315

Христо Христов

преди 2 години

Естествено, че има работа, не е като някои лаладжии само да плещи глупости, КАТО ТЯХ.Човекът ясно заяви, че ще участва в дебати и това е достатъчно.

314

Магаре ли е

преди 2 години

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРБДЖИПКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

313

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Естествено, че Радев няма да ходи да дебатира с един от многото кандидати за поста му. Никъде в света го няма това нещо." Хохохохо. Значи си признаваш, че излъга, въпреки че много добре разбра, че става дума за дебат между двамата един срещу друг! В гражданското общество дебатирането е основен похват за сблъсък на идеи. Това, че за ТКЗСар като теб е "много ясно", че Радев не иска да дебатира, е ясен знак за това дали знаеш кой от кого се крие. :))))

312

Христо Христов

преди 2 години

Естествено, че Радев няма да ходи да дебатира с един от многото кандидати за поста му. Никъде в света го няма това нещо. Но само неграмотните скоп'ци на тиквата наглеят, че Радев трябвало да дебатира единствено с този, под чиято тога се крив страхливата Тиква.

311

Зозо

преди 2 години

До Христо Христов..... Пак лъшеш другарю. Рюндю измрънка, че имал много работа за да участва в дебати и се изсули като пръдня от въпросите на журналистите.

310

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Повтарям ... скопци" И на мен ми направи впечатление, защото по-рано тази дума не беше в репертоара ти. Явно ДС е инструктирало слугите си да налагат тази линия във връзка със сегашния опонент на Радев. Всички си спомняме партенката, която троловете на Радев се опитаха, с приказките за сексуалната ориентация на Герджиков. Пак се издаде сам. Всеки път едни и същи ТКЗСарски номера.

309

стоян

преди 2 години

Боко Тиквата е пълна пу......ка.Достраша го да се изправи директно срещу Радев.За това пък му предстои да се изправи срещу бай Ставри.От затвора няма да избяга.

308

Христо Христов

преди 2 години

Повтарям за про'стите скопци, защо тиквата не смее да се яви на изборите срещу Радев: Защото тиквата е страхлива като всички тях. И про'ста!

307

Деса

преди 2 години

Радев ще прави дебат само със слушалка в ухото

306

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Защо лъжеш, че Радев е заявил, че ще участва в дебат с Герджиков. Радев никога не е казвал такова нещо, а даже и за този в групичка каза "но имам и друга работа". Вече ти знам и калчицата под ноктите и знам, че спестяваш контекста, за да можеш да лъжеш.

305

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/351"Лъжеш и когато спиш" - Ц. Аз казвам истината,а ЛЪЖАТА Е ЕВРОПАТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ и скоп'ците на тиквата го доказвате.

304

Анонимен

преди 2 години

Радев няма да излезе на дебат защото го е страх. Той до сега не е дал едно нормално интервю или пресконференция

303

Абе ШУБЕ си е...

преди 2 години

Ей за туй се скъта бай0ня ШУБЕ го е от резила кат го отвее ГЕНЕРАЛА... истинският Генерал Радев!!!!

302

Христо Христов

преди 2 години

Скоп'ците от герб се гърчат с пяна на устата и лъжат, защото отговорът на въпроса: "що страхливата Тиква се скри под тогата на Герджиков?!" е толкоз лесен, че те самите го знаят, но не искат да си го признаят публично: Защото тиквата е страхлива като всички тях. И про'ста!

301

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Защото преди 4 дни заяви: "Направете списък с всички, които желаят И ЩЕ УЧАСТВАМ" Дебат едно на едно, а не в групичка. Лъжеш и когато спиш. :)))))

300

Христо Христов

преди 2 години

До Зозо/347"Рундю що не иска да излезе на дебат с Герджиков в национален ефир? Има да мрънка като ученичка" - я кажи кога не е искал? Защото преди 4 дни заяви: "Направете списък с всички, които желаят И ЩЕ УЧАСТВАМ."Пак лъжете негртамотните скоп'ци на тиквата, пак!

299

Анонимен

преди 2 години

Не знам каквъ е смисъла от това, ГЕРБ да се мъчи ... само ще харчим пари за балотаж. И не, това няма общо с парламентарните избори, ткаа че си спестте коментарите ...

298

Зозо

преди 2 години

До Христо Христов.... Абе другарю ЗКПЧ, Рундю що не иска да излезе на дебат с Герджиков в национален ефир? Има да мрънка като ученичка :))))))))))))))))))))))))))

297

Христо Христов

преди 2 години

Абе скоп'ците, кажете що страхливата Тиква се скри под тогата на Герджиков?!

296

Зозо

преди 2 години

А на бас, че Карадайъ ще има повече гласове от Лузър Панов :))))))))))))))))))))))))))))))) Само като се сетя и се търкалям от смях :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))