35

Диана

преди 2 години

Както винаги, Радев не може да каже нищо свестно - той се намесва отново във вътрешните работи на РСМ с "загрижеността си" за младите хора там. Кой е той, че да определя кое е важното за тях и кое не е, питам аз?!...Никой!...Тъ.па.нар!...Популист и про.ста.к!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Такива като тях предадоха Македония за собствените си интереси, такива като тях донесоха всички бедствия в страната ни, сега искат да загубим и всякакво елементарно самоуважение..Който не може, не може: БСП ВЪН

34

Анонимен

преди 2 години

Радев си е държавник, знае много добре, че омраза на един народ към друг обуславя политиката помежду им понякога за векове. Англия и Франция последно водят война помежду си 1815, но още не се понасят.

33

А бе

преди 2 години

Тя Македония отдавна е изгубена,просто трябва да вземем своето-като гърците!

32

ГЕРБ ДПС

преди 2 години

Много корупция в България . Радев единствено скочи на Боко каскета и самураите които крадяха от България години. Пеевски много отслабна Радев ги мори яко. Бойко Рашков знае как да ги вкара в затвора всички са за затвора за килиите които са търсили 32 години

31

ДПС и ГЕРБ

преди 2 години

Натрупаните средства от ЕС ще бъде раздаден и със него ще се накупят душици гласове. Боб дърва леща олио заплахи в селата че няма да им се даде дърва за огрев и манипулация. Боко каскета и самураите са готови за изборите.

30

Анонимен

преди 2 години

С договори няма да се подобрят отношенията между България и РСМ.Отношенията щяха да се подобрят и бяха тръгнали да се подобряват като си пием ракията с тях и не се пъчим кой е българин кой е македонец.

29

Анонимен

преди 2 години

Но дали ще ни мразят или не, ние трябва да защитим нашата история и паметта на нашите герои. Не трябва да им позволяваме да променят етническата принадлежност на умрели хора. Тези гаври трябва да спрат на всяка цена, дори и РСМ да чака още 100 години за ЕС.

28

Анонимен

преди 2 години

До 26О,много добре знаят ,на едни млади македонци точно това им казах ,че заради тяхната свобода сме загубили плодородните земи на Източна Тракия и излаза на Беломорието.Те ми отговориха ,че това тях не ги засяга и те нямат никаква вина.Общо взето по-добре са настроени към сърбите ,от колкото към нас!

27

Анонимен

преди 2 години

Заев всъщност защити българщината в РСМ.Ако се впишат Конституцията и българите в етносите на РСМ сред които разбира се е и македонският значи ,признаваме ,че македонците не са българи.

26

Анонимен

преди 2 години

Тя омразата вече е насадена. Боя се, че нищо не може да я премахне.

25

Ст@м@т

преди 2 години

И дали знаят друго, че сме станали съюзници на фашистите заради македония? Това дали го учат? А дали учат, че заради безплодните чукари в македония сме си загубили излаза на плодородното беломорие?

24

Ст@м@т

преди 2 години

Дали в РСМ насаждат омраза към германците, дали ги наричат фашисти? Не съм чел учебниците им понеже са под нивото ми, но най-вероятно не ги наричат фашисти.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Толупа.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Румен е, сред младите хора в Македония почти не се срещат Българи. Етническата чистка вече е извършена. Претенциите са Земята,а не *** и гърчолята, които помакствуват там...Земята е наша,а не тия психар и! Така както французите трябва да си върнат Северна Испания без ромите там, ние трябва да си върнем Северна Македония без noмацuте там. Точка по въпроса! И долу Русия,която създаде тази фалшива псевдодържава!

21

В България Убиват

преди 2 години

Борисов и аверите му се занимават с извън съдебни екзекуции!Милицията, ДАНС и ДАР явно работят за мутрите(мафията) !

20

Долу Бфс

преди 2 години

Долу Мафията ! Долу Михайлов! Хайде да се организират едни хубави протести пред БФС . Тези мафиози са несменяеми . Да ходят в Коза Ностра . То е ясно , че всички гласували за този кръвопиец са негови хора .16 години не сме помирисали голям форум , резултатите ни са трагични и клубовете ни са трагични без един единствен измислен клуб , в който няма българи. И този въпреки това го преизбират . Това , ако не е мафия , не знам кое е .

19

Асан

преди 2 години

Ам сред дъртите македонци :)))

18

Българин

преди 2 години

За какво сваляне на ветото може да става дума изобщо? Няма как това да се случи. Заев казва, че не сега, а след време щял да впише българите в тяхната конституция. Той това не иска да направи, лее омраза и т.н., а как ще признае, че до 1945 са били българи, което ние изискваме от него? Впрочем всеки може да види в македонската Уикипедия, че те категорично отказват да признаят, че Аристотел е грък! В нея го наричат про.сто древен философ, а не древногръцки, както е в действителност!

17

факт

преди 2 години

тоя отново се изказва неподготвен .

16

Смело

преди 2 години

Харвардси капан за Радев - Кеворк Кеворкян