246

ГЕРБ глътна вода

преди 2 години

ГЕРБ хвърли България в бездната. Както с епидемията, същото направиха с икономиката, същото с ужасния скок на цените, с нарушението на конституцията, същото е и символа на тяхното управление - потъващия кораб който не може да потъне още защото бил опрял дъното.

245

Анализатор

преди 2 години

Задължително да ваксинират всички ученици и учители и заразата ще спре моментално тия са най големите преносители пенсионерите са си в къщи и са към края на живота си от те няма как да го разпространяват хората работещи също са защитени защото хабят много енергия и вируса бяга от тях

244

до Истината

преди 2 години

Сега около 1/3 от починалите в България умират заради МЕРКИТЕ срещу коронавируса, макар че по официални данни са само около 1/4.

243

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, тестовете не търсят вирус, да не говорим за т. нар. ваксини.Това не съм си го измислила аз, а е мнение на опитен медицински специалист, един от многото в света, за които вие дори не се замисляте. Сега, аз на Кунчев ли да вярва или на хора, които знаят какво става?

242

Анонимен

преди 2 години

До Академик Хайде да не даваш Англия за пример, че там скоро ще се самоизядат.

241

Децата

преди 2 години

прекарват настинката 19, като обикновена такава.Текват им сополите.

240

радев глътна вода

преди 2 години

Радев хвърли България в бездната. Както с епидемията, същото направи с икономиката, същото с ужасния скок на цените, с нарушението на конституцията, същото е и символа на неговото управление - потъващия кораб който не може да потъне още защото бил опрял дъното.

239

Истината

преди 2 години

Сега около 1/3 от починалите в България умират заради коронавируса, макар че по официални данни са само около 1/4.

238

Академик

преди 2 години

Българите от лондонското сити вече не искат да се връщат, защото България има репутация на антиваксърска територия. Как да привличаме качествени кадри, имаме високи заплати от 2000 лева в тримилионна София, ама напористите българи от Лондон не искат да се връщат да не се заразят от смъртоносната болест.

237

Бойко

преди 2 години

Какво ми го рекламирате този Бойко за някакъв ваксър? Че той пръв изказа съмнения, че този ковид е чак такава огромна криза. Аз го помня ясно. Но после започнаха да текат реките от пари, направи щаба и назначи държавни мрънкачи. Което естествено не го накара да се ваксинира. Борисов се ваксинира скоро - едва към края на лятото. И то не е ясно с какво точно, защото на него не може да му се има вяра, тъй като е осъждан за лъжа.

236

Платен

преди 2 години

До 254 Доста подло, колега. Аз не си позволявам да пиша такива неща, защото имат обратен ефект. Дай си номера за да те докладвам в офиса.

235

AAA

преди 2 години

как пък е толкова а не сме рискова страна за много европейски страни които следят всичко по добре от нас. интересно

234

Анонимен

преди 2 години

Дечица вече умират заради антивакърите.Кои точно дечица имаш придвшд?Онова с церебралната парализа, другото с тежката анемия или това последното 1г. момиченце със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване имаш предвид?

233

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 586 починали от Ковид-19, а по времето на Бойко Борисов стигнахме до 875 през март 2021 и до 980 през ноември-декември 2020. Това при условие, че сегашният Делта вариант е много по-заразен от предишните варианти.

232

Демографска криза

преди 2 години

Заради Ковид България спадна под 7 милиона! Ковид създава демографска криза. Сега дори пълчищата от завръщащи се професионалисти от западните държави не може да компенсира масовия мор.

231

Анонимен

преди 2 години

Болен съм от тест. Как се лекува?

230

Българи

преди 2 години

Българите са бедни, но не са прости. Живял съм в Англия и Норвегия и мога да кажа, че българите са доста по-интелигентни.

229

Истината

преди 2 години

До Фавн - аз като ученик съм карал и ОРИ и Заушка. И в двата случая ме изолираха и не ходех на училище. Това е нормално. Не е нормално да се занимава цялата държава с няколко болни, при условие, че народа масово измира от рак, инфаркти, инсулти и катастрофи.

228

До 254

преди 2 години

И кои са тези дечица?

227

Митко Димитров

преди 2 години

Който знае езици да чете внимателно националните всекидневници в Израел и Великобритания и послед а говори за т.н. ваксини.