40

Диана

преди 3 месеца

Както винаги, Радев не може да каже нищо свестно - той се намесва отново във вътрешните работи на РСМ с "загрижеността си" за младите хора там. Кой е той, че да определя кое е важното за тях и кое не е, питам аз?!...Никой!...Тъ.па.нар!...Популист и про.ста.к!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Такива като тях предадоха Македония за собствените си интереси, такива като тях донесоха всички бедствия в страната ни, сега искат да загубим и всякакво елементарно самоуважение..Който не може, не може: БСП ВЪН

39

Анонимен

преди 3 месеца

Радев си е държавник, знае много добре, че омраза на един народ към друг обуславя политиката помежду им понякога за векове. Англия и Франция последно водят война помежду си 1815, но още не се понасят.

38

А бе

преди 3 месеца

Тя Македония отдавна е изгубена,просто трябва да вземем своето-като гърците!

37

Анонимен

преди 3 месеца

За тези ли загинаха стотици хиляди българи? За тези ли дядо ми се е бил с французите на Пелистер - Червената стена. Били са жестоки сражения, възпети във великата бойна песен "Бдинци, лъвове, титани!". През ВСВ действително сме ги окупирали,по нареждане на Германия. Но после пак ние се бихме с немците при Стражин и Страцин и дадохме свидни жертви срещу добре въоръжен и школуван противник! Познавах един "щукар", който е летял с този опасен самолет и точно е бомбардирал врага!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Те вече отдавна не са българи!!!

35

?!?

преди 3 месеца

Елементтар! Важно е сред младите Българи да се определят с гордост че са българи навсякъде по света!

34

ГЕРБ ДПС

преди 3 месеца

Много корупция в България . Радев единствено скочи на Боко каскета и самураите които крадяха от България години. Пеевски много отслабна Радев ги мори яко. Бойко Рашков знае как да ги вкара в затвора всички са за затвора за килиите които са търсили 32 години

33

ДПС и ГЕРБ

преди 3 месеца

Натрупаните средства от ЕС ще бъде раздаден и със него ще се накупят душици гласове. Боб дърва леща олио заплахи в селата че няма да им се даде дърва за огрев и манипулация. Боко каскета и самураите са готови за изборите.

32

Анонимен

преди 3 месеца

С договори няма да се подобрят отношенията между България и РСМ.Отношенията щяха да се подобрят и бяха тръгнали да се подобряват като си пием ракията с тях и не се пъчим кой е българин кой е македонец.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Каквото посееш, това ще пожънеш!!!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Но дали ще ни мразят или не, ние трябва да защитим нашата история и паметта на нашите герои. Не трябва да им позволяваме да променят етническата принадлежност на умрели хора. Тези гаври трябва да спрат на всяка цена, дори и РСМ да чака още 100 години за ЕС.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 26О,много добре знаят ,на едни млади македонци точно това им казах ,че заради тяхната свобода сме загубили плодородните земи на Източна Тракия и излаза на Беломорието.Те ми отговориха ,че това тях не ги засяга и те нямат никаква вина.Общо взето по-добре са настроени към сърбите ,от колкото към нас!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Заев всъщност защити българщината в РСМ.Ако се впишат Конституцията и българите в етносите на РСМ сред които разбира се е и македонският значи ,признаваме ,че македонците не са българи.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тя омразата вече е насадена. Боя се, че нищо не може да я премахне.

26

Ст@м@т

преди 3 месеца

И дали знаят друго, че сме станали съюзници на фашистите заради македония? Това дали го учат? А дали учат, че заради безплодните чукари в македония сме си загубили излаза на плодородното беломорие?

25

Ст@м@т

преди 3 месеца

Дали в РСМ насаждат омраза към германците, дали ги наричат фашисти? Не съм чел учебниците им понеже са под нивото ми, но най-вероятно не ги наричат фашисти.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ще гласувам за Толупа.

23

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Румен е, сред младите хора в Македония почти не се срещат Българи. Етническата чистка вече е извършена. Претенциите са Земята,а не *** и гърчолята, които помакствуват там...Земята е наша,а не тия психар и! Така както французите трябва да си върнат Северна Испания без ромите там, ние трябва да си върнем Северна Македония без noмацuте там. Точка по въпроса! И долу Русия,която създаде тази фалшива псевдодържава!

22

В България Убиват

преди 3 месеца

Борисов и аверите му се занимават с извън съдебни екзекуции!Милицията, ДАНС и ДАР явно работят за мутрите(мафията) !

21

Долу Бфс

преди 3 месеца

Долу Мафията ! Долу Михайлов! Хайде да се организират едни хубави протести пред БФС . Тези мафиози са несменяеми . Да ходят в Коза Ностра . То е ясно , че всички гласували за този кръвопиец са негови хора .16 години не сме помирисали голям форум , резултатите ни са трагични и клубовете ни са трагични без един единствен измислен клуб , в който няма българи. И този въпреки това го преизбират . Това , ако не е мафия , не знам кое е .