42

ТцТцТц

преди 2 години

Бре колко герберастко-седерастко-джендърастки *** са налазили тук! Плюват и блюват по БСП и колкото повече се стараят толкова по-гнусни и омразни стават. Навремето костовистките седерастки *** правеха същото докато не цопнаха и потънаха в собственото си смрадливо блато. Това очаква и гербаво-седерастията. Гербавата седерастия е *** като вожда си, станал за смях с простотията и алчността си по цял свят. Жалки хорица, гнусна простотия. Наричат ги СМРАД.

41

Диана

преди 2 години

Както винаги, Нинова най-нагло манипулира с популистките си "помощи" и с какво ли не-аз спрях да я чета до там в тази статия..Хората не искат да им се "помага",а да Живеят!Не сме лу.ди да търсим помощ от тези,които ни докараха до тук!Нямаме никаква нужда да ни се "помага",а да се оправят нещата.Точно Нинова, която подхвана неуспешния пълзящ преврат с "протестите си" щяла да ни осигури стабилност!Много е нагла, трябва да й се признае..БСП явно търсят начин да останат, не да си ходят от политиката

40

фактите говорят

преди 2 години

бсп може да е фактор единствено на фалити , катастрофи и приватизации .

39

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е най-силният фактор на стабилност!

38

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

37

Анонимен

преди 2 години

В Германия и Румъния спечелиха социалистите и ПЕС, хайде и тук да спечелят те, успех!

36

Щирлиц

преди 2 години

Комунист-приватизатор-комунист-.......

35

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да работят двете партии заедно по национални въпроси касаещи българското население.има много въпроси по които могат двете партии да покажат единодушие.

34

Анонимен

преди 2 години

Чехите изхвърлиха бившите комунисти от техния парламент, при тях прехода мина, когато и тук, това се случи в българския и при нас прехода ще е минал. За съжаление сме далече от това. БСП, уж беше опозиция на ГЕРБ, а на много места играеха заедно, стига да има далавера.

33

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ! КРАДЦИ! ЛЪЖЦИ! ДАЖЕ ДИПЛОМА от Харвард няма начин да ви промени/ПАТОЛОГИЧНИ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ/ ИСКАТЕ ПРОМЯНА! БЛАГОДАРЯ! ПРОМЕНЯИТЕ МАЙКИТЕ СИ!ОСТАВЕТЕ ДЪРЖАВАТА И ВЪРВЕТЕ СИ В КАНАДА! РУСИЯ И НА МАЙКИТЕ СИ ПОЗДРАВИ И НА ЦЕЛИЯТ ВИ РОД

32

Анонимен

преди 2 години

Нинова искам да излезеш и да наложиш задължителна ваксинация за населението за цяла българия и ще те призная.поне докато съм жив да ми напълните сърцето с нещо хубаво.обичам сърцатите и смелите хора.ти си мъжко момиче в добрия смисъл покажи сърце.

31

Kиров

преди 2 години

Има ли още някой да й вярва на тая ?! Само лозунги вдига и само иска ?! Нинова,както виждаш това ВСЕКИ ГО МОЖЕ ! Изобщо не си интересна повече и дано по-скоро твоя милост и партията ти изпаднете в дълбоко забвение !!!

30

Тут

преди 2 години

Пробита лейка!

29

Анонимен

преди 2 години

Гергов-ЦУМ, Пловдив си панаир,КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХОТЕЛИ! СИН НА ПЪРВАНОВ С МНОЖЕСТВО ХОТЕЛИ! ДОБРЕВ ЕНЕРГИЕН СОБСТВЕНИК! ТРЯБВА ДА ПИША ДО УТРЕ И НЯМА ДА СЪМ ИЗБРОИЛ ВСИЧКИ

28

Анонимен

преди 2 години

Тези РАБОТОДАТЕЛИ СА СПОНСОРИ НА БСП И ПАРИТЕ И ЗАВОДИТЕ СА ИМ ДАДЕНИ ОТ БКП! МЪЖЪТ НА МАСЛАРОВА ИМА 6 ФАБРИКИ! НЯМА ВИДЕН КОМУНИСТ, КОЙТО ДА НЕ Е МИЛИОНЕР!

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Еврейката Нинова,която е всичко друго,но не и социалистка, се срещнала с робовладелците,че да се набълват с празнословия талмудически,ала не и с бедните семейни фирми. За мен,работодател и робовладелец в Родината ни са едно и също нещо. Социалист трябва да се договаря с бедните,а не с извратеняци те откалибъра на евреинът Станишев,които мачкат бедните.

26

Активист на БСП

преди 2 години

Велик политик е другарката Нинова!!! Венсеремос БСП!!! Венсеремос РАДЕВ!!!

25

Асо туз

преди 2 години

И така равносметката от днешния ден.да дръпнем чертата,вия бълари си правите предизборна кампани за президент и премиер,кои ще става гошо иван,драган,а не виждате по далеч от носа си,софия и другата част на българия са в лилава зона,над половин милион починали българи до тука.поне ви разбрах какви хораа сте българи за постове и за пари и слава.вече знам с какви хора си имам работа.как па един достоен човек не излезе и не наложи задължителна ваксинация със сертификат.

24

Факт

преди 2 години

Борисов и аверите му се занимават с извън съдебни екзекуции!Милицията, ДАНС и ДАР явно работят за мутрите(мафията) !

23

баба Дора с козичка

преди 2 години

абе импексова , що когато вие от бсп управлявахте не виждахте и не разбирахте кризата в която ни хвърлихте ?