20

До Асан

преди 2 години

Е да същата, дето се води управителка, ама му търка жезъла. Тя беше от ДПС-то, ама се пробва и с братята роми от герб. Ама нещо там удари греда, Деса го гълта явно по дълбоко и не и се отвори парашута.

19

Асан

преди 2 години

Той жена нема сложил е туркиня от ДПСъ за управител... И само събира парсата :)))

18

До Асан

преди 2 години

Тя жена му не беше ли кандидат на герб за дупедат, ама като пуснаха Деса дълбоката с парашут от Шопето и се отказа защото дори тя беше отвратена от това как лойко си реди листите! Ето на, махна се от престъпната групировка и веднага атентат! Така е с мафията, тръгнеш ли да напускаш и мафията ти праща гавази да те бият и да ти сринат бизнеса, абе герберска работа със заучени от ДС похвати!

17

Анонимен

преди 2 години

Аха, търсиша нещо баш със запалка о със свалена маска. Търсила си е цигарите то е ясно. Хайде аега ремонта за нейна сметка и ще вземе да запомни да не пуши в болница.

16

Асан

преди 2 години

Щом е Трета поликлиника е на оня мошеник Киро физиотерапевта дето е взел 1,5 милиона заплата за 2020г. .... Да му джаснат сега 1 милион глоба от пожарната :)))

15

Асан

преди 2 години

Ти до 5-ти клас ли си учил жената е болна не може да мисли... Доктора да плаща фирата не само да взема по 50 бона заплата

14

русенец

преди 2 години

Снимката не е от болницата, която по времето на соца беше Трета поликлиника. Сега е частна болница и като такава строи и надстроява, пречейки на живущите около нея да паркират, дори да вървят, защото от години големи кранове и коли с болни от съседни окръзи запушват и тротоари, и улици, и алеи.Ех, настана времето, когато здравето стана пари, пари и пак пари!!!

13

Да е ясно

преди 2 години

В близост до избухливи газове и летливи други -кислород,пропан бутан ,на бензиностанция запалки и кибрити не се палят.Това се учи някъде към 5 клас.Жената е била пушачка,това е ясно .Никой друг не си носи запалка.Това с под леглото е голям смях...Между другото лампи не се гасят в отделенията където има пациенти на кислород,тъй като сатурацията се следи редовно.

12

Тъжно

преди 2 години

Тъжно, но очаквано. В Русе все по рядко може да се чуе българска реч. Не знам от къде има толкова австралопитеци, но има някакъв сговор всички да се стичат в иначе изумително красивото ни градче.

11

Чичо

преди 2 години

Абе деца вие съвсем изтрещяхте бе!? Всичко свързвате с Герб,Радев,Борисов и политикатаТова е един битов инцидент.Това е абсолютна мало умщина!!!....Остава за прогнозата за времето или за нивото на река Дунав да спорите коя партия или политик има вина??!?!!

10

Асан

преди 2 години

Имало ли е надпис запалките забранени ??? Жената да не е пожарникар че да знай :)))

9

?

преди 2 години

Тая снимка да не е от Чернобил ?!

8

Ми добре

преди 2 години

Кандидат за награди Дарвин.

7

Анонимен

преди 2 години

На боката суджука електората е толкова гламав,че ми е чудно как някои екземпляри дишат. Святкали си със запалка до кислородната маска. Според мен са искали да взривят болницата,оня с голата глава на Пеевски булонката да ги обвини в тероризъм

6

Анонимен

преди 2 години

Жаната е проспала последните 1-2 столетия и още си свети с огън. Добре, че не е станала някоя сериозна беля.Според мен трябва да се затегне протокола. Не може да си с кислородна маска и запалка в джоба!

5

До 3

преди 2 години

Раднево време ама тая е с мозъчния капацитет на буци и типичен гербер! Каква вина има президента, че герберски терорист иска да запали болницата! Това мирише на подривна дейност от фанатичка на тиквата! Себе си ще запали само за да може другите тикви да спамите и да заслужите тиквен медал от вожда си!

4

До 4

преди 2 години

Ти не си народа, а че си nрocтo E факт!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Да запалиш запалка близо до кислородната система! Тоя ПРОССССТ народ и да го оттърват от болеста, ще се самоубие в болницата! Най-проЗтата нация в света!

2

Анонимен

преди 2 години

Защо си носи запалка пък тая... И на тъмно ли лежат, та трябва да си светка???

1

Асан

преди 2 години

На фотото покрива е изгорял :)))