374

Пак по опорката?

преди 3 месеца

До анонимен 374: "след балотажа , нали се сещате 58 % за кой ще са". И за кого ще са 58% на балотажа? Помисли си пак преди да напишеш някоя г'лупост по опорната точка.

373

анонимен

преди 3 месеца

Радев ще си остане с тия 42% и след балотажа , нали се сещате 58 % за кой ще са.

372

1

преди 3 месеца

Тълкуването е субективно и сугестивно.Не се казва ,че Радев също може да увеличи гласовете си,за разлика от нализа на другите и то ...губещите!Не се подчертава , че ГЕРБ губи 20% от електората си за Герджиков !Въпреки очевадността на числата!Аман от лъжливи сондажи!

371

до 369

преди 3 месеца

Ти не можеш да разкриеш жена си, че ти изневерява с половината блок, а си тръгнал тука да разкриваш някакви несъществуващи игри.

370

Радев президент!

преди 3 месеца

Жартиера Герджикова ще загуби с огромна разлика.

369

Кат маче от дирек

преди 3 месеца

И какво има да се разсъждава...... Радев печели 42.6%, Герджиков - 28.1%

368

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов "Браво на Радев, че не отива на дебат с този" Другарю, от "Радев не бяга от дебат" и "Радев каза, че ще се яви на дебат", като те разкрих мина за 5 минути на "Браво, че Радев не отива на дебат". Жалко представление е твоето.

367

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов "Естествено, че има работа" Мда, очевидно е, че Радевата "работа" освен покровителството на руски шпиони, включва избягването на дебата за бъдещето на страната. И за да не се омаже е инструктиран да се крие до последно, белким успеят да го пробутат на първи тур. За втори тур дебата ще бъде неизбежен, колкото и да не ти се иска.

366

Христо Христов

преди 3 месеца

Браво на Радев, че не отива на дебат с този дето си даде тогата на страхливата тиква Борисов, а като истински демократ ще уважи ВСИЧКИ кандидати и ше дебатира наравно с тях.Само комунистическите из'чадия на скопе'ца Борисов смятат, че те са повече от другите и искат да цензурират останалите кандидати.

365

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРДЖИКОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ

364

Русе

преди 3 месеца

Харвардси капан за Радев - Кеворк Кеворкян

363

Христо Христов

преди 3 месеца

Естествено, че има работа, не е като някои лаладжии само да плещи глупости, КАТО ТЯХ.Човекът ясно заяви, че ще участва в дебати и това е достатъчно.

362

Магаре ли е

преди 3 месеца

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРБДЖИПКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

361

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов "Естествено, че Радев няма да ходи да дебатира с един от многото кандидати за поста му. Никъде в света го няма това нещо." Хохохохо. Значи си признаваш, че излъга, въпреки че много добре разбра, че става дума за дебат между двамата един срещу друг! В гражданското общество дебатирането е основен похват за сблъсък на идеи. Това, че за ТКЗСар като теб е "много ясно", че Радев не иска да дебатира, е ясен знак за това дали знаеш кой от кого се крие. :))))

360

Христо Христов

преди 3 месеца

Естествено, че Радев няма да ходи да дебатира с един от многото кандидати за поста му. Никъде в света го няма това нещо. Но само неграмотните скоп'ци на тиквата наглеят, че Радев трябвало да дебатира единствено с този, под чиято тога се крив страхливата Тиква.

359

Зозо

преди 3 месеца

До Христо Христов..... Пак лъшеш другарю. Рюндю измрънка, че имал много работа за да участва в дебати и се изсули като пръдня от въпросите на журналистите.

358

Анонимен

преди 3 месеца

До Христо Христов "Повтарям ... скопци" И на мен ми направи впечатление, защото по-рано тази дума не беше в репертоара ти. Явно ДС е инструктирало слугите си да налагат тази линия във връзка със сегашния опонент на Радев. Всички си спомняме партенката, която троловете на Радев се опитаха, с приказките за сексуалната ориентация на Герджиков. Пак се издаде сам. Всеки път едни и същи ТКЗСарски номера.

357

стоян

преди 3 месеца

Боко Тиквата е пълна пу......ка.Достраша го да се изправи директно срещу Радев.За това пък му предстои да се изправи срещу бай Ставри.От затвора няма да избяга.

356

Христо Христов

преди 3 месеца

Повтарям за про'стите скопци, защо тиквата не смее да се яви на изборите срещу Радев: Защото тиквата е страхлива като всички тях. И про'ста!

355

Деса

преди 3 месеца

Радев ще прави дебат само със слушалка в ухото