295

Анонимен

преди 2 години

Най-трудната задача пред Радев е да пребори Луна.

294

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? "Това, че ДС стои зад Радев са си твои спекулации." В инициативния комитет по издигането на Радев има 27 агенти на ДС, вътрешен министър му е човек от ДС, който цял живот това е работил, дясна ръка на Радев е Маринов от ДС, с псевдоним Майстора. Мдаааа, "спекулации" са моите думи. Та, да питам пак, ти лично какво ще спечелиш, когато ДС овладее държавата?

293

Анонимен

преди 2 години

А в изследването даже не е отчетен кандидата Карадайъ.Процентите на Радев са под 40 %,което е критично за втори мандат. Спасението му е в (извън)машинното гласуване!

292

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 337: Това, че ДС стои зад Радев са си твои спекулации. Така че сам си отговаряй на въпроса кой какво ще спечели.

291

Да не се плашим

преди 2 години

Служебното правителство начело с Янев е ГАРАНТ за нашия просперитет, а г-н Петков каза, че до 2 години ще бъдем най-богатата държава в ЕС!

290

Анонимен

преди 2 години

Тепърва за оня от университета ще падат процентите. Дори само за това, че се скри като мишок когато бойковци биеха студентите му.

289

Анонимен

преди 2 години

Има грешка! Подкрепата е 99% от 8 милиона българия...нищо, че сме малко над 6! Вярваме в Радев, не вярваме, че ще има манипулиран софтур..., макар че така говорят педателите, които Рашков трябва бързо да арестува!

288

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 331/332 "Сигурно си бил любовник на Любен Гоцев" Кой, шефа на Маринов, дясната ръка на Радев ли? Мдаааа. Знаем, че ДС стои зад Радев, няма нужда постоянно да ни напомняш (а и шефовете ти могат да ти дърпат ушите за това). Та, не разбрах, какво ще спечелиш ти лично, когато ДС овладеят държавата?

287

П.К. инк.

преди 2 години

Моля, гласувайте ЗА ОБЕДИНИТЕЛЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.

286

анонимен

преди 2 години

След всичката тази поми-ар-щина , бе- зумие и некадърно управление за последната година и половина, 23% за ГЕРБ,ще е стартова цифра , която здравия разум и прагматичност на българския народ ще увеличи значително до изборите, другото е равно на самоубийство.

285

Гербажия-форевър

преди 2 години

Даже и придворната на Бойко Алфа рисърч дава на Радев твърда победа на първи тур.Що тъй се предавате без бой? Вижте колко самосвала закараха в София, колко труженички от Титан прати Фандъкова. И Митко от Бургас може да докара стотина общински клакьора.Хич да не е за един митинг ще съберем хора.Вярно че народа не ще и да чуе за нас но още имаме Нова,Днес бг,Блиц и останалите Пеевски парцали. А Домуса още ли е с нас или ни предаде вече?

284

Анонимен

преди 2 години

Все пак това ме успокоява донякъде. Само 8 процента са склонни да гласуват за ЛБГТИ-кандидатите. Гейове, напускайте България, скоро няма да я бъде вашата!

283

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 326/328 Слугуваш на ДС, и не е много рафинирано. А за гаврата, ДС има интересни методи за такива като теб. Хич не обичат ОФтата.

282

Варненец

преди 2 години

Единствено Костадин Костадинов е Български кандидат. Радев=Панов=Герджиков=Козяк!

281

Анонимен

преди 2 години

Изненадам съм, че Радев има толкова малко ...

280

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 316/325 "На хомяците и лалугерите като вас, все ДС им е виновна" Какво е чувството да служиш на ДС? Какво си мислиш, че ще спечелиш, когато овладеят окончателно властта в държавата?

279

Чао,наивници!!

преди 2 години

Радев ще има поне 60 % на първи тур...Всичко друго е вятър в главите на болни хора!

278

Хехе

преди 2 години

Значи...нищо не печели! Печалбата започва от 50% нагоре.

277

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не пита Ананаса за 9000 лв на майце си? И как се става ректор с 1 кандидат пак подкрепен от гепр? Ако беше от ИТН мисирките щяха да го разкъсат.

276

Анонимен

преди 2 години

Пет пари не давам кой комунист ще спечели!