209

ваксинирани

преди 2 години

скотове

208

Анонимен

преди 2 години

Някой беше писал по-долу как новините около Ковид причинявали дистрес и отслабвали имунната система. Не, дистрес причинява осъзнаването на бездънната и непоправима простотия и *** на масовия българин, с когото сме принудени да делим жизнено пространство, ако не искаме да напуснем родината си. Пълно оскотяване личи от тези форуми.

207

Анонимен

преди 2 години

Ваксинира се от първите, през януари

206

ваксиниран май

преди 2 години

А, Кунчев нали е ваксиниран!??? Какви симптоми?

205

Анонимен

преди 2 години

да се обеси още тази вече за държавна измяна!

204

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирус излезна и шегобиец;)

203

Анонимен

преди 2 години

"Ако сте, значи българинът е безвъзвратно дегенерирал" - Напротив, българинът най-после започва да се събужда от дълбокия сън, щом вече не вярва на лъжци. Лъжеха ни руснаците, после американците, сега вече ще е трудно да ни излъже който и да било. Знаете ли кое е най-хубавото? Българите доказахме, че сме най-ненаивните! Историята ще го запомни и някой ден ще бъде оценено. Според разни предсказания към края на това десетилетие светът ще ни уважава заради духовността ни. Може Ковид да има общо!

202

Анонимен

преди 2 години

Защо толкова малко коментари, ваксъри?Нека си се оправи човекът, ама като не сте прави проявете доблест и си го признайте. В името на истината и здравето на всичко.Мълчите? Така е , когато фактите говорят.

201

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко прости селски *** лаят тук! Теша се, че сте една шепа душевноболни неудачници и не сте съвсем представителни за интелектуалното и душевно равнище на населението. Ако сте, значи българинът е безвъзвратно дегенерирал

200

хитрата сврака

преди 2 години

с двата крака

199

Анонимен

преди 2 години

"Нищо му няма, ще му мине като на куче. Вие му мислете, антиваксърчета." - Ние няма какво да мислим. Измислили сме го вече. Няма да се бодем. Ти му мисли, какво може да ти сле случи след годинка-две, когато пуснат следващия вирус. С отслабена имунна система няма да е готино. Според листовката на Модерна (страница 6) може да имаш "нарушения на имунната система с неизвестна честота" т.е. не е ясно на колко човека ще им се случи. Честито на печелившите. Със здраве да си ползват ваксинките!

198

що триете

преди 2 години

че мисирките имали контакт с него трябва също да ги карантинират

197

Анонимен

преди 2 години

Шах и мат!

196

Анонимен

преди 2 години

Дано тромботира, да мирясат вече с тия ваксини. И да го опекат без аутопсия, че да му пишат "Умрял от коби, с три анти-коби ваксини". Хахахах.

195

Чоко

преди 2 години

До 217Че то и на мен така ми мина, ама без да съм ваксан - не виждам разлика :))))

194

Анонимен

преди 2 години

Нищо му няма, ще му мине като на куче. Вие му мислете, антиваксърчета.

193

В.Узунов

преди 2 години

Кога ще е опелото?

192

Анонимен

преди 2 години

"През 2020 ще се пазим от Ковид, през 2021 от ваксините, а през 2022 от ваксинираните" - Този бъзик все повече ми се струва, че ще се превърне в пророчество. Кой знае какви гадости са им инжектирали на боцнатите и кой знае след време какви зарази ще разнасят. Не им го пожелавам, но дори и да се случи, никой друг освен те самите няма да им е виновен. Даже и ще е документирано с подписчето върху информираното съгласие.

191

Анонимен

преди 2 години

Той ковида си е баш настинка.

190

DANNY1972

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><div class="post-message " data-role="message" dir="***"><div><p>Ааааааааа!<br>Я виж какво става!?!<br>А защо ни баламосват че ваксинираните са защитени и не се заразяват!<br>Аз съм преболедувал Ковид и съм пълен с антитела, напълно защитен и безопасен към околните съм, а ме дискриминира точно този човек, който пропагандира единствено и само ваксинацията, дори и за преболедувалите.<br>Най-нагло и безпардонно този човек дискриминира и още 500 000 българи дока