216

Киро от гана

преди 2 години

Извиняваите не само там и тука от 15 години не спират да го дават какво е казал и къде е ходил.

215

Млад

преди 2 години

И аз съм уморен от боби Михайлов! Състия нещо?

214

жаль

преди 2 години

Ние тук сме уморени от пет години на Разединителя на българите. Можем да си представим какво им е на мужиците.

213

Е,бравос

преди 2 години

Вчера в Ютуб погледах малко смешки от Русия около изборите.Показаха кмета на Хабаровск или на областта - другаря Соколов, как агитира за Единна Русия.После имаше коментар, че същия патриот заминал за САЩ.Където си бил купил само 6(?) имота.И той явно се е уморил...

212

Нещо не разбрах

преди 2 години

А какво означава "младите". На 20, на 25, на 30 г? Наркоманите или студентите. Тези с право на глас или онези без право на глас. Платените протестъри на Сорос или спонтанни такива? 100 човека Лиса, 1000 или 1000000? Типична пропагандна статия за наивници...

211

Анонимен

преди 2 години

Пари американците нямат (голи като църковни мишки), технологии нямат, в Сирия се измъкнаха, в Украйна аналогично, Венецуела - провал, Афганистан - още по голям провал, НАТО се разпада, Zumwalt не плува. F-35 не лети, вътре в самите Щати "студена гражданска война".

210

Анонимен

преди 2 години

САЩ похарчиха 5 милиада долара и една чанта с понички за да върнат Уркайна отново в състава на Русия.

209

USA

преди 2 години

РУСИЯ Е ТВА КОЕТО ВИ ЛИПСФА !

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 "У нас също сме уморени от ЕС и НАТО, но никой не ни пита." Кои сте тия "вие" ? Некадърните, мързеливите и неграмотните ли?

207

Анонимен

преди 2 години

У нас също сме уморени от ЕС и НАТО, но никой не ни пита. Те са необходимото зло за България, както и Путин за Русия, с които трябва да се адаптира населението

206

Хехе

преди 2 години

Но той не се уморява!Затова младите ще почакат , докато остареят!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 230 Ами, как, Чечня продължава да бъде полуплеменна ислямска джамахирия живееща в 13 век, а Литва, Латвия и Естония са със стандарт на живот 5 пъти по-висок от този на Русия. Украйна все още се отърсва от шока на руските набези, но и за нея има надежда, че ще дръпне напред в близко бъдеще.

204

Анонимен

преди 2 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери и техника от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години стратегически заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

203

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност до 10-15 години САЩ ще разполагат с хиперзвукови технологии на нивото на Русия. Въпросът е, с какви технологии ще разполага тогава Русия, и колко десетилетия и трилиони долари ще бъдат нужни на САЩ отново да догони технологиите на Русия.

202

Анонимен

преди 2 години

Как се развива Чечня, и как се развиват Литва, Латвия, Естония, да не говорим и за Украйна?

201

Анонимен

преди 2 години

Локхийд Мартин проведе второ изпитание на хиперзвукова ракета. Изпитанието отново се оказа неуспешно.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 "10 изтребителя Миг-31" Британксия военен кораб мина директно през нещо, коет руснаците лъжат, че е тяхна акватория и от безаналоговите Миг-31 не видяхме нищо, камо ли от безаналоговия "Кинжал". Британците също така заявиха, че ако пътя им минава оттам пак ще минат. :))))

199

Анонимен

преди 2 години

Представям си побъркания русофил, седнал сред соц мебелировката и китайсктие *** в овехтялата си панелка и громи ли громи "запада" с руска пропаганда. Сигурно и революционни песни си пуска на грамофона, и плакати на Ленин и Сталин още има по стените. :)))

198

Анонимен

преди 2 години

10 изтребителя Миг-31 изпълняват постоянно бойно дежурство въоръжени с хиперзвуков ракетен комплекс "Кинжал" който може да унищожи всеки американски самолетоносач на разстояние до 3 хил километра. Великите самолетоносачи, гордостта на САЩ са напълно беззащитни срещу хиперзвуковия комплекс "Кинжал".

197

Анонимен

преди 2 години

Според експертите в близките 20 години няма да се появи ефективна защита срещу хиперзвукови ракети. От друга срана САЩ ще бъдат в състояние да пуснат първият протип на хиперзвукова ракета едва през 2034 г. и няма гаранция че ще бъде успешна. Това дава 10 години предимство на Русия и я превръща в супер държава която може да прекроява света според своите интереси.