269

Анонимен

преди 6 месеца

Асен Василев очаква дебат с Бойко Борисов, относно "изчезналите" 8 милиарда народни пари г-н Герджиков. Нали си обединител, искам някой да ни обедини с тези 8 милиарда...И да ти кажа честно повече ме вълнуват дебатите с Тиквун, отколкото с клонинга на Плевнелиев.

268

Анонимен

преди 6 месеца

За невежите и седмокласниците от ГЕРП в БГ има около 700 хил.(вече 500 хил.) гербери, а останалите са ***... Остава ние, останалите, да се присъединим към Евразия, а вие, 12-те процента, да се измитате в Европата да пасете овцете и кравите и да берете зелките и ягодите по плантациите им.. За друго не ставате. та дори лидерите ви са кой пожарникар,пък вече 12 години се води премиер, друг пък учил за ДС агент, а станал главен прокурор...

267

Анонимен

преди 6 месеца

Професоре, в авиацията официалният език е English! Той е и най-разпространеният език в света, наравно с китайския, практикуван от 2 млрд теснооки. Да не вземеш на диспута да пристигнеш в къса туника и сандали и да започнеш с "О темпора, о морес!" И без ректорската огърлица на шията!

266

0

преди 6 месеца

ГЕРДЖИКОВ ЩЕ БИЕ. ШАПКАРА С 56 % ,КОМУНЯГАТА ВЪН

265

Анонимен

преди 6 месеца

Брей, бях забравил какво означава кандидат за президент/политик да говори възпитано и интелигентно.

264

Демократ

преди 6 месеца

Не ви трябва дебат.Няма за какво да дебатирате.Радев подкрепен от комунистите с два служебни кабинета ,които са катастрофа във всичко. На балотажа Проф. Анастас Герджиков ще бъдете подкрепени и от ДБ(няма привърженик на Демократична България да гласува за президент ,подкрепен от комунистите) ДПС под строй ще гласуват против Радев.Огромна част от привържениците на "Продължаваме Промяната" са против Радев въпреки призива на Петков и Василев.

263

Юруш другаре !

преди 6 месеца

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка..... Нали така другарю с ник Христо Христов !

262

Христо Христов

преди 6 месеца

До Спас/274"... би имал смелоста" - Ц. Това за смелостта се отнася за ско'пците от герб, начело с Борисов, дето се скри под тогата на герджиков. В случая става дума за гербаджийската про'стотия и наглост на герджиков.

261

Христо Христов

преди 6 месеца

В отговор Радев се почеса по крачола и заяви - най-сериозният ми съперник е Луна и ще правя дебат само с нея.ПП. Само неадекватен про'стак на герб може да иска дебат с един от опонентите си. Но те в герб всички са си неадекватни и нагли прос'таци.

260

Спас

преди 6 месеца

Може да си чакате, професоре! Но надали човек с коефицинета на интелигтност на Радев би имал смелоста да застане срещу един професор...

259

Анонимен

преди 6 месеца

Да го проверят дали носи сутиен и розови бикини преди дебата.

258

Анонимен

преди 6 месеца

Aмa рaзбирa ce, рaзкaтaйтe гo тoя Пeткoв, чe cи e хвърлил кaнaдcкия пacпoрт дa ce зaхвaнe c нaшaтa мизeрия. Caмo нe бaрaйтe нa Буци чeкмeджeтo, тaм вcичкo блecти oт чиcтoтa, 24 кaрaтa и пoлoвин килo кaймeтa.

257

ФАКТ

преди 6 месеца

Дебат ??? С тази п-ка ??? Същият е като Чехлюто близач на синоптички.

256

НЕ МУ ВЯРВАМ!

преди 6 месеца

Чудесна илюстрация на котка в чувал.

255

Анонимен

преди 6 месеца

В създадената професионална ситуация професорът ше реагира по най-професионалния начин с което ще докаже високия си професионализъм като Професор, Ректор, Български гражданин и ако си почерни косат по на тъмничко и начерви с ярко мъжкораско червилце, нма да е нужно да си сваля сутиена. Така е! Атанас Герджиков е съвсем друг а не каквото злите езици мелят

254

дядо Йоцо гледа,

преди 6 месеца

Толкова мн. доценти,професори по брой население,а страната ни е в такова лошо състояние !Защо?

253

анономен

преди 6 месеца

Братле, дебат с шапкар няма как да има. Оня е праволинеен. Изпълнява каквото му наредят. Никога не е раждал своя идея, а е изпълнявал чужди- как можеш да очакваш диалог с такъв.

252

Анонимен

преди 6 месеца

В интерес на истината, Радев почти никога не чете.

251

ИНТЕЛИГЕНТ. КАНДИДАТ

преди 6 месеца

Интелигентни избиратели, само че са много малко. България е не само най-бедната страна в ЕС, но е и на последно място по политическа култура на населението.

250

Анонимен

преди 6 месеца

Професоре приказваш като всеки втори обикновен човек дай повече от себеси не си достатъчно убедителен лозан панов същото го говори за какви обеденители претендирате след като искате кокала само за себеси ако може