79

МАКЕДОНИЯ ЛИ!

преди 2 години

Новият световен ред не само ще върне Македония на България, но тогава и ще изберем за президент на България публициста Владимир Перев- най-великия от македонските ни братя. Времето наближава...

78

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми точно по това си личи, че са истински българи - разединени са!

77

Анонимен

преди 2 години

Истината е: Славянското население на РСМ е българско, правителството им е сръбско! Това е трагедията.

76

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ Е ПРЕЗИДЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАЩИТЯТ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА МАКЕДОНИЯ???? КЪДЕ СА??????????????????????????????

75

Бунгар

преди 2 години

За да бъде всичко реално и обективно трябва първо Македониа да стане член на EU равноправен и след това всеки да се декларира като какъв се чувства и самоопределя.Тогава преговорите с България ще се водят като равноправни независими държави и никой на никого не може да извива ръцете и да изнудва.Тогава ще стане ясно колко се самоопределят като българи в Македониа истински.Това е изхода и решението на спора.

74

Анонимен

преди 2 години

За да могат да отстояват правата си на първо място македонските българи трябва да се обединят. Гледам, изброени са 7 организации, очевидно създадени на местно ниво - всяка в различен град. Да речем, че някой се явят на избори - коя по напред да подкрепят македонските българи?

73

Анонимен

преди 2 години

Македония съществува заради грешките на Българските политици и предателството на Българския народ.Македонския народ е изоставен от България от доста години.Няма как да се промени нещо,Македония ще си е отделна държава.Политиката ни в момента е много погрешна към Македония отново.Това което се прави отдалечава България и Македония и само влошава нещата.Създава се омраза,която ще се развива тепърва,ако нашите политици продължават със същия подход.Нищо добро няма да се получи.

72

Анонимен

преди 2 години

Пет човека от Македония наливат масло в огъня и манипулират.Моето дете е македонско българче и никой не му е забранил да е такова.В Македония не проблем да се наричаш както си искаш.В Македония има много по-сериозен проблем и той се нарича корупция.Там е проблем ако си беден или ако не си член на партията.Другия проблем е ,че населението е същото като в България,много лесно се манипулира.

71

Анонимен

преди 2 години

Дръжте се , братя!Никой не е забравен, нищо не е забравено!

70

какво искат ???????

преди 2 години

две български гробища от първата световна война са заличени в района на град Кавадарци ......

69

Анонимен

преди 2 години

Това да почнат да го пращат и към централите и НПО-тата в ЕС, за да не се правят после на неразбрали, що така не пускаме РСМ там.

68

ВРАГОВЕ!

преди 2 години

Българските русо-роби са по-големи врагове на нашите македонските българи от сръбските Титови коминтерновци. Господ да ви накаже предатели!

67

Анонимен

преди 2 години

Македония може да съществува само на база отрицание на България, защото докато я има България не може да има македония, това те го разбират.

66

Анонимен

преди 2 години

Вярвам БГ няма да промени позицията си..Радев за пръв път застъпи и македонизма,разковничето на геноцидната политика към макединските българи.Тази грозна страница на сталинскотитовия комунизъм трябва окончателно да бъде прочистена.За другите "народи" в СМ македонизма няма влияние,той е към един етнос,реалния останал от векове.Нужно е да се обяви македонизма за геноцид.Скоро са изровили гробовете на 400 български войници от 1916 г.,защото точно от там ще минава магистрала.Вече е сезирана ЕК.

65

Анонимен

преди 2 години

Всички русофоби вън от държавната администрация!

64

Браво!

преди 2 години

Най-после да го кажат на висок глас !

63

Македонец

преди 2 години

Значи Българите там си имат партия, и са многократно запитвани защо подобно на другите не си наричат партията на Българите като го правят Сърбите, Туржите, Албанците и ***, даже и Власите. При едни озбори кадето всичко е анонимно т. е никой няма да разбере за когото си гласувал тази Българска партия ще събере 130 000 гласа и ще вкара 20 депутати в Македонския парламент. А тази партия събира едвам 200 гласа на изборите.Кой има повече права. Българите в Македония или Македонците в България.

62

Анонимен

преди 2 години

Уважение и подкрепа за нашите братя!!!

61

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Македония ще бъде върната на България, когато Империята на злото изчезне от картата на света.

60

Рух Хожув

преди 2 години

То ние не ставаме , тия тръгнали за ЕС дето още повече не стават.Направете си една истинска федерация със сърбежите и си гледайте живота.