142

1

преди 2 години

Професоре,първо дебатирай,с банкянския си началник,той е най-голям спец по дебатите,особенно на тема северни и южни тангенти,след това с президента Радев.

141

дебата-ПОЧТЕННОСТ

преди 2 години

Радев е непочтен-назначи Кирил Петков, въпреки че знаеше че е с канадско гражданство...Радев гази законите-безцеремонно, нагло......Бяга от дебат....

140

Доцента

преди 2 години

Не очаквам никой от тези, които гласуват за зеленикавия фигурант да разберат и една дума от това, което съм написал по-долу. Просто няма как да разберат, след като възторжено и убедено се връзват на глупостите на фигуранта от една година насам.

139

Анонимен

преди 2 години

А *** Анастасио, що ти трябваше лозе на баир удар си купиш фабрика на 8 септември!

138

Ток и жици

преди 2 години

Няма как да се обявиш още в началото на кампанията, че си кандидатът на една определена партия и да претендираш за обединител.Колкото и да се разграничаваш в последствие,пак си оставаш тясно партиен.Свързан с определени интереси.

137

ЬЬЬ

преди 2 години

Надписът"Съединението прави силата"на фасадата на НС засега остават само думи без съдържание.Това си личи по десетките кандидати за президент и вицепрезидент, вместо да има обединение,особено в дясното пространство, само около една-две фигури.Това разпиляване на гласовете може наистина да осигури победа на радев още на първия тур,а после ще чуваме само недоволството,че отново просоц. радев е с втори мандат,но не тези,които гласуват за него,а тези които са против него ще го докарат пак на власт.

136

Анонимен

преди 2 години

чудя се кое ми е по -противно - тоя обратен или женския полковник?

135

Анонимен

преди 2 години

Анастасия Жартиера - това му е прозвището в едни други среди

134

левскар

преди 2 години

той и бербатов така се надъхваше като гробарите тука...

133

До 135

преди 2 години

Беновска,"красавице,"опита ли шланга на Боко или още точиш лиги?

132

Анонимен

преди 2 години

ЕДНО Е СИГУРНО -ТОЯ Г Е Й НЯМА ДА РАЗМАХВА ЮМРУК!

131

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта умира от страх от дебат с професора. Той може само да рецитира пропагндата която му е спуснала ***!

130

ха-ха-хаааа

преди 2 години

Нидьей ба, Анастаско..........ще се окъкаш до плешките.

129

Барселона

преди 2 години

Дебата е Задължителен,за да се видят позициите и на двамата...и после да се прецени...

128

Доцента

преди 2 години

Ще ти кажа какво имам предвид под "класи над чорапа" за професора. Ерудиция, изказ, обща култура, езици, политически възгледи на умереност и равноотдалеченост. Стремеж да изпълнява най-важната роля, а именно обединител въпреки различията и скандалите. Президентът трябва да е парламентьор между партиите, ако ще и да се стрелят с калашници в парламента. Безпристрастен балансьор в името на това да върви държавата напред. За академични знания и научен фундамент няма да говоря, то е ясно.

127

РАДЕВ Е НЕКАДЪРНИК..

преди 2 години

За 5 месеца обърка всичко, което можеше в държавата..при положение, че 1ОО% властта е в него......... Който си е некадърен, си е..... За какво се кандидатира-като не знае какво да прави, какви мерки да вземе..?

126

Анонимен

преди 2 години

на ГЕРБ и ДПС слугата пак иска да ни обединява с крадците, ти си на светлинни години от Радев бе крадльо

125

Анонимен

преди 2 години

Герджиков,народа е казал: Да би мирно стояло,не би чудо видяло.

124

нн

преди 2 години

Избора за Президент е мажоритарен, ясно. Това предполага, че дебатите по телевизията трябва да са задължителти за кандидатите. Там хората ще видят и чуят кой колко струва и колко става и ще преценят за кого да гласуват. Дебатите трябва да са не един и два, а тематични и с всички кандидати. Мажоритарният вот иска прозрачност и всичко да е на светло.

123

Пешо

преди 2 години

До куни: Разпозна ли се Куни?