179

анонимен

преди 3 месеца

Северна Македония напира за НАТО.

178

F-16 Block-70V

преди 3 месеца

След 30 години навеждане със смъкнати rащи на САЩ кога ще можем свободно да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Как е членката на ЕС и НАТО американската партньорка България? Просперира ли, просперира ли?

176

Анонимен

преди 3 месеца

Оптималното население за процъвтяваща икономика и потребление за страна с богатствата и територията на Русия е 1.5 милиарда. Това е най-големият проблем на Русия - населението е 10 пъти по-малко от територията и ресурсите които притежава.

175

анонимен

преди 3 месеца

Всички бивши републики на СССР на опашка за влизане в НАТО.Никой не иска с Русия.Всички бивши държави от бившия Соц лагер на в НАТО и на опашката за приемане.С Русия никой.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Ресурсите на златния милиард вече не стигат. Налага се съкращение на населението на запад поне с две трети. А страни като Българя, която е в задния двор в пристройката за слугите я очаква още по голяма мизерия и срив на стандарта на живот.

173

Анонимен

преди 3 месеца

ЕП: Еднополовите бракове трябва да бъдат признати в целия ЕС. Европейският парламент гласува резолюция съпрузите от един пол да бъдат третирани като разнополовите двойки!

172

Анонимен

преди 3 месеца

Поскъпват храни, вдигат се разходи за жилище и транспорт, ток, вода, отопление.

171

Анонимен

преди 3 месеца

Цената на дървата за огрев България започва да се покачва.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Китай ускорява процедурата за отказване от долара

169

Анонимен

преди 3 месеца

Шорошки нео-лоберастки мисирки,вие Русия не я мислете -огромна страна има неизчерпаеми ресурси и най силната армия и най добрите оръжия в света .Мислете за западНалия ч@*футски демоНОкратичен свят който остана без ресурси ,напълни се с всевъзможна п***плач от Азия и Африка о деградира с содомитски еврЕВо-атлантически (ценности)./Съвкупността от всички тези факти води само до едно заключение САЩ и запада са приключени .

168

Анонимен

преди 3 месеца

След затварянето на ТЕЦовете по настояване на Еврокомисият десетки хиляди в България ще останат без работа, а цената на тока ще скочи неколкократно. Цената на газта също бие рекорди и не може да бъде алтернатива на въглищата, а дори и цяла България да се покрие със соларни панели и вятърни перки, тока от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп и при това няма да може да покрие нуждите на битовото потребление. И без това умрялото производство на България съвсем ще спре

167

дядомраз

преди 3 месеца

Голям Путин! Няма ден без да се пише за него. Защо не пишат за някой друг? Защото не струват!

166

Анонимен

преди 3 месеца

За да засили многообразието сред своите членове, Английската гастролираща опера (English Touring Opera) ще се уволни 14 от белите си музиканти.

165

Анонимен

преди 3 месеца

След разпада на НАТО - следва разпад на ЕС.

164

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 165 "Русия е цивилизация, преструваща се на страна" Русия е най-големия концентрационен лагер в света.

163

AUKUS

преди 3 месеца

Западняците започнаха да се грабят един друг, а Русия гледа шоу и се смее. САЩ и Австралия пpeцакаxа Франция и грубо и се подиграха, Макрон бесен отзовава посланик в САЩ, Байдън му дърпа ушите да го върне. 65 милиарда за атомни подводници на държавичката Австралия - да се противопоставя на Китай, а Русия може да я унищожи буквално за минути. САЩ, Великобритания и Австралия правят нов военен съюз AUKUS, НАТО се разпада - без САЩ от НАТО вече нищо не става.

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 164 "ами народна империя" КГБ става все по-изобретателно с подигравките към рублоробите и обикновените руснаци. :)))))

161

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал-фелдмаршалът на руската армия Христофор Миних, немец по произход, пише в далечната 1765 година: "Руската държава има това преимущество пред всички останали, че се управлява непосредствено от самия Господ Бог. Иначе не е възможно да се обясни как изобщо се управлява..."

160

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е цивилизация, преструваща се на страна