156

Анонимен

преди 2 години

Ресурсите на златния милиард вече не стигат. Налага се съкращение на населението на запад поне с две трети. А страни като Българя, която е в задния двор в пристройката за слугите я очаква още по голяма мизерия и срив на стандарта на живот.

155

Анонимен

преди 2 години

ЕП: Еднополовите бракове трябва да бъдат признати в целия ЕС. Европейският парламент гласува резолюция съпрузите от един пол да бъдат третирани като разнополовите двойки!

154

Анонимен

преди 2 години

Поскъпват храни, вдигат се разходи за жилище и транспорт, ток, вода, отопление.

153

Анонимен

преди 2 години

Цената на дървата за огрев България започва да се покачва.

152

Анонимен

преди 2 години

Китай ускорява процедурата за отказване от долара

151

Анонимен

преди 2 години

Шорошки нео-лоберастки ***,вие Русия не я мислете -огромна страна има неизчерпаеми ресурси и най силната армия и най добрите оръжия в света .Мислете за западНалия ч@*футски демоНОкратичен свят който остана без ресурси ,напълни се с всевъзможна п***плач от Азия и Африка о деградира с содомитски еврЕВо-атлантически (ценности)./Съвкупността от всички тези факти води само до едно заключение САЩ и запада са приключени .

150

Анонимен

преди 2 години

След затварянето на ТЕЦовете по настояване на Еврокомисият десетки хиляди в България ще останат без работа, а цената на тока ще скочи неколкократно. Цената на газта също бие рекорди и не може да бъде алтернатива на въглищата, а дори и цяла България да се покрие със соларни панели и вятърни перки, тока от тях ще бъде 7-10 пъти по скъп и при това няма да може да покрие нуждите на битовото потребление. И без това умрялото производство на България съвсем ще спре

149

дядомраз

преди 2 години

Голям Путин! Няма ден без да се пише за него. Защо не пишат за някой друг? Защото не струват!

148

Анонимен

преди 2 години

За да засили многообразието сред своите членове, Английската гастролираща опера (English Touring Opera) ще се уволни 14 от белите си музиканти.

147

Анонимен

преди 2 години

След разпада на НАТО - следва разпад на ЕС.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Русия е цивилизация, преструваща се на страна" Русия е най-големия концентрационен лагер в света.

145

AUKUS

преди 2 години

Западняците започнаха да се грабят един друг, а Русия гледа шоу и се смее. САЩ и Австралия пpeцакаxа Франция и грубо и се подиграха, Макрон бесен отзовава посланик в САЩ, Байдън му дърпа ушите да го върне. 65 милиарда за атомни подводници на държавичката Австралия - да се противопоставя на Китай, а Русия може да я унищожи буквално за минути. САЩ, Великобритания и Австралия правят нов военен съюз AUKUS, НАТО се разпада - без САЩ от НАТО вече нищо не става.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "ами народна империя" КГБ става все по-изобретателно с подигравките към рублоробите и обикновените руснаци. :)))))

143

Анонимен

преди 2 години

Генерал-фелдмаршалът на руската армия Христофор Миних, немец по произход, пише в далечната 1765 година: "Руската държава има това преимущество пред всички останали, че се управлява непосредствено от самия Господ Бог. Иначе не е възможно да се обясни как изобщо се управлява..."

142

Анонимен

преди 2 години

Русия е цивилизация, преструваща се на страна

141

Анонимен

преди 2 години

Моделът "Русия на бъдещето" не е извратената западна демокрация, ами народна империя, основана на принципа на "самодържието" - но не в смисъл на възстановяване на монархията, а в смисъл истинско народовластие, където руснаците начело със силен държавен лидер "сами се държат" (само-държие) чрез силно местно самоуправление, каквото например е земството в края на XIX век.

140

Анонимен

преди 2 години

В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове в удобни природно-климатични зони, градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот най-вече за младежта. Тези градове на народната империя ще станат места на сглобяване на Руския свят.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 "доходите на населението в Русия се увеличават. " Чакай да ти пусна едно цитатче: Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."

138

младите в Русия

преди 2 години

Дори Моргенштгерн в интервю пред Гордон заяви, че е почитател на Путин и му се възхищава, на което оня започна да подскача и да обяснява, че Путин е диктатор и им е взел Крим. Даже не пропусна да попита Моргенштерн чии е Крим, а Моргенштерн го направи смешен.

137

Рафи

преди 2 години

Мама Корнелия ми каза,че в САЩ е истината и ме прати там.