607

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 638 "Аз казах, че от това се опасяваме" Вече не "очаквате" ли? :))))

606

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 637 Аз мога да кажа същото, но не Ви обиждам :) В това е моето превъзходство :) Вие и преди няколко часа ме бяхте приключили, но ето, че още се занимавате с мен :) И в тази чужбина, на високо платеното Ви място не Ви искат да работите :)

605

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 637 Напротив. Аз казах, че от това се опасяваме, а Вие казахте, че са мои фантазии, т.е., че няма да се случи. Едва в този коментар се сетихте, че в момента, както моите твърдения, така и Вашите са недоказани, но възможни. И това не е фантазия. Има напредък :)

604

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 635 "Логично :) Няма какво да отговорите, обиждате" Няма обиди: за човек, на който са му обяснили точка по точка, и пита отново същото, е ясно, че му трябва по-специален учител. Аз не съм такъв. С това опита ви е изчерпан.

603

varg

преди 2 години

Няма ковид,всичко е лъжа и измама.Всички лекари на съд и в затворите.

602

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 636 "Виждам думичката засега" Разбира се. Защото аз не говоря празни приказки като някои от вас. За останалото, вече разбрахме, че имаш развинтена фантазия, но тук не е темата фантазиите ти.

601

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 634 Виждам думичката засега :) И тогава беше "Вярвайте на учените!" и висяха академици по телевизиите да лъжат. Да, сега е ясна връзката, ама тогава не беше. И с ваксините така ще стане. Като се докаже връзката, ще са минали 50 години и вече никой няма да си спомня. Човечеството ще бъде във вихъра на нови проблеми. Плачевни са резултатите от лъжите на политиците и платените учени. Аз нищо не се репча. Дотук само Вие се държите като истина от последна инстанция. Типично за т,р,ол.

600

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 633 Логично :) Няма какво да отговорите, обиждате :) Така правят т,р,оловете :)

599

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 641 "Направете Вие кадърен опит да ги разграничите!" С лекота: докато това, че ваксините ще предизвикат бум на автоимунните заболявания е само фантазия засега, тя не е еквивалентна на ДОКАЗАНАТА ВРЪЗКА между радиацията и раковите заболявания. Няма "фантазия" в очакването, че след Чернобил ще има бум на такива. Когато не знаете за какво говорите е желателно да не се репчите. Резултатите от това ви поведение ги видяхме: плачевни са.

598

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 642 "Кое по-точно е фантазия?" Обясник точка по точка. За такива като теб явно трябва специален учител, а аз не съм такъв.

597

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 638 Кое по-точно е фантазия? Защо не ни дадете линк към договорите между ЕК и производителите? Много е удобно да се крият договорите и да ни се искат доказателства. Това е реалността, а не - фантазия. Няма никакво надъхване в нежеланието ми да се подлагам на медицински експерименти, за които никой не носи отговорност и документите се крият.

596

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 637 Изобщо не е опит. Очевидно е за всички. Направете Вие кадърен опит да ги разграничите!

595

Анонимен

преди 2 години

Ше има доста лекарчета под доживотен локдаун, когато се освободим от комунистическо робство. Щом им харесва да са локдаунати, така да бъде.

594

Анонимен

преди 2 години

Който пуска лятото чужденци в страната така ще е .А защо във време на световна пандемия има околосветски туристически пътувания?

593

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 646 "Да, де, затова ги криете :)" НЕ се наемам да коментирам поредните ви фантазии. Не можете да ги защитите И тях. Излезе, че сте тук с една торба подобни. Друго нямате. А така се бяхте надъхали.

592

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 646 "Уж сте загрижени за ковидните, пък се смеете на раковите." Никой не се смее на заболелите от рак. Усмивките са иронични и са за некадърния ви опит за аналогия.

591

истина

преди 2 години

тези лекарите ги накраха малко да поработят и изнемогват. преди като вземаха по 80-100лв за да ти кажат добър ден и цял ден си бъркаха с носа не се оплакваха. Всеки иска на гръб и моренце и да получава много пари.

590

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на тях колко набодени ше хвърлят топа, важното е да има комисионна и по 5 усмивки ше има

589

Анонимен

преди 2 години

Много сме модерни....Пълен локдаун, т.е.Пълно пълно затваряне. Както и Друга алтернатива, т.е.друго друго решение. Като употребявате чуждици, поне се информирайте за точното им значение.Иначе, един лекар днес по Канал 1, се изпусна, че освен Ковид-19, има и наслагване на сезонна вирусна инфекция. Е, ще му резнат от хонорарчето.....

588

Ганди

преди 2 години

Радеф да вика китайците и да построят болници за два дена.За 10 години сме се стопили като население с 500 000 хил. А при него за последната година с още най малко 100 хил.а да не забравяме че още не е дошла зимата