38

Анонимен

преди 2 години

Явно за Луна същността на работата на президента е популистки да получава 650 лева заплата. Само толкова ли успя да измисли мозъчето й?!

37

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за Луна след това изказване.Аз не харесвам творчеството на Луна,но тя е единствения кандидат ,за който съммсигурен,че няма вързки с ДС и не е чужд щпионин.

36

Веско Марешки

преди 2 години

Луна, ОБИЧАМ ТЕ ! Цял живот търсих такава жена като теб и ето..за изборите те срещнах! Ако на балотажа отида аз- очаквам ти и твоите избиратели да ме подкрепите! Ако ти отидеш на балотажа- бъди сигурна мила Луна,аз и всички избиратели на ВОЛЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ ! ОБИЧАМ ТЕ ЛУНА! Радев е един провален президент с провален мандат,зелен чорап..

35

гост

преди 2 години

И да назначим некой клошар, на половин работен ден?

34

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям. Защо е тази заплата от 11к а месец ,без разходите за всипко останало? Така или иначе се вижда,че пак президентите са зависими от политически партии.

33

Глупости без край

преди 2 години

Също така задължително да ходи с велосипед за 100 лева на работа, да носи тениска и шорти и да се храни само при Аладин. Айде бегай оттука бе, гъска.

32

Лекар

преди 2 години

Луна президент

31

Анонимен

преди 2 години

То и Слави доста преди да се правиш на интересна ,поиска държавна субсидия за партии по 1 лв.на глас.И референдум направи,но кой да го послуша...Интереса клати феса,другото е дъра бъра.

30

Анонимен

преди 2 години

По-добре Луна отколкото мутрата с юмручето...

29

Луда президент

преди 2 години

Няма какво да добавя

28

Лунатичка

преди 2 години

Заплата дупки не кърпи,но дава възможност за далавери и от там идва парата.Кой може да си позволи до плати 400 милиона на руски дълбачки,за да оправят догановото пристанище.Кой може с заплатка,па макар премиерска ,да купи къщичка в Барселона и да скътава пачки и кюлчета?Тъй че,не се прави на интересна популистка.Явно толкова ти разбира лунната глава.

27

АнонимеН

преди 2 години

ЛУНА ИМА МОЯ ГЛАС!!! КАНДИДАТИТЕ НА БСП И ГЕРБ СА СРАМ!

26

Край

преди 2 години

Давай Лунка - с теб сме. На България Луна ще и отива за празна глава държавна

25

Ку Ку

преди 2 години

Каквато ни е държавата, такива са ни и кандидатите за власт.

24

Гочо Ръкаров

преди 2 години

Искам си бялото ''Виктори'' от 86ст. и патронче водка на левче!

23

Анонимен

преди 2 години

По-добра на 240-те депутата да им е 650лв. Ето тогава вече депутатите могат да ми се кълнат, че искат да направят нещо за държавата, освен реално само да лапат кинти.

22

Анонимен

преди 2 години

Ами хубаво, ама ако държавата му поема всички разходи по транспорт, облекло, храна и т. н. Незнам как е сега, но такъв човек има доста разходи.

21

Анонимен

преди 2 години

нищо чудно че 2.5 млн българи избягаха от това блато. Както е тръгнало с разни певци, футболисти и чалгаджии мислещи че могат в политиката още 2 млн ще избягат. И не ги виня. Всеки иска да живее добре, а не д му бичат чалга в 1 сутринта, на улигцата сутрин да няма къде да минеш от паркирали на тревата, дупки по улиците, заплата 600лв, скъп живот, дрогирани убиици онивинени от съда защото са на някой някой. БГ до 20г ще е Сомалия.

20

Лудко

преди 2 години

Вместо да се правиш на умна, вземи да помогнеш на колежката си Сашка, че бере душа горката, а няма кинти за операция!

19

Караибрахим

преди 2 години

До къде я докарахме тая наша България....Слави се гласи за първа политическа сила, Луна иска да е президент..Суверена дълбае ли дълбае в собственото невежество и оскотяване.