266

Анонимен

преди 2 години

С толкова професори-разбирачи си го заслужаваме. Най-ми е кеф да чета лудите антиваксъри,че ще ни дупчат с ваксини да ни контролират пък не се усещат, че и без ваксина контрола е пълен.държавата ни върти както си иска плюс Отровен въздух, химикали в храната една ваксина колко повече ще ги отрови

265

Анонимен

преди 2 години

Гледам антиваксърите психически се готвят вече за умиране.

264

Жив Мъртвец

преди 2 години

Е, то така или иначе един ден ще умрем... Едни по-рано, други по-късно... Няма смисъл от тревожни статии, да всявате паника по медиите... Раждаш се и умираш, това е положението, трети вариант няма... Никой не е възкръснал от мъртвите да кажа има ли нещо горе, пък и може и долу... Е, един е, ама истина ли е или не, само догатки и теории...

263

Анонимен

преди 2 години

Кунчев се е САМОИЗОЛИРАЛ защото освен че заразен с ваксина, което няма как да скрие, но иска да скрие факта, че заразените ваксинирани същи ги карантинират, което автоматично доказва, че разнасят заразата, от което следва, че привилегиите, които се дават на зелените сертификати не целят превенция. Отречете го, но с логични аргументи.

262

Софиянец

преди 2 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

261

Анонимен

преди 2 години

А бе Александре , докога ще я вадиш тая стогодишна какрта на областите . от 1999 картата е друга ! Ама кой ти гледа - няма време ! Важното е да има шаш и промиване на мозъци ! Някои от това кинти нагушиха ...

260

Анонимен

преди 2 години

Как така Кърджали с най-ниска заболеваемост при 109/100, да не е обратното, иначе откъде са взели още 9 болни, като са изследвали 100 и при това положение трябва да е с най-висока заболеваемост, защото болните са повече отколкото хора са изследвали, чета внимателно, разсъждавам и нищичко не вдявам, сигурно съм много ***.:(

259

Анонимен

преди 2 години

Като не се ваксинирам с точно тези ваксини, не нарушавам никакви закони.Но това не може да се каже за тези, които насила карат хората да се бодат о или индиректно, като го лишават от права.Само заради това и защото всички иначе сте много ЗА законите, няма да се ваксинирам.Накарайте ме, фашисти.

258

Анонимен

преди 2 години

Относно високата смъртност задавайте въпросите си директно към "героите в бели престилки", на които пляскахте миналата година.Tе са готови да пълнят болниците, да пишат всеки отишъл на преглед като болен от коронавирус и да ви уморят дори за да точат Здравната каса.

257

Ганди

преди 2 години

Гордеем се с Радев и Кацаров а българите мрът кат мухи. РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!

256

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ваксинират мързеливите на социални помощи? Например Бау и соларния, те по цял ден мързелуват и плюят по данъкоплатците които им плащат помощите.

255

Анонимен

преди 2 години

Ще ни превзема, той вируса по ку.х.ите антиваксъри ходи.

254

Анонимен

преди 2 години

Айде да работим че и вируса от нас чака пари за здравеопазване айлязите да драскат за друго не стават

253

пенсионер

преди 2 години

е как така заразата ни превзема , нали радеФ и кацарОФ бяха взели всички мерки за да не се случва това ? нали обвиняваха Борисов за мерките които налагаше ? та въпроса ми е : какви по различни и по адекватни мерки прилагат двамата гореспоменати ? щото държавата пламна !

252

Ушко

преди 2 години

Хубав вирус унищожава само младежи и пенсионери и търтей работещите не ги закача

251

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е Кунчев? Ваксината не го ли бронира?

250

До Академик

преди 2 години

Ако беше академик, щеше да направиш така, че да не бягат от територията.Така както сте ги подкарали и атомната бомба над Хирушима на нас ще припише.Даже ме е гнус да ти пиша, жалък си.

249

Анонимен

преди 2 години

Къде е президента радев? защо мълчи? той ваксиниран ли е? или като путин ще мълчи докато хората умират? има ли друг такъв в европа ?

248

Анонимен

преди 2 години

Накрая ке направя някоя беля и ке се барикадирам въоръжен у нас,като протест срещу вируЦа!!

247

хаос в България

преди 2 години

да благодарим на фигуранта и личното му правителство за така наречените от тях адекватни мерки в борбата срещу короната .