335

Анонимен

преди 2 години

Пак ще изберат военният Радев...Трагедията на един народ.

334

Петър

преди 2 години

До 376 Малко политика Ти му разсмя с простотията си бе.Типичен апаратчик е зеления чорап-стилистиката му е точно на апаратчик от БКП.Не на мене тия бе,наслушал съм се на такъв стил на говорене.Аре бегай ,че осмър-....дяхте всичко бе Нещ-...аст-..ници

333

Анонимен

преди 2 години

Цялата ДС и червената мафия са зад Радев, трудно ще го свалите.

332

шопендар

преди 2 години

за няколко месеца радеф взриви държавата,НО НАРОДА *** ТИЧА С ЕНТУСИАЗЪМ КЪМ РАДЕФАТА ЗИМА.ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СИ ПРИСВОИ ВЛАСТТА,А НАРОДА *** ПАК ГИ ИЗБИРА..МНОГО СМЪРТ ЩЕ ИМА ТАЗИ ЗИМА,ОТ КОВИД,ОТ СТУД,ОТ ГЛАД,НО СЛАВИ ЩЕ ВИ ПЕЕ ЧАЛГА И ЩЕ ВИ ВОЗИ НА ЧЕРВЕНО ФЕРАРИ,А РАДЕ НА ФЪРЧИЛО

331

Нищо ново

преди 2 години

Няма съмнение, че Радев ще бъде избран за втори мандат. Но заради многото кандидати на първият тур гласовете ще се разпилеят и ще трябва да се дават пари и за балотаж. И Марешки кандидат-президент, и някаква шоуменка или нещо подобно, нямам думи.

330

Тони

преди 2 години

Е ,какви са тия изследвания-първо не е започнала кампанията на Герджиков,явил се е 3-4 пъти по телевизията,а зеления чорап си прави кампания от година и половина?! А ако не се яви на дебат с Герджиков и Панов ще докаже още веднъж, че е страхливец и некадърник,какъвто е всъщност -без ченгета и олигарси зад гърба му е 0

329

анонимен до 375 пак

преди 2 години

Ами така преценявам, защото статистиката показва ,че ненор-мал-ните в която и да е държава са по-малко от нормалните.

328

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика - СУ няма авторитет от поне 15 години насам.

327

Анонимен

преди 2 години

Един пуът да има стабилен парламент и да го няма Гешев и ... 1000+ парчета са дирекнти в затвора.

326

Анонимен

преди 2 години

Герджиков ще бъде.

325

Малко за политика

преди 2 години

Герджиков е типичен апаратчик от гербаджийски тип. Избран за втори мандат ректор с избор, в който само той е бил кандидат също като Гешев. И какво ще спечели като се хваща на въдицата на Бойко? Ако е достатъчно интелигентен няма да се слугува на бивш полицай и охранител с пожарникарско образование и няма да залага авторитета на СУ за това.

324

Пак по опорката?

преди 2 години

До анонимен 374: "след балотажа , нали се сещате 58 % за кой ще са". И за кого ще са 58% на балотажа? Помисли си пак преди да напишеш някоя г'лупост по опорната точка.

323

анонимен

преди 2 години

Радев ще си остане с тия 42% и след балотажа , нали се сещате 58 % за кой ще са.

322

1

преди 2 години

Тълкуването е субективно и сугестивно.Не се казва ,че Радев също може да увеличи гласовете си,за разлика от нализа на другите и то ...губещите!Не се подчертава , че ГЕРБ губи 20% от електората си за Герджиков !Въпреки очевадността на числата!Аман от лъжливи сондажи!

321

Кат маче от дирек

преди 2 години

И какво има да се разсъждава...... Радев печели 42.6%, Герджиков - 28.1%

320

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Браво на Радев, че не отива на дебат с този" Другарю, от "Радев не бяга от дебат" и "Радев каза, че ще се яви на дебат", като те разкрих мина за 5 минути на "Браво, че Радев не отива на дебат". Жалко представление е твоето.

319

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Естествено, че има работа" Мда, очевидно е, че Радевата "работа" освен покровителството на руски шпиони, включва избягването на дебата за бъдещето на страната. И за да не се омаже е инструктиран да се крие до последно, белким успеят да го пробутат на първи тур. За втори тур дебата ще бъде неизбежен, колкото и да не ти се иска.

318

Христо Христов

преди 2 години

Браво на Радев, че не отива на дебат с този дето си даде тогата на страхливата тиква Борисов, а като истински демократ ще уважи ВСИЧКИ кандидати и ше дебатира наравно с тях.Само комунистическите из'чадия на скопе'ца Борисов смятат, че те са повече от другите и искат да цензурират останалите кандидати.

317

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ

316

Русе

преди 2 години

Харвардси капан за Радев - Кеворк Кеворкян