59

Гроби Таласомо

преди 2 години

До В.УзуновТо вий пумите и на книга не се водите ора;)))

58

koko

преди 2 години

Напрао не ме *** за тея измислени въшкари. Според мен трябва просто да спрем да им обръщаме внимание

57

Анонимен

преди 2 години

Тези яко взеха да подбиват пазара и се явяват като наемници в нашата ИТ фирма взети на бодилизинг. Интересното е, че единия си праска перфектен български, а другия малко на сръбски го обръща, що за хора са тия?

56

Dammm

преди 2 години

Блокирайте всякакви взаимоотношения с тези комплексарски фашаги сърбо-макетата. Всички паспоети обратно, да ходяъ в белграда чистачи!

55

Анонимен

преди 2 години

Тук в БПЦ се почита за светец и архиепископ на Охрид българомразеца Николай Велимирович, с такъв антибългарски статут са и "светците" Ал. Невски, Серафим Соболев, Лука Кримски. Бъди верен е също проруски антибългарски сайт!

54

xaxsasб

преди 2 години

До 56 - А и ако ти е много зор да влизаш в ЕС ще те разочаровам щато ти кажа, че до 20 години от заводите в Македония няма да остане нищичко. ЕС направи така с България, Полша и Румъния. Да не мислиш, че на някой му се ходеше в Западна Европа? Всичко фалира изкуствено с любезното съдействие на ЕС. До 20 години толкова хора ще се изселят, че ще си имате не само българска партия, а и такава на сърбите и албанците. Вие там на където сте тръгнали, ние сме били и се връщаме. ;}

53

Анонимен

преди 2 години

царская и советская русия бяха за създаването на антибългарска македония! В тая държавица има поругани икони/изображения на хан/княз Борис Първи, и най - наглото - стенопис/и на Николай втори, негов паметник има в Белград! Православните скотове тук подкрепят всичко руско!

52

Анонимен

преди 2 години

"Да излезе един и да каже кой как го е обиждал и дискриминирал." БРЕЙ. Няма нужд да излиза един. Всички видяхме във фейсбук как се горят български знамена. Пак и за кой ли път български войнишки паметници са били събаряни. Кой триеше български надписи по църквите и ги заменяше със сръбско-македонски? НЕЩАТА СЕ ЗНАЯТ. Да отворят ДНЕС македонската преса само гадисти и помии. И това продължава вече 70 години.

51

Анонимен

преди 2 години

106 години от бомбардировките над Варна! Пияниците руснаци под благословението на българомразеца Николай втори, убиват мирни български граждани във Варна!

50

xaxsasб

преди 2 години

До 56 - не схващам какво ми лафиш. Май не си осъзнал, че за да те пуснат в ЕС трябва да се обърна, да ми отвориш бузите и да ми оближеш междукрачието и ако реша, че го правиш хубаво накрая пак мога да кажа не, искам да го правиш още 10 години. ;} Аз тук се гавря с българите расисти, ти си ми през оная работа с това J дето ми пробутваш. Даже не ти прочетох коментара, хахаха.

49

Пияния помак

преди 2 години

Да раздават калашниците и ще ги подкрепим. То и помаци има в Македония, ам как...

48

Живко от Варна

преди 2 години

Защо от държавна сигурност искат аз да нямам реално и хубаво бъдеще ? Зашо аз съм нарочен да не съм добре , може ли да ми помогните да живея истински добре ?!

47

Народеее...?!?!?!?!

преди 2 години

Българи, нека не забравяме защо българи бяха насилствено записвани като "македонци" и подарявани на Тито-защото властта в България начело с вожда Димитров, по "заръка" на другаря Сталин изостави и прогони народа си, докато населението в България нямаше нищо против!"Не народ, а ***!" беше казал поета преди време.Какво се е променило от времето на Ботев, когато той тропал по портите на българите, които искал да освободи и никой не му отварял????? Какво??НЕКА ИМ ПОМОГНЕМ - имат нужда!!!

46

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб А *** во Македониjа и го направи тоа, па потоа да видиме што ти се сторило со газиштето! Бугариjа не е Македониjа.

45

До Demonaz

преди 2 години

Сърбина Николай Велимирович е попитан в България като светец и архиепископ на Охрид, не се знае дали е мразил България

44

xaxsasб

преди 2 години

До 52 - Тук на оня Харвардския с Канадския паспорт му правят същото нали, хахаха. Като стане дума за ДПС все едно 70-80% от коментиращите не почват да обиждат и да подиграват. С нашите камъни по нашата глава. Единствената разлика е че тук огромна маса хора се самоопределят като турски българи и си имат партия. Да се съберат самоопределящите се като българи и да си правят партия, съдейки по ДПС модела е печеливш. Отделен въпрос колко % от живеещите в РСМ се самоопределят като БГта ;}

43

До Анонимен 55

преди 2 години

Като не можеш да дадеш разумно мнение - не пиши ппростотии!

42

До Demonaz

преди 2 години

Прав си, жалкото е, че има българофоби и сред българските православни християни - виж статиите против Левски например.

41

Анонимен

преди 2 години

Българин в Македония, ако се опита да започне работа в някаква македонска институция - Община, полиция, съдебна система и т.н., ако надушат ония иддиоти, че е с българско потекло и самосъзнание, или че дядо му е бил българин, или ако името му завършва на -ОВ/-ЕВ, а не на -СКИ, следва тормоз, заплахи, клевети, обиди докато не склони или докато не се откаже да кандидаства. Иначе се правят на хахави "дека много ги браниме човековите права". Вето до дупка за тия сръбски меекерета, изчаадия на Тито.

40

Анонимен

преди 2 години

ТАКА ДЕ ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ ГОЛЕМИЯТ МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН МИТКО ГЕОРГИЕВ ЗАЩО НЕ СМЕЕ ДА ДОЙДЕ В СОФИЯ А СЕ КРИЕ В ОМРАЗНАТА МАКЕДОНИЯ,ТАЗИ КОЯТО ГО ТЪПЧЕ И УНИЖАВА...ОЧЕВИДНО НЯКОИ ПРЕДПОЧИТАТ ДА СА "ДИСКРИМИНИРАНИ"В МАКЕДОНИЯ,ОТКОЛКОТО ДА ЯДАТ БОЙ В СОФИЯ...