255

Анонимен

преди 3 месеца

Професоре приказваш като всеки втори обикновен човек дай повече от себеси не си достатъчно убедителен лозан панов същото го говори за какви обеденители претендирате след като искате кокала само за себеси ако може

254

Добре ще е

преди 3 месеца

Да не им се дава възможност да четат по време на дискусията, та да видим колко смислени изречения ще може да изкльока оня надменен пуяк !

253

Анонимен

преди 3 месеца

Дебат не трябва да има съ сегашния президент....... Нека да дебатира с по-неизвестните кандиодати - Луна, Лозан, Карадайъ............Те са заедно на изборите..........Да ги видим какви са...................Петър Стоянов отиде на дебат с провокаторите и загуби..........Провокаторите са десетки кандидати, всички, заедно с Герджика и Зеления чорапогащник.........

252

Съвет

преди 3 месеца

Господин Герджиков, пригответе си предпазен скафандър, за да се пазите от всеизвестното плюене на другаря Радев, а и за да не се стряскате от съскането му !

251

Просто Герджата е ОК

преди 3 месеца

Танасьй Воевода изтри Плевела от бустана с тиквите, пипоните и кратуните. Той освен това се опълчи на Бойко че не е негов кандидат, Успя да извземе от майка си обратно онези неморално дадени й 9000лв по измислен договор, което вдигна българското студентсво в екстаз . той умело пусна по нанадолнището (казват неговия интимен гологлавпладжитораст) и от пързалката не една и две а цели 80 страници се посипаха по пистата, красавецът бе натирен далече от мерака бидейки крадец да стане министър на МВР

250

Анонимен

преди 3 месеца

Чорапът е пpocт, а това е голямо "предимство", защото всички останали пpocтаци в България са изключително много и ще гласуват за тази мутра с юмручето...

249

Анонимен

преди 3 месеца

До хаха кое прокси ползваш, за да си слагаш толкова много плюсове?

248

Анонимен

преди 3 месеца

Оттук разбрах, че Герджиков е за разделението и войната между половете феминист, подкрепя Истанбулската конвенция, значи джендърист. И се кълне че е независим, но от малък обича евроатлантически ценности.

247

ГерПджиПков

преди 3 месеца

ГерБджиПков знай, на пocpaн 3aдник и златни гaщи да сложиш ще са си пocpaни гaщи... не можеш с твоя образ да покриеш мръсотията на ШАЙКАТА, а щом се съгласяваш значи и ти не си чист!!!

246

Анонимен

преди 3 месеца

Ми малка кауза ли е да се спре безлихвеното финансиране само на определени

245

Хи хи хи

преди 3 месеца

Да искаш да чакаш,да знаеш да чакаш,да можеш да чакаш....това е любоф!

244

Гражданин

преди 3 месеца

Само така,г-н професоре ! Докажете му на тоя изфабрикуван президент,че изобщо не може да се сравнява с Вас !Дано след дебата / ако се съгласи,де / най-сетне разбере,че напраз но е заемал президентския стол ! Пожелаваме ви успех във всяко едно направление ! Мно- го хора вече са зад Вас !!!

243

Верка

преди 3 месеца

Я кажи подробности за плувкинята, професоре? Вярно ли, че е развела селския чиляк Явор Матеев защото толкова ѝ е пипето? И колко от децата ѝ са негови и колко от първия ѝ брак? Това е най-дълбоко пазената тайна. Докато плюнки летят по Радев и Деси.

242

Не, не ставаш

преди 3 месеца

Тоя танас прУфесора ша обединява народа, протестиращият народ с ШИШИ, БАЦИ и ШАЙКАТА им, ти да видиш... НЕ МЕРСИ ПРуФЕСОРЕ, НЕ СТАВА!!!!

241

мдаааа

преди 3 месеца

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРБДЖИПКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

240

Гошо от Почивка

преди 3 месеца

Гласувайте за него и получавате ирландската пастирка -2

239

Е ли магарица тоя

преди 3 месеца

Абе не ми се прави на умрела лисица, нали си маска(покривало) на бай0ня... ако ще и златен да си си си ПЕРДЕ на ШАЙКАТА!!!! Ще те отвее нарада...

238

Христо Христов

преди 3 месеца

Може има дебат между двама кандидати след първия кръг и преди балотажа. Засега фактите покзават, че в студиото ще стоят Радев и Луна.ПП. Но не съм чул Луна да наглее и да се обажда неканена да иска дебат само между двамата.

237

Отговор

преди 3 месеца

Ицко, откровеното ти излияние показва, кой е "простакът"!

236

Анонимен

преди 3 месеца

Професоре,вие трябва да сте Президент!!