35

Недоразбрал

преди 2 години

Ей го,колкото по гласувам срещу ГЕРБ,толкоз по богат ставам!Заплатата ми става стотици хиляди лева,но аз не съм щастлив,щот не било хубаво,ама никак да си милионер,при Жан или при Грипена!Що тъй ставам кат оня шивач дет си шиел панталон и си викал,кат мен,мам ка му и плат колкот по го режа,по къс става,Що ли?!Щото *** ГЕРБ е единствената партия с християнски принципи и това,че плюете по нея е като да плюеш по су ратя си!Исус каза,че той е пътя,истината и живота!Това важи и за ГЕРБ,Анадънму?

34

Недоразбрал

преди 2 години

Големи сладури са 85%вите дето пъплят по сайтовете и плюят по ГЕРБ!Веднага да ги вкарали в затвора за безобразията които натворили?!Ами да попитаме църковната общност що за безобразия натвори ГЕРБ та възстанови десетки манастири,стотици църкви и джамии.Оправи трудовия стаж на духовните лица?!Или пък що за безобразия натвори за учителите като им дигна двойно заплатите?Има ли по голямо безобразие да превърнеш България в прекрасна средностатистическа държава от ЕС?!Явно според му жиците няма?!

33

А патерици?

преди 2 години

Коалиция, но патерици за ГЕРБ вече няма. С около 60 депутати, (и евентуално около 30 от ДПС) накъде? Най-много да имат честта пак да върнат мандата. Предният път, когато го върнаха веднага, президентът Радев им каза "Благодаря за улеснението". Нека им благодари още веднъж за същото - няма лошо.

32

Анонимен

преди 2 години

Ицето с големио нос ще се добере до министерски стол най-после.

31

Анонимен

преди 2 години

Бандити от разбойническа шайка се готвят да управляват! Вместо да гният по каушите!

30

Алекс

преди 2 години

И този опит ще завърши като предишния.ГЕРБ ще са далеч от баницата.Сори,това е положението.

29

Анонимен

преди 2 години

Според мен ако успеят бързо да купят малко от чалгарите-депутати на Слави, ще успеят да направят с ДПС

28

Анонимен

преди 2 години

Вероятно патриотите ще ударят рамо както досега ако прескочат прага и влязат в парламента отново

27

Анонимен

преди 2 години

Клалиция между - турските партии - дпс, герб е наи логичният вариантРеджеп ердоган харесва това

26

ДПС

преди 2 години

Харесва това.

25

Анонимен

преди 2 години

Определено ще опитат с ДПС. Затова хората трябва да узлязат и да гласуват против тях, независимо за кой друг.

24

Анонимен

преди 2 години

Тя коалицията е ясна - ГЕРБ и ДПС - милиционери и доносници. Нали те ни щавят вече 12 години. Този път няма да стане.

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Рано или късно ГЕРБ ще състави коалиционно правителство, а след още някой и друг злополучен парламент може да състави и самостоятелно правителство, че той народа има нужда от зрелища но когато хлябът свърши за Шоумените и метежниците ще стане страшно, а историята за пореден път ще осъди, както промените им така и Народните им съдилища ... !!!

22

Историк

преди 2 години

Никакво управление на Буци не искаме. Нито сами нито в коалиция. Директно той и тези около него в затвора за всички безобразия и кражби където направиха последните 12 години! Стига вече мутри на власт!

21

caca

преди 2 години

Този път ще управляват ГЕРБ-БСП-ДПС със сигурност...

20

аз

преди 2 години

До АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО - моралните ценности на Свободния свят? и ти не си пиеш хапчетата редовно. Вчера имае една новина за моралните ценности в САЩ - "новият супермен ще е бисексуален". Морал ли бе да го опишеш

19

баба мара

преди 2 години

никои няма да подкрепи герб така че връщат веднага мандата и не се ослушватсегашните цени са наследството ни от 12 години герб няма какво да протестиратами да вървят в банкя и да си искат парите от чекмеджето

18

аз

преди 2 години

До П.К. инк. - 10 години извеждане от батаците нали......... ти вярваш ли си?

17

АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО

преди 2 години

ГЕРБ, за да състави коалиция му е необходима поне още една не путинистка партия, а такава в България не съществува. Стремежът към моралните ценности на Свободния свят е индикация за моралното ниво на една нация. Християнският морал у нас съществува в не повече от 2% от населението. Следователно, абсолютно е невъзможно съставяне на коалиция с противниците на Свободния свят.

16

П.К. инк.

преди 2 години

Не абревиатурата ГЕРБ, а стотиците хиляди разумни БЪЛГАРИ, които стоическиподдържат верния път за извеждане на БЪЛГАРИЯ от батаците са тези хора,които могат да направят живота по-добър, по ведър.