213

До Беспристрастен

преди 2 години

Кои българи благодарение на Кирчо и Кокорчо живеят по добре?Дали 200 хилядите строители на които Кокорчо взе внесените от ББ 1 милиард в сметката на ДА пари за разплащане на договорите и внесе в Бюджет 2021 или работещите в фирми които фалират заради тока и газа?Съгласно Закона за Бюджета в Четвъртото тримесечие излишъка в Бюджета се харчи с Постановления на МС.ББ харчеше по 4-5милиарда+ крадените 10 колко стават? Вчера министър Пеканов каза че чака НС за да харчи.НЕ няма събрани пари от Спецов!

212

анонимен

преди 2 години

ПП ПП опит за бързо забогатяване чрез кражби и присвояване.После думан обратно в Канада с откраднатото.Ама няма да мине номера този път.

211

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

Много ***,много нещо.Едни умни и способни хора искат да не живеем в блатото и скочиха срещу тях.Когато се появи крадливия Кобруг всички го превъзнасяха.Никой не скочи когато се появи мутрата.Сега скочиха, защото видяха,че може голяма част от хората да прогледнат и да искат да живеят като нормални хора,в европейска д-ва с работещи институции.Дано българите имат памет и не допуснат отново мутрите да продължават да ни грабят и да ни обясняват,че без тях слънцето няма да изгрее.

210

Партийката

преди 2 години

на Киро Лъжеца и Асан Крадеца, наречена ПП ПП, която обещава програма Лява ръка - Десен джоб и символа и е - Закона е врата в поле, а търкащите билетчета дори щели да гласуват за нея.

209

Мустанг

преди 2 години

Тоя нещо се е объркал - да бъдел първи ?! Впрочем като се замисля и като помисля може и това да се случи -първи,първи,първи...ОТЗАД НАПРЕД ! ПФУ,НАХАЛНИЦИ !

208

До 212 хахsasб

преди 2 години

Прав си в Харвард ги учат как да служат на милионери а в България на олигарсите за да стават милиардери за сметка на народа.Нали Борисов крадеше по 10милиарда на година.Къде са 6милиарда които вие успяхте да вкарате в Бюджет вместо да са в чекмеджето на ББ.ББ знаеше че като падне от власт няма да платите самолетите Ф-16Бл70 и през 2019 плати 2,5милиарда от излишъка а през 2020 даде на ДА Пътна инфраструктура 1милиард да плащат за пътища а вие ги внесохте в Бюджет2021 и сега строителите стачкуват

207

Анонимен

преди 2 години

Първи можеш да си на опашката за любовника си Спецов

206

До Тодор

преди 2 години

Тодоре,в момента се изпълнява пророчествато от библия(откровение), трябва да си случат тези неща, такива като тази карикатура примерно да властват и да опитат да разполагат със здравето и свободите ни! Не се коси,а се наслаждавай на истиността която идва! Който е гладен ще се наяде, който е жаден ще се напие! Дръж си за ИСУС ,скоро идва! И остави тези *** да си подпечатат билета за Ада! Това е техния избор!

205

Ей

преди 2 години

Бийвъс, вземи се скрий,че като те видя и почвам да се прозявам...уууу ,толкоз знание ,чар, родолюбие, убуст....в теб се събрала! Не моя повярвам кви протажници и машинисти се бутат за управление на държавата !

204

Тодор

преди 2 години

Винаги съм вярвал че има Господ.Но със всеки изминал ден се убеждавам че той ни е забравил като нация ...Какво се случва изобщо и кога ще се оправят нещата ?

203

xaxsasб

преди 2 години

Да помагаш на един народ, Асане, не е състезание, а призвание. В Харвард тия мисловни системи обаче не са Ви познати. Там те учат да броиш до трилион на глас, а не да служиш;}

202

Анонимен

преди 2 години

Първи по крадене

201

Анонимен

преди 2 години

Измамници.вие сте за затвора бе.не за избори.

200

реалист

преди 2 години

До До всички. Харвадски мошеници, не искам да ме управяват. Нося измамата в сърцето си.

199

Анонимен

преди 2 години

асенси защо открадна чипа?

198

До всички

преди 2 години

Вие наистина ли си искате Боко?!? Не вярвам на очите си колко сте жалки и плиткоумни...

197

писна ми

преди 2 години

Вече повече от две години ни заливат с гнусна пропаганда. Да идват изборите да вкараме резидента в затвора и да миряса държавата.

196

Бг от чужбина

преди 2 години

Кирчо и кокорчо се сборили кой да е министър председател,а президента ученик на Жан Виденов такава зима ще ни докара,че жална и майка на България.Оцелелите от ковид стари хора ще гинат благодарение на Радев,който за 5 месеца пълна власт какво е направи? Тотал щета

195

хора внимавайте!

преди 2 години

Малко знаещите са по-опасни от незнаещите. Тези хубавци са завършили задочни курсове по интернет които са предназначени за запознаване с материята но не са академично образование просто защото не са завършили пълния курс на обучение. Това е нещо като базисните курсове на СофтУни, които след като завършат с определена оценка над 4,00 се допускат до Фундаменталния курс. А, след Фундаменталния курс има и курс за напреднали. За мен това са хора завършили ПУЦ на Харвард.

194

Анонимен

преди 2 години

Вие мутрата ли си искате пак бре? Тоя бил лош,оня бил лош? А крадливата мутра арена е така ли? ГЕРБ приключи с властта , Разберете го вече! Новите партии изхвърлиха ГЕРБ на бунището!-:)