10

Щерю

преди 2 години

В прическата на нищо не съм залагал - ала пак съм плешив...

9

ПорЦелан

преди 2 години

За качество - зеле и яйца, за количество - боб и ряпа. Както е казал народа: яж ряпа та г-ти да зяпа!

8

.

преди 2 години

Само да не е със зели шото после не мое си плати въглеродните емисии!!!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - Особено ако е някое родно селски изчадие, дет си милси, че трябва да се яде по полвин килограм с лук ... Нищо удно, че оловината са на по 120 кила (и се хвалят даже ...) и изпоизмиргат на по 45-50 годни, као от 25-26 повеет за си направо инвалиди. Ама селянета ... кво да ги правиш. Сами се затриват

6

Анонимен

преди 2 години

Навремето, всеки шумкар е ял боб. Така са ги надушвали по миризмата в землянките.:))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

Бобът е чудесна храна, но образува газове, които вонят.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз пък гледам на боб!

3

Лора Палмър

преди 2 години

И аз избрах на Боб, но може би той избра мен?

2

Анонимен

преди 2 години

Аз ядох лук!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз залагам на леща.