454

Говорят и е така

преди 3 месеца

Танасьй Воевода изтри Плевела от бустана с тиквите, пипоните и кратуните. Той освен това се опълчи на Бойко че не е негов кандидат, Успя да извземе от майка си обратно онези неморално дадени й 9000лв по измислен договор, което вдигна българското студентсво в екстаз . той умело пусна по нанадолнището (казват неговия интимен гологлавпладжитораст) и от пързалката не една и две а цели 80 страници се посипаха по пистата, красавецът бе натирен далече от мерака бидейки крадец да стане министър на МВР

453

Гореща новина

преди 3 месеца

В завода сме около 100 човека познавам 8 които открито казват че са за Герб и Борисов и само един който се чуди дали е за БСП или ПП ...

452

Анонимен

преди 3 месеца

Преди избори са думите. След изборите - делата. Нито едно животно не прави една и съща грешка втори път. Българинът е от ония животни, които постоянно грешат.

451

Анонимен

преди 3 месеца

Тия агенции трябва да спрат да ги слушат, само си измислят цифрички, резултатите ще бъдат ОТНОВО много изненадващи и коренно различни от прогнозираните. На хората им писна и ще има наказателен вот както на президентските така и на парламентарните избори.

450

Анонимен

преди 3 месеца

Отде ги вадят тези проценти? Аз се срещам с много хора всеки ден, никой около мен не го харесва. Той няма да надвиши процента на БСП!

449

Спомням си

преди 3 месеца

Срина се поредната мантра, че видите ли Румен Радев има подкрепата на над 70 % от хората ! Поредната голяма и манипулативна медийна лъжа ! А и подкрепата продължава да пада ! Явно на хората започва да им светва ! Единственото спасение на фигуранта е - да продължи да пуска лъжи и манипулации за опонентите си с цел да обърка хората.

448

Shark

преди 3 месеца

До гръцки митничари. А на какво да се радват, с 22-23% нищо не могат да направят. Пак ще връщат мандати и ще стават за смях.

447

КОМЕНТАР

преди 3 месеца

ЛЪЖАТ ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ИСКАТ ДА СЪСИПАТ И ТОВА КОЕТО ИМАТ ! ХВЪРЧИЛОТО ХЕПТЕН СЕ ОЛЯ ИСКА ВТОРИ МАНДАТ И ДЕСИТО В ООН РЕЗИЛ!!!

446

Анонимен

преди 3 месеца

13% са заявилите в проучването, че биха гласували за друг кандидат, като може да се предполага, че около две трети от тях биха подкрепили кандидат на ДПС.-----------========----Социолозите ги е срам да оповестят, че Луна е една от фаворитите, и набутват всички останали кандидати в "други". Какво ли ще каже Лозан Панов, когато се окаже, че има по-малко гласове от Луна?

445

селтак

преди 3 месеца

Много вождове ,малко индианец !!

444

Крушевска крава

преди 3 месеца

Единственото сигурно нещо е че след като бсп пак загуби нинова няма да даде оставка

443

Дано

преди 3 месеца

Дано ни се спести още пет години сеене на злоба и разделение, дори в новогодишните нощи. Иначе е ясно, че ще бъде пак един безличен мандат и загубени пет години време. Всичко си е за нас. Те са там за заплатите.

442

Анонимен

преди 3 месеца

Цените хвърчат заради мошенника бойко, той има интерес от това увеличение за да обвини противниците си, но по-интересното е, че ако дойде на власт по чудо някакво, той не може да ги свали, ахъ-ъ. Тролчетата му не могат да кажат нищо по въпроса, неподготвени.

441

Калина

преди 3 месеца

До Анонимен-- а ченгетата на ДС са чистички нали - гласувайте пак за червено-кафявите мутри и техния фаворит и послушко на конци радев

440

danko

преди 3 месеца

Радев за 5 години- 42, Герджиков - за 5 дни- 28

439

Протестиращ

преди 3 месеца

"Промяната" на Радев върви с пълна сила ! Цените летят в небето заедно с него ! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ !

438

гръцки митничари

преди 3 месеца

Според други източници и ГЕРБ/СДС печели с 22-23 %,ама нещо не ги виждаме да се радват неистово....

437

Анонимен

преди 3 месеца

парашутиста ако си остане само на подкрепата на бсп Може и трети да е

436

Анонимен

преди 3 месеца

може би на първи тур ама на втория ? 42% му е възможния максимум който никога не се достига на 100% Като нищо Герджика ще изчегърка решетниковата мънкашта свекърва от дондуков

435

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

преди 3 месеца

С ТЕБ СМЕ >>>> ПОБЕДА