явно Русия е дори прекалено демократическа и толерантна държава, щом тия досега не са преместени на работа в Колима, където да добиват злато в тундрата.

127

Анонимен

преди 2 години

Турция договори с Русия строителството на 3 нови ядрени централи.

126

Анонимен

преди 2 години

Светът е изправен пред енергийна криза която не помним от 1967г. и 70те насам - двете големи кризи които разтърсиха света(по-точно става дума за западния свят, не за Русия, Русия разполага с изобилие от енергии). Тази криза обаче ще бъде още по силна. Грейте се на вятърни мелници и соларни панели (особено през ледените зимни вечери), Урсула ще ви сгрее, добре ще ви подгрее, но ще спасите планетата, щото Европейската комисия е господар на природата.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 Винаги ме е забавлявало какви глупости пишат рублоробите. Ако и вярват в тях още по-зле за тях. :))))

124

Анонимен

преди 2 години

Няма бъдеще, намя ресурси, няма храна, не се знае какво ще стана утре, дали ще доживеем - положение на война! Но война няма! Последните 30 години западът проведе всякакви видове експерименти с новите си колонии - бившите соц страни от източна Европа. От благоденстващи държави при социализма, днес ги превърнаха в държави от третия свят.

123

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 "Докато капитализмът гниеше СССР-ре умре. И соц лагера или Източният блок умре. Русия няма да умре защото това са хората а не идеологически измишльотини." Напротив, СССР беше точно идеологическа измишльотина: опит на руснаците да покажат, че могат да са империя, която да включва народи, които не са от тяхната черга. Опит да докажат, че принадлежат към Европа. Провалиха се с гръм и трясък. Сега всички знаят, че мястото на Русия е в Азия: културно и геополитически.

121

Анонимен

преди 2 години

СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 30 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агонията е необратима. Западът и САЩ си отиват, и пандемията никога няма да свърши за тях. А за източния блок мизерията ще бъде страшна.

120

Анонимен

преди 2 години

СССР след разпада преди 30 години кой днес е по-добре и кой е по-зле? САЩ и ЕС налагт санкции на Русия. Днес след 30 години положението на Русия по-добро ли е или по-лошо от тогава. Положението на Китай - по-добро или по-лошо. Положението на САЩ, Германия, Франция и целия ЕС - по-добро или по-лошо? Оценката е еднозначна - Русия днес е по-силна и по-богата, руснаците живеят по-добре, ЕС и САЩ непрекъснато затъват в политически и икономически кризи а населението им обеднява. Украйна САЩ искаха да я извадят от влиянието на Русия, а какво са оказа - Украйна рухна.

119

Анонимен

преди 2 години

Докато капитализмът гниеше СССР-ре умре. И соц лагера или Източният блок умре. Русия няма да умре защото това са хората а не идеологически измишльотини. Обаче много скоро там ще стане толкова жежко, че жална им майка на Путин и путиновци!

118

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Второстепенният играч Русия може да реши конфликта САЩ-Китай в която си посока поиска.Без Русия Китай отдавна щеше да е подчинен." Хахахахахаха. Руските другарЕ тази вечер сте изключително забавни!

117

Анонимен

преди 2 години

Нефть за рубли! Мощное ЗАЯВЛЕНИЕ Путина!