44

Недоразбрал

преди 3 месеца

Ей го,колкото по гласувам срещу ГЕРБ,толкоз по богат ставам!Заплатата ми става стотици хиляди лева,но аз не съм щастлив,щот не било хубаво,ама никак да си милионер,при Жан или при Грипена!Що тъй ставам кат оня шивач дет си шиел панталон и си викал,кат мен,мам ка му и плат колкот по го режа,по къс става,Що ли?!Щото *** ГЕРБ е единствената партия с християнски принципи и това,че плюете по нея е като да плюеш по су ратя си!Исус каза,че той е пътя,истината и живота!Това важи и за ГЕРБ,Анадънму?

43

Недоразбрал

преди 3 месеца

Големи сладури са 85%вите дето пъплят по сайтовете и плюят по ГЕРБ!Веднага да ги вкарали в затвора за безобразията които натворили?!Ами да попитаме църковната общност що за безобразия натвори ГЕРБ та възстанови десетки манастири,стотици църкви и джамии.Оправи трудовия стаж на духовните лица?!Или пък що за безобразия натвори за учителите като им дигна двойно заплатите?Има ли по голямо безобразие да превърнеш България в прекрасна средностатистическа държава от ЕС?!Явно според му жиците няма?!

42

А патерици?

преди 3 месеца

Коалиция, но патерици за ГЕРБ вече няма. С около 60 депутати, (и евентуално около 30 от ДПС) накъде? Най-много да имат честта пак да върнат мандата. Предният път, когато го върнаха веднага, президентът Радев им каза "Благодаря за улеснението". Нека им благодари още веднъж за същото - няма лошо.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ицето с големио нос ще се добере до министерски стол най-после.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Бандити от разбойническа шайка се готвят да управляват! Вместо да гният по каушите!

39

Алекс

преди 3 месеца

И този опит ще завърши като предишния.ГЕРБ ще са далеч от баницата.Сори,това е положението.

38

Анонимен

преди 3 месеца

ами същата коалиция - геП ,дпс и "патриотите" , Пеевски се върна не случайно !

37

Бай Хъ

преди 3 месеца

ПатрЕотите са аут. Неслучайно Шкембе Войвода играе сам на тия избори. Знае че нема да влезе , ама поне субсидийка да вземе.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен ако успеят бързо да купят малко от чалгарите-депутати на Слави, ще успеят да направят с ДПС

35

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно патриотите ще ударят рамо както досега ако прескочат прага и влязат в парламента отново

34

Бай Хъ

преди 3 месеца

Само ДПС не стигааааа... требват още 30-35 дупетати. На тия избори активноста ще е висока и на боко и доган ще им требе патерица.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Клалиция между - турските партии - дпс, герб е наи логичният вариантРеджеп ердоган харесва това

32

ДПС

преди 3 месеца

Харесва това.

31

Така е ..

преди 3 месеца

Никак не е трудно да се каже с коя партия. Естествено с ДПС. Те си заслужиха уважението.Няма да гласуват за Радев.Няма да е зле и Нинова да се замисли сериозно по въпроса.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Определено ще опитат с ДПС. Затова хората трябва да узлязат и да гласуват против тях, независимо за кой друг.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Тя коалицията е ясна - ГЕРБ и ДПС - милиционери и доносници. Нали те ни щавят вече 12 години. Този път няма да стане.

28

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Рано или късно ГЕРБ ще състави коалиционно правителство, а след още някой и друг злополучен парламент може да състави и самостоятелно правителство, че той народа има нужда от зрелища но когато хлябът свърши за Шоумените и метежниците ще стане страшно, а историята за пореден път ще осъди, както промените им така и Народните им съдилища ... !!!

27

Историк

преди 3 месеца

Никакво управление на Буци не искаме. Нито сами нито в коалиция. Директно той и тези около него в затвора за всички безобразия и кражби където направиха последните 12 години! Стига вече мутри на власт!

26

caca

преди 3 месеца

Този път ще управляват ГЕРБ-БСП-ДПС със сигурност...

25

аз

преди 3 месеца

До АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО - моралните ценности на Свободния свят? и ти не си пиеш хапчетата редовно. Вчера имае една новина за моралните ценности в САЩ - "новият супермен ще е бисексуален". Морал ли бе да го опишеш